LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
anecz_kaa wrote:Agniechaaaa pamiętaj, że wysokoa temperatura w ciaży jest groźna dla maluchów, moja kolezanka musiała brac antybiotyk bo tez jej sie angina przypałętaa ale ona miała paciorkowca, a teraz jest jakos za polowa i jest ok
-
Agniechaaaa wrote:Narazie domowe sposoby, płukanki itp więcej żadnych objaw nie mam wiec liczę, ze zwalczę tego jednego dziada!
"Troszkę Nas Jest.." -
nick nieaktualnyanecz_kaa wrote:Agniechaaaa pamiętaj, że wysokoa temperatura w ciaży jest groźna dla maluchów, moja kolezanka musiała brac antybiotyk bo tez jej sie angina przypałętaa ale ona miała paciorkowca, a teraz jest jakos za polowa i jest ok
-
nick nieaktualnyDziewczyny dzieki za pomysły z plukankami bardzo pomagają migdałek juz mnie zaczerwieniony oby tylko ten ropień poszedł w cholerę (o ile to ropień bo właśnie sie zastanawiam czy nie zrobiłam sobie ranki jak wyciskal migdałki z tego co tam zalegalo(?)) No nic zobaczymy płukanie krzywdy bie zrobi, gorące napojów tez, rosół czy mleko z czosnkiem tez zdrowe wiec nie bede sie martwić na zapas
Edit tak szukam po necie i jak patrzę na tego mojego migdała to to wyglada faktycznie jak afta -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem po wizycie. Torbiele urosły, jedna ma już 4,5cm, druga 3cm. Czyli o centymetr są większe:( Ale za to ciąża tez rośnie, widać już zarodek:) Moja ginekolog uważa ze pomimo ze rosną torbiele to jest lepiej niż tydzień temu bo wiemy ze ciąża się rozwija. Aczkolwiek zagrożenie nie minęło, mam dalej leżeć, możliwe ze nawet do końca 1 trymestru.
po_prostu_ja lubi tę wiadomość
-
Ja też po wizycie. Wszytko w porządku, serduszko mi na chwilę puścił ehh normalnie zawsze mnie to rozczula. Powiedział że jak dziecko będzie do 3200 ważyło to możemy spróbować naturalnego porodu no ale będziemy na bieżąco obserwować bliznę.
Agniechaaaa, Tinnera, po_prostu_ja, Andziula_1988, Urszulka89, melbusia88, gapa25, muminka83, Marikita lubią tę wiadomość
-
karolcia87 wrote:Ja też po wizycie. Wszytko w porządku, serduszko mi na chwilę puścił ehh normalnie zawsze mnie to rozczula. Powiedział że jak dziecko będzie do 3200 ważyło to możemy spróbować naturalnego porodu no ale będziemy na bieżąco obserwować bliznę.
anecz_kaa lubi tę wiadomość
"Troszkę Nas Jest.." -
Cynamonkowaaa wrote:Jestem po wizycie. Torbiele urosły, jedna ma już 4,5cm, druga 3cm. Czyli o centymetr są większe:( Ale za to ciąża tez rośnie, widać już zarodek:) Moja ginekolog uważa ze pomimo ze rosną torbiele to jest lepiej niż tydzień temu bo wiemy ze ciąża się rozwija. Aczkolwiek zagrożenie nie minęło, mam dalej leżeć, możliwe ze nawet do końca 1 trymestru.
"Troszkę Nas Jest.." -
Ja jestem naprawdę zdziwiona, bo cały tydzień leżałam, żadnego wysiłku, regularnie duphaston... Dobra wiadomość jest taka ze widać już zarodek A przypomnij, Ty tez masz na obu jajnikach?
Andziula_1988, Marikita lubią tę wiadomość
-
po_prostu_ja wrote:Najważniejsze, ze widać zarodek i ciąża się rozwija odpoczywaj dalej, kiedy masz kolejna wizyte?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 18:26
-
Tinnera wrote:Ja 16 Msc po CC z bliźniaczkami urodziłam SN syna o wadze 4690 i 62cm.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 18:32
Tinnera lubi tę wiadomość