LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPixiDixi wrote:Aga powiem Ci,ze z wozkami blizniacxymi jest trudniej w wlasnie ogladaniu bo jak z ciekawosci podeszlam sobie do duzego sklepu z wozkami toz bluzniaczych mielu jeden model i to spacerowy tylko i facet powiedzial,ze maja na zamowienie. Takze czuje,ze trzeba bedzie niezle sie najezdzic po sklepach by miec chociaz troche rozeznania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2017, 11:50
-
po_prostu_ja wrote:Mam wizyte teraz 5 grudnia, jestem pewnie teraz w 6 tygodniu. Jeśli zrobię te badania na dniach, to nie będzie jakoś za wcześnie czy coś?
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:My mamy wizytę 4.12 badania robię w czwartek ale u mnie to juz 2tura badan
-
a co do blizniaczych to jezdziłam takim jeden za 2 - porazka!!! Pamietam jak blizniaczki były wieksze, ja nie jestem ani mała ani drobna a blizniaczki to takie chudzinki i serio ledwo dawalam rade... a druga kolezanka ma jeden obok drugiego i o niebo jest lepszy! lekko, troche ciezej niz pojedynczy a;e wiozła 2 trzylatków łacznie ponad 30 kg a blizniaczki wtedy jak je woziłam mysle max 20 i wygrywa jeden obok drugiego. Aga manewruj z obciazeniem, bo poki maluchy beda male bedzie spoko, ale pamietaj roczne moga wazyc ok 10/12 kg x2 i tu jest co dzwigac ten taki jeden onok drugiego to był zoom i nie polecam, a ten drugi moge zapytac
-
nick nieaktualnyanecz_kaa wrote:a co do blizniaczych to jezdziłam takim jeden za 2 - porazka!!! Pamietam jak blizniaczki były wieksze, ja nie jestem ani mała ani drobna a blizniaczki to takie chudzinki i serio ledwo dawalam rade... a druga kolezanka ma jeden obok drugiego i o niebo jest lepszy! lekko, troche ciezej niz pojedynczy a;e wiozła 2 trzylatków łacznie ponad 30 kg a blizniaczki wtedy jak je woziłam mysle max 20 i wygrywa jeden obok drugiego. Aga manewruj z obciazeniem, bo poki maluchy beda male bedzie spoko, ale pamietaj roczne moga wazyc ok 10/12 kg x2 i tu jest co dzwigac ten taki jeden onok drugiego to był zoom i nie polecam, a ten drugi moge zapytac
-
Podziwiam was dziewczyny, że się już za wózkami oglądacie xD. Mnie to w sumie jeszcze nie interesuje za bardzo, bardziej skupiam się na żywieniu i odpoczynku. Myślę, że jak już będę znać płeć to zacznę szaleć z wyprawką .
Marikita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Glass wrote:Podziwiam was dziewczyny, że się już za wózkami oglądacie xD. Mnie to w sumie jeszcze nie interesuje za bardzo, bardziej skupiam się na żywieniu i odpoczynku. Myślę, że jak już będę znać płeć to zacznę szaleć z wyprawką .
Ja tez poki co nie rozglądam sie specjalnie choć czasem gdzieś oko w stronę wózków ucieknie wiem ze np wózek bez względu na plec chce kupic-uniwersalny kolorystycznie-bardzo podobają mi sie odcienie jasnego brązu. Myślałam tez nad niebieskim bo wtedy robale nie będą tak przyłazić a skoro to lato... jeszcze sporo czasu mam na myślenie o tym Nie podobają mi sie wózki które maja mniejsze kola z przodu ale chyba będę musiała sie przestawić z dużych pompowanych bo waza dużo wiecej a ja 1 pietro bez windyhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Glass wrote:Podziwiam was dziewczyny, że się już za wózkami oglądacie xD. Mnie to w sumie jeszcze nie interesuje za bardzo, bardziej skupiam się na żywieniu i odpoczynku. Myślę, że jak już będę znać płeć to zacznę szaleć z wyprawką .
-
Glass wrote:Pompowane koła to chyba na trudne tereny . Tyle tych wózków jest, że nie wiadomo co wybrać.
Chyba każdej z nas oko ucieka w stronę dzieciaczków i wózków. Nawet mój M się ogląda.
Duże kola to mam wrażenie na polskie drogi i śląskie chodniki jak zajmowałam sie maluszkami jako opiekunka to bardzo sobie chwaliłam wózki z mega kolami-wszystko i wszędzie mozna bylo zrobić a zima największa zaspa to pikus spacery po parkach lasach etc etc z mniejszymi kolami bardziej sie męczyłam choć były lżejsze ale czasem dawały mi w kość nawet na krawężnikach. I od tamtej pory pokochałam duże kola I stad mój dylemat bo mogę isc sobie na wygodę z waga albo maluchowi stabilniejszy kupic co oznacza cięższy. Eh ze nie wymyślili jeszcze takiego i takiego łącznie...Glass lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Duże kola to mam wrażenie na polskie drogi i śląskie chodniki jak zajmowałam sie maluszkami jako opiekunka to bardzo sobie chwaliłam wózki z mega kolami-wszystko i wszędzie mozna bylo zrobić a zima największa zaspa to pikus spacery po parkach lasach etc etc z mniejszymi kolami bardziej sie męczyłam choć były lżejsze ale czasem dawały mi w kość nawet na krawężnikach. I od tamtej pory pokochałam duże kola I stad mój dylemat bo mogę isc sobie na wygodę z waga albo maluchowi stabilniejszy kupic co oznacza cięższy. Eh ze nie wymyślili jeszcze takiego i takiego łącznie...
Magic lubi tę wiadomość