LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
shadee wrote:Dziewczyny, wy na serio już myślicie o wózkach? Nieźle
Ja jestem na etapie zastanawiania się jak nie zwymiotować albo co zjeść by mnie nie mdliło
gdzie mi tam do myślenia o wyprawce podziwiammi88, Marikita lubią tę wiadomość
-
Ja chwilowo myślę o sobie i kupuje ciuchy ciążowe bo prawda jest ,ze w drugiej ciąży brzuch szybciej wyskakuje i spodnie trzeba zmienić. Rzeczy dla dziecka pokupuje później jak będę wiedziała kto to. W sumie sporo rzeczy mam po córce; )z pcos po 7 miesiącach starań, 30 lat
-
Ankakalina1987 wrote:Ja chwilowo myślę o sobie i kupuje ciuchy ciążowe bo prawda jest ,ze w drugiej ciąży brzuch szybciej wyskakuje i spodnie trzeba zmienić. Rzeczy dla dziecka pokupuje później jak będę wiedziała kto to. W sumie sporo rzeczy mam po córce; )
Ankakalina1987 lubi tę wiadomość
-
Ja za wózkami się jeszcze nie rozglądam. Na razie jest we mnie ciągły niepokój czy wszystko jest ok z maluchem.
Czuje taki niedosyt po wczorajszej wizycie, że zastanawiam się czy nie pójść do innego lekarza na usg I rozmowę.
Dziewczyny, a Was gin. badali na fotelu? Sprawdzali czystość pochwy albo robili posiew? Bo mój nic się nie zajaknal a podobno e ciazy łatwo coś złapać. No i zastanawiam się czy lekarz nie powinien obejrzeć szyjki etc.
-
nick nieaktualnyOve wrote:Ja za wózkami się jeszcze nie rozglądam. Na razie jest we mnie ciągły niepokój czy wszystko jest ok z maluchem.
Czuje taki niedosyt po wczorajszej wizycie, że zastanawiam się czy nie pójść do innego lekarza na usg I rozmowę.
Dziewczyny, a Was gin. badali na fotelu? Sprawdzali czystość pochwy albo robili posiew? Bo mój nic się nie zajaknal a podobno e ciazy łatwo coś złapać. No i zastanawiam się czy lekarz nie powinien obejrzeć szyjki etc. -
Ove wrote:Ja za wózkami się jeszcze nie rozglądam. Na razie jest we mnie ciągły niepokój czy wszystko jest ok z maluchem.
Dziewczyny, a Was gin. badali na fotelu? Sprawdzali czystość pochwy albo robili posiew? Bo mój nic się nie zajaknal a podobno e ciazy łatwo coś złapać. No i zastanawiam się czy lekarz nie powinien obejrzeć szyjki etc.
-
Agniechaaaa wrote:Mnie jeszcze nie badał ale podobno co do szyjki to jest w stanie na tym etapie ocenić ją przez usg (gdzieś na necie tak czytałam) badali mnie jedynie na IP było ok
-
Glass wrote:Czy to normalne, że w pierwszej ciąży w 9 tygodniu widzę już lekkie wybrzuszenie? oczywiście niewidoczne dla postronnych, w spodnie się mieszczę bez problemów.
Glass, Paulina.G, Marikita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PixiDixi wrote:Czesc Dziewczyny:)
Witam nowa mamusie
Czy macie porabane sny?, mi sie snil ze widzialam na cmentarzu groby moich blizniakow....oszaleje chyba. Mam dzisiaj o 18.45 wizyte i umieram ze strachu.Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Mi się śniło przed południem jak sobie drzemkę ucięłam, że dzwonili ze szpitala, że się pali i mam przyjść ewakuować pacjentów. Po obudzeniu dwa razy sprawdzałam historię połączeń xD. Chyba taki urok.
Z tego co słyszałam to nie wolno masować kolistymi ruchami, ale to raczej w drugim i trzecim trymestrze . Tak mi się na studiach obiło o uszy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2017, 15:27
Marikita lubi tę wiadomość