X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • Niecierpliwa123 Ekspertka

Wysłany: 28 listopada 2017, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O zakupach dla dziecka jeszcze nie mysle. Tez na razie sobie cos tam z ciazowych kupilam bo wszystko gniecie juz. Brzuch mam spory i nawet moj mąż dzisiaj jak z pracy wrocil to stwierdzil ze brzuchola mi juz wywalilo

xnw4flw15c030w8v.png
  • sunset Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tylko sery i jogurty dają radę. Żadnego mięsa nie zjem chyba że gotowane.

Aga trzym się. W pt mialam to samo

c55fflw1uez1iz08.png
  • Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalia wrote:
    Ja słyszałam, że nie można takich jakby koreczków w occie, bo to śledzie świeże. Ale takie smażone chyba są ok.
    Jadłam takie śledzie ze słoika chyba przez pół ciązy i było ok ;)

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Dziewczyny błagam o kciuki... :( czekam u lekarza zaczełam znowu plamić (mojego gina nie ma na terenie małopolski, przyjmie mnie prywatnie lekarka mojej mamy na sor nie chce jechać) błagam niech wszystko bedzie dobrze, wpadłam w histerie siedzę i rycze
    myśl pozytywnie! Wysyłam dobre myśli :*

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • Nalia Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Dziewczyny błagam o kciuki... :( czekam u lekarza zaczełam znowu plamić (mojego gina nie ma na terenie małopolski, przyjmie mnie prywatnie lekarka mojej mamy na sor nie chce jechać) błagam niech wszystko bedzie dobrze, wpadłam w histerie siedzę i rycze
    Trzymaj się!!!!

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
  • Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile można wziąć nospy?

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2017, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d1571a8967b.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fca9a79e1ec7.jpg

Zaczne od dobrej wiadomości zeby Was nie trzymać w niepewności!!! <3 DZIECI SIĘ RUSZAJĄ A SERDUCHA BIJĄ :)
    Kamień z serca. Co do tygodnia to kazała na to nie patrzeć bo każde usg są inne wymiary i dlatego najlepiej robić na tym samym. Z jej usg wychodzi 1) 9t1d 2)9t3d widziałam jak fikały(pewnie poczuły mój strach i tak brykaly), machały rączkami i nóżkami, słyszałam serduszka. Baaaardzo miła pani ginekolog nawet mówi, żebym sie puszczaniem serduszek nie martwiła bo robi to troszkę z „boczku” zeby ich to tak nie męczyli :) sprawdziła wszystko długie usg u badanie ginekologiczne gdzie mówi ze widać tam kropeczke krwi starej ale reszta całkowicie czysta. Kazała dalej duzo leżeć i nie martwić sie bo widocznie taki urok ciazy, Bo z medycznego puknktu widzenia nie widać jakiś odchyleń zagrażających :) dała do siebie nr prywatny i mówi, ze w każdej sytuacji moge dzwonić :) dobrze miec takiego drugiego lekarza :)
    Dziekuje za kciuki!!! <3 <3

PixiDixi, anecz_kaa, po_prostu_ja, Urszulka89, karolcia87, Nalia, Glass, shadee, Tinnera, Existenz, KarolinaDe, Niecierpliwa123, Mini89, Paulina.G, Duzaa, Mmargotka, gapa25, Magic, Marikita lubią tę wiadomość

• Cynamonkowaaa Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urszulka89 wrote:
    Jadłam takie śledzie ze słoika chyba przez pół ciązy i było ok ;)
    Ja tez takie jem i z tego co wiem to można:) To jest coś innego niż surowa ryba. Surowa ryba jest w sushi, tak to nikt surowej nie je ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2017, 19:53

34bwdqk3ol07x06e.png
    Beta 15 DPO 843,83
    Beta 18 DPO 4089,10
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga dobre wiesci!,wiedzialam,ze bedzie dobrze :)
    Moja wizyta bez USG hmm gin tylko zbadal i wypisal clexane na ref.co mnie ucieszylo bo wydatek na zastrzyki 134 zl a ponad 600 zl to roznica.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2017, 19:54

Agniechaaaa, Tinnera lubią tę wiadomość

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super

Agniechaaaa lubi tę wiadomość

• po_prostu_ja Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:

Zaczne od dobrej wiadomości zeby Was nie trzymać w niepewności!!! <3 DZIECI SIĘ RUSZAJĄ A SERDUCHA BIJĄ :)
    Kamień z serca. Co do tygodnia to kazała na to nie patrzeć bo każde usg są inne wymiary i dlatego najlepiej robić na tym samym. Z jej usg wychodzi 1) 9t1d 2)9t3d widziałam jak fikały(pewnie poczuły mój strach i tak brykaly), machały rączkami i nóżkami, słyszałam serduszka. Baaaardzo miła pani ginekolog nawet mówi, żebym sie puszczaniem serduszek nie martwiła bo robi to troszkę z „boczku” zeby ich to tak nie męczyli :) sprawdziła wszystko długie usg u badanie ginekologiczne gdzie mówi ze widać tam kropeczke krwi starej ale reszta całkowicie czysta. Kazała dalej duzo leżeć i nie martwić sie bo widocznie taki urok ciazy, Bo z medycznego puknktu widzenia nie widać jakiś odchyleń zagrażających :) dała do siebie nr prywatny i mówi, ze w każdej sytuacji moge dzwonić :) dobrze miec takiego drugiego lekarza :)

Super wiadomości, cudne szkraby ;)

3i499vvjq8tpbt16.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2017, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Aga dobre wiesci!,wiedzialam,ze bedzie dobrze :)
    Moja wizyta bez USG hmm gin tylko zbadal i wypisal clexane na ref.co mnie ucieszylo bo wydatek na zastrzyki 134 zl a ponad 600 zl to roznica.
    To rewela, ze taka zniżka!

• Cynamonkowaaa Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:

Super wiadomości <3 Zdjęcia cudne :)

Agniechaaaa, Existenz lubią tę wiadomość

34bwdqk3ol07x06e.png
    Beta 15 DPO 843,83
    Beta 18 DPO 4089,10
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    To rewela, ze taka zniżka!
    Aga roznica kolosalna.....na badania będzie: )

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga a pamietasz jakie maja tetna Twoje maluchy?

• Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:

Super wieści! Odpoczywaj dużo :) A maluchy słodziaki, aż się rozczuliłam :D

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • shadee Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa

uff
    jak dobrze, ze wszystko dobrze
    ściskam i Ciebie i Twoje łobuzy

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2017, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Aga a pamietasz jakie maja tetna Twoje maluchy?
    Nieee :/ a na zdj tez nigdzie tego nie ma :/

• Ineczka Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:

Uff dopiero nadrobialm wątek i aż mi się słabo zrobiło. Dobrze, ze wszystko oki maluszki kochane. Z ciekawością zawsze czytam co u ciebie i u reszty oczywisice tez, ale jesteśmy w tym samym tygodniu i tak jakos Ciebie zakodowalam :)

Agniechaaaa lubi tę wiadomość

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • Tinnera Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff Aga nie strasz nas :)

Pixi Noo to znizka genialna! Fajno :)

PixiDixi lubi tę wiadomość

"Troszkę Nas Jest.."
‹‹ 140 141 142 143 144 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ