LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki! Ja również mam jutro pierwsza wizytę, boje sie panicznie pozatym od niedzieli pojawily sienu mnie mdlosci a dzisiaj rano doszly wymioty ale nie jest zle, jestem zadowolona z dodatkowych objawów bo do tej pory Malo co odczuwałam:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 10:25
Andziula_1988, Lena21, Loczek2018 lubią tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Magic wrote:Witam nowe mamusie
Ja znowu weekend zapalony:) i nie czytałam co u Was. U Mnie narazie ochota na seks poziom -10. Mdli mnie okrutnie ale nie jest źle. Czekam z niecierpliwością na lepsze dni nie lubię być "niedysponowana".
Przepraszam jeśli któraś moge urazić ale czemu latacie tak wcześnie na wizyty? Przecież to nie potrzebny stres. Po 7 tc już wiadomo czy jest ok czy nie
Muminka83 tak masz rację. A ppwiem ci że moja znajoma tak jak i ja ma dwójkę dzieci rok po roku. Córkę urodziła poprzez cc A synka półtora roku później naturalnie. Sporo musiała naciskać na lekarza że chce spróbować. I się udało. Jedynie co to pod koniec ciąży zrobił jej się ogromny torbiel ale i tak się nie ugięła.Magic lubi tę wiadomość
-
po_prostu_ja wrote:Jak tam dziewczyny minął weekend? Zaszalalyscie na black weekendowych promocjach? Hahah
-
Andziula_1988 wrote:Ja kupiłam tylko kosmetyki, ale ceny były regularne ;-( taki oto black friday ;-p do galerii wolałam się nie pakować, bo słabo mi się robi, a tłum mógłby to tylko nasilić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 10:28
-
Magic wrote:Anecz_kaa od którego tygodnia masz to l4?
Ja nie mam ochoty na nic:( nie wiem co mam zrobić dla rodzinki....Loczek2018 lubi tę wiadomość
-
Andziula_1988 Wow tak wcześnie?! To miałaś szczęście gratuluję że się udało
Ja tam w czarny piątek nic nie kupiłam. Bo miałam dzieci w domu. Wizyta u lekarza. Także ja miałam.inny czarny piątekAndziula_1988 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Britty wrote:Hej dziewczynki! Ja również mam jutro pierwsza wizytę, boje sie panicznie pozatym od niedzieli pojawily sienu mnie mdlosci a dzisiaj rano doszly wymioty ale nie jest zle, jestem zadowolona z dodatkowych objawów bo do tej pory Malo co odczuwałam:)Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Urszulka89 wrote:Właśnie, jakie przyrosty miałyście? ja 96 a po 72h miałam ponad 390.
-
ja miałam 78 a po 48h 250, pozniej 1710 jakos po 5 dniach wiec bez szału, moja psiapsiolka mowi, ze podobno mniejsze przyrosty to chlopiec a my celowalismy w chłopaka już mi mąż zapowiedział, że dom bedzie duży i ew 4 dziecko jak nie będzie syna niby żarty, ale wiecie jak jest
Magic lubi tę wiadomość
-
Andziula_1988 wrote:Ja jestem po in vitro i tak miałam wyznaczoną wizytę. Poza tym in vitro było z badania klinicznego i mam wizyt więcej niż normalnie. Ale mi to nie przeszkadza. Może dlatego, że już na pierwszej wizycie widziałam zarodek i pulsowanie tętna, a było to w 5t4d.
anecz_kaa, PixiDixi, Agniechaaaa, muminka83, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
-
anecz_kaa wrote:ja miałam 78 a po 48h 250, pozniej 1710 jakos po 5 dniach wiec bez szału, moja psiapsiolka mowi, ze podobno mniejsze przyrosty to chlopiec a my celowalismy w chłopaka już mi mąż zapowiedział, że dom bedzie duży i ew 4 dziecko jak nie będzie syna niby żarty, ale wiecie jak jest
-
Cynamonkowaaa wrote:Ja właśnie dzisiaj mam 5t4d wiec może tez coś zobaczę Ja chodzę tak wcześnie bo lekarz kazał mi zadzwonić jakbym zaszła w ciąże i umówić się na wizytę bo jestem po poronieniu. No i te torbiele na jajnikach, trzeba to kontrolować Dzisiaj 16:20 wizyta, trzymajcie kciuki!