LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolinaDe wrote:Dziewczyny, u mnie masakra się zaczyna. Nasila mi sie astma w ciąży, wcześnie łapała mnie tylko jak miałam styczność z kotem, a teraz codziennie - suche powietrze kurz. Byłam u alergologa, dostałam leki, ale dzisiaj rano wzięłam i pomogly na 3h. Teraz siedzę w pracy i znowu kaszle i trudności z oddychaniem. Nie wiem czy mam brać kolejne dawki leków. Na 18 dopiero umówiłam się na wizytę...
Nie pomogę...ale ciąża lubi płatać figle ;/
Ja mam domu Julię i Elizę i JUlia to rozrabiara, a Eliza taki słodziak ale swoje ma za uszami. U nas jak bedzie dziewczynka to wybieram ja i będzie Marysia a jak będzie chlopak to wybiera mój mąż... mówi, że z dziewczynami Jula chciała Wojtka, Eliza nie ma zdania a mój mąż Ignacego mi się podoba Szczepan albo Stefan ale to odpada
-
KarolinaDe wrote:Dziewczyny, u mnie masakra się zaczyna. Nasila mi sie astma w ciąży, wcześnie łapała mnie tylko jak miałam styczność z kotem, a teraz codziennie - suche powietrze kurz. Byłam u alergologa, dostałam leki, ale dzisiaj rano wzięłam i pomogly na 3h. Teraz siedzę w pracy i znowu kaszle i trudności z oddychaniem. Nie wiem czy mam brać kolejne dawki leków. Na 18 dopiero umówiłam się na wizytę...
-
Urszulka89 wrote:jak chodziłam w ciązy z córką to wszyscy mówili że na 100% będzie syn (tylko ja i maż znaliśmy płeć) ponieważ pięknie wyglądałam (a córka odbiera urodę), miałam smaka na wszystko a najbardziej na mięso i kiełbasę. A Lilka się urodziła Także...
Magic lubi tę wiadomość
-
Urszulka89 hahaha i tak samo z Lilką pięknie A ż Olisiem też także nie ma co sobie wkrecać tak samo jak tętno świadczy o płci
Karolcia życzę powodzenia abyś mogła doświadczyć sn
Anecz_kaa amen zdrowie najważniensze
Karolina współczuje:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 11:14
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
anecz_kaa wrote:ja sie najbardziej boje, że powiedzą np córa a będzie syn lub na odwrót! Syn a tu córa... a słyszałam o takich akcjach...
zrobiłam ziemniaczki, już są gotowe, a ja mogę jeść za godzinę dopiero!!! i czekam... masakra
Moja sąsiadka miała taką akcję - miała być córka, wszystko pokupowane a tu urodził się syn
-
nick nieaktualnyUrszulka89 wrote:Współczuję bardzo... ja mam alergię dużą na kurz domowy i teraz się nasiliło. Od tygodnia smarkam i końca nie widać..
No ja właśnie też.. w nocy noc zapchany, kichanie i zaraz katar. Do tego problemy z oddychaniem i kaszel.
Ciekawe co lekarz powie:( -
nick nieaktualnyCzesc, poniedziałem z lekkim bólem gardła... migdałek daje w kość. wyfrzewam sie w lozku i herbata z miodem i cytryna.
Ja po becie nic nie wyczytam przy 2 to wiadomo jak z tymi przyrostami ale przeczucie mam na 2chlopcow, mama moja mówi, ze parka a M sie śmieje ze bedą córki i cytując „majtki, rajtki i podpaski i wypłaty brak” hihihi
Co do wczesnego usg to ja tez byłam w 4tyg bo po in vitro tak kazali przyjść sprawdzić ile sie zagnieździło potem w 5tc zaczełam krwawić znowu wizyta juz były zarodki w 6tc miałam umówiona wizytę i były juz serducha potem IP wiec znowu je widziałam i potem w 8tc znowu wizyta teraz mam wizytę w 10tc czyli dokładnie za tydzień mam nadzieje ze juz maluchy niespodzianek robić nie bedąWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 11:51
Loczek2018, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
-
Ja nie miałam przeczucia. Tzn bardzo chciałam mieć synka pierwszego:) ale jak przywykłam do myśli że będzie dziewczynka wiedziałam że nie zamienię jej na żadnego innego chłopca przy synku jakieś miałam ale bardzo chciałam córcieLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Agniechaaa no tobie to się super trafiło dwójką za jednym zamachem. Moja znajoma tu z bba ma synka w wieku mojej Lilki A w tym roku w lutym urodziła bliźniaczki:)
Andziula_1988 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnyMagic wrote:Agniechaaa no tobie to się super trafiło dwójką za jednym zamachem. Moja znajoma tu z bba ma synka w wieku mojej Lilki A w tym roku w lutym urodziła bliźniaczki:)
po_prostu_ja, Magic, Andziula_1988, mi88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaa bo tak jest po przejściach człowiekowi wszystko jest obojętne aby zdrowie było. A powiedz mi bo chyba mi umknęło dzieciaczki są jedno czy dwujajowe?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 12:25
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny