LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam jeden dzień do tylu na suwaczku niewiem dlaczego bo daty w innych aplikacjach były takie same i tam mam dobrze 9+0 a tu mi jeszcze 8 pokazuje, ale cóż zrobić
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga super wiesci! Widzisz no smialo moge stwierdzic ze maluchy łobuzuja! A na serio to ciesze sie bardzo ze czlowieki zdrowiutkie i ze wszystko dobrze! I tak bedzie dalej! Odpoczywaj lez i przekaz maluszkom ze forumowe ciocie mocno trzymaja kciuki za nie!
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
anecz_kaa wrote:Zjadłam o 18 i nadal mnie muli porażka ma całej linii. Marzy mi się tuńczyk ale chyba skończyły w porcelanie...
anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki cieszę sie,ze u was takie dobre wieści niech maleństwa rosną! ja dzisiaj byłam na pierwszej wizycie u lekarza, czułam się wew spokojna choc stres okropny. na dzień dzisiejszy jest wszystko w porządku, ciaza jest troszkę młodsza, lekarz wyliczył 6 tydzien i 3 dzien. Widziałam serduszko choc bąbelek jest jeszcze taki malutki! teraz zestaw badan do zrobienia i za 3 tyg kolejne usg.
anecz_kaa, Mmargotka lubią tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Britty wrote:Hej dziewczynki cieszę sie,ze u was takie dobre wieści niech maleństwa rosną! ja dzisiaj byłam na pierwszej wizycie u lekarza, czułam się wew spokojna choc stres okropny. na dzień dzisiejszy jest wszystko w porządku, ciaza jest troszkę młodsza, lekarz wyliczył 6 tydzien i 3 dzien. Widziałam serduszko choc bąbelek jest jeszcze taki malutki! teraz zestaw badan do zrobienia i za 3 tyg kolejne usg.
cudowne wieści gratulacje - rośnijcie zdrowoBritty lubi tę wiadomość
-
Ankakalina1987 wrote:Ja dziś cierpię na bol podbrzusza I leżę i odpoczywam ,nospy nie mam a u nas dają tylko magnez i paracetamol jak coś boli. Macie też czasem takie bóle ,ze aż pachwiny bolą.
-
Ankakalina1987 wrote:Ja dziś cierpię na bol podbrzusza I leżę i odpoczywam ,nospy nie mam a u nas dają tylko magnez i paracetamol jak coś boli. Macie też czasem takie bóle ,ze aż pachwiny bolą.
Ja mam takie bole ale trwa to dosłownie kilka sekund i samo przechodzi ale moja bratowa do konca miała bole podbrzusza i lekarz kazał jej brać nospe.Marikita lubi tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Britty wrote:Ja mam takie bole ale trwa to dosłownie kilka sekund i samo przechodzi ale moja bratowa do konca miała bole podbrzusza i lekarz kazał jej brać nospe.
Britty lubi tę wiadomość
-
Jeśli byś chciała to wiem, że u nas apteki internetowe wysyłają za granicę, bo nospa bez recepty. Ja do tej pory wzięłam może dwie tabletki, ale jestem spokojniejsza jak jest w apteczce -
Nieśmiało się witam
U mnie udało się w 3 cyklu po biochemicznej. To nasz ósmy cykl starań, pierwsze dziecko. Termin porodu wyznaczyło mi na 5 sierpnia, ale to tak naprawdę na granicy miesięcy, więc będę tu zaglądać. Na sierpniowym wątku jestem jedną z pierwszych, a tutaj będę mogła się czegoś nauczyć i złapać trochę Waszego doświadczenia O, na przykład dziś dowiedziałam się, że lepiej brać nospę w razie skurczy. Nie pomyślałabym, pewnie bym heroicznie nie brała, żeby Malucha nie truć - a tu okazuje się, że dla niego to lepiej
Blady test ciążowy wyszedł mi w ubiegły czwartek, ale bałam się jeszcze iść na betę. Poszłam w piątek (beta 25) i od tego momentu żyłam w zawieszeniu, nawet testów nie robiłam ze strachu. Jakoś nie wierzyłam, że tym razem będzie inaczej i się w końcu uda. Ale beta po dwóch dniach była już 101,5, a po kolejnych dwóch (dziś) 282,7
Więcej nie mierzę.
Oczywiście nadal jeszcze do mnie nie do końca dociera, że się udało. A jak już dociera, to bardziej się boję, niż cieszę. Wizytę serduszkową umówiłam na 14 grudnia - to będzie 6t4d, więc wtedy już raczej na pewno powinno być serduszko, prawda?
Przeczytałam kilka ostatnich stron, resztę pewnie będę systematycznie nadrabiać i czytać o tym, co mnie czeka.
W większości Was nie znam, ale produkujecie tyle postów, że czytanie Was będzie moim stałym punktem dnia i w końcu Was poznam
Kojarzę chyba tylko Agniechę z wątku staraczkowego (chociaż tam nie pisałam, tylko czytam ) - bardzo kibicuję Twoim zającom!
Mmargotka, muminka83, shadee, Agniechaaaa, po_prostu_ja, gapa25, Mini89, Paulina.G, Marikita, Lena21 lubią tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
PixiDixi wrote:Aga dobre wiesci!,wiedzialam,ze bedzie dobrze
Moja wizyta bez USG hmm gin tylko zbadal i wypisal clexane na ref.co mnie ucieszylo bo wydatek na zastrzyki 134 zl a ponad 600 zl to roznica.
Też miałam najpierw clexane ale farmaceuta to zaproponował a lekarz potwierdzil -
Hej dziewczyny.
Miałam trudny dzień. Latam od rana i ledwo żyje.
W piątek wizyta i myślę że już serce będzie widoczne na bank. Będzie to 6 tydzień i 5 dzień. Bardzo się denerwuje Chic jestem dobrej myśli.
O wyprawce pomyślę po 3 miesiącu teraz jeszcze dużo czasu.Aniarek, Agniechaaaa, Marikita lubią tę wiadomość