LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cynamonkowaaa wrote:Mi w laboratorium mówiły ze duży przyrost do chłopak, i bądź tu mądry
poszukaj artykułów ta moja kumpela miała podobne przyrosty do moich i ma syna sprawdzałyśmy te jej bety ja swoich z dziewczynami nie pamietam, ale z 1 miałam ponad 300 jak poszłam 1 raz a potem w tysiącach już, a z 2 córką chyba nie szłam <wstyd> ale nie pamiętam
-
Cynamonkowaaa wrote:Ooo, ja właśnie chciałabym córę
anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
anecz_kaa wrote:poszukaj artykułów ta moja kumpela miała podobne przyrosty do moich i ma syna sprawdzałyśmy te jej bety ja swoich z dziewczynami nie pamietam, ale z 1 miałam ponad 300 jak poszłam 1 raz a potem w tysiącach już, a z 2 córką chyba nie szłam <wstyd> ale nie pamiętam
-
Urszulka89 wrote:dawno temu miałam parcie na syna, bo mąż dzieci nazwiska jedyny to tak jakoś mi siedziało w głowie. Ale że on nie ma parcia na to, to i mi przeszło Teraz myślę, że dziewczynki są słodsze, można je stroić i nie obrażę się jak będzie druga dziewczynka. Ale najważniejsze żeby było zdrowe
-
Urszulka89 wrote:Właśnie, jakie przyrosty miałyście? ja 96 a po 72h miałam ponad 390.Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
muminka83 wrote:Ja między pierwszą a drugą 130 % jeśli dobrze pamiętam a drugą a trzecią coś ponad 100 %. Teraz nie wiem Wiem jedno że beta w wartościach powyżej 6000 może podwajać się nawet co 96 hLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ja teraz mialam przyrost 150-175% Niestety nie mialam mozliwosci mierzenia po 48 h , tylko po tygodniu. Pierwsza beta 212( 12 lub 13 dpo), za tydzien 7560 a po kolejnym tygodniu 56000
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 11:02
Magic lubi tę wiadomość
-
Cynamonkowaaa ja liczę teraz na dziewczynkę ale imienia nie mam dla chłopca mam
Paulina.G Wow niezły
Anecz_kaa macie dwie córki? Faaajnie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 11:03
Paulina.G lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Cynamonkowaaa wrote:A to naprawdę te przyrosty mogą mówić coś o płci?;p Bo ja to tak z przymrużeniem oka brałam
Niby są jakieś takie tezy, tak samo jak to, że przed owu to cora, a w trakcie owu lub po to syn. plemniki męskie są szybsze, ale krócej żyją no i pozycja! Im głebiej ec to tez syn... duzo tego piszą, ale ile w tym prawdy? Zawsze masz szanse 50/50
Urszulka ja mam już 2 córy ale i tak najbardziej mnie drażni: teraz to syn będzie napewno! No ciekawe będzie MarysiaUrszulka89, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, u mnie masakra się zaczyna. Nasila mi sie astma w ciąży, wcześnie łapała mnie tylko jak miałam styczność z kotem, a teraz codziennie - suche powietrze kurz. Byłam u alergologa, dostałam leki, ale dzisiaj rano wzięłam i pomogly na 3h. Teraz siedzę w pracy i znowu kaszle i trudności z oddychaniem. Nie wiem czy mam brać kolejne dawki leków. Na 18 dopiero umówiłam się na wizytę...
-
anecz_kaa wrote:Karola kiedy miałas ciecia? ja 2012 i 2014, rodzialas wogole czy na zimno?
Magic lubi tę wiadomość
-
anecz_kaa wrote:Niby są jakieś takie tezy, tak samo jak to, że przed owu to cora, a w trakcie owu lub po to syn. plemniki męskie są szybsze, ale krócej żyją no i pozycja! Im głebiej ec to tez syn... duzo tego piszą, ale ile w tym prawdy? Zawsze masz szanse 50/50
Urszulka ja mam już 2 córy ale i tak najbardziej mnie drażni: teraz to syn będzie napewno! No ciekawe będzie Marysiaanecz_kaa lubi tę wiadomość