LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
muminka83 wrote:Już jestem po. Wszystko ok. Maluszek ma ponad centymetr. Serduszko bije. Jestem mega szczęśliwa
Marikita lubi tę wiadomość
-
Cynamonkowaaa wrote:Coś mi mówi że my też mamy komunie Do tego myślimy nad ślubem cywilnym, bo chcemy kościelny i potem wesele, ale patrząc na salę możemy liczyć na coś takiego za 2 lata...A jednak, jak przemyśleliśmy sprawę, można by było wziąć ślub cywilny, zaprosić najbliższych a jak doczekamy się na termin na sali to wtedy kościelny:) Może któraś z Was tak robiła?
-
melbusia88 wrote:Cześć dziewczyny. Dawno mnie nie było, bo od poniedziałku byłam w szpitalu. Zaczełam trochę krwawić i zadzwoniłam do lekrza, kazał zgłosić się na dyżur, bo było już późno. Ale kazali mi zostać na oddziale. Wczoraj mnie wypisali. Nie wiadomo skąd krew, może był jakiś krwiaczek. Ale najważniejsze że okruszek żyje i że widziałam jak macha łapkami i nóźkami. Zapisali mi w zaleceniach "oszczędny tryb życia" ale nikt dokładnie nie wyjaśnił mi co mogę, a czego nie. Powiedzieli tylko, że nie muszę leżeć plackiem. Muszę poczekać na wizytę u mojego lekarza za tydzień.
Ciesze sie,ze u Ciebie jest ok -
Cynamonkowaaa ja bym teraz nie brała kościelnego. Oboje byliśmy za cywilnym ale wiadomo...co babcia ciocia powie... nie żeby nam się nie układało. Ale chodzi o te Wymagania. Nam nasz ksiądz znajomy powoedział że on nam nauk nie przeprowadzi bo my o życiu we dwoje wiemy więcej jak on sam.Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic wrote:Cynamonkowaaa ja bym teraz nie brała kościelnego. Oboje byliśmy za cywilnym ale wiadomo...co babcia ciocia powie... nie żeby nam się nie układało. Ale chodzi o te Wymagania. Nam nasz ksiądz znajomy powoedział że on nam nauk nie przeprowadzi bo my o życiu we dwoje wiemy więcej jak on sam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 14:26
po_prostu_ja lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Melbusia ,nie mozesz nic dzwigac,chodzenie po schodach ograniczyc,dluzsze stanie nie jest wskazane,taki tryb polegujacy to jest oszczedny tryb ....
Ciesze sie,ze u Ciebie jest ok -
melbusia88 wrote:Dzięki Pixi. Trochę z tym chodzeniem po schodach u mnie sliski temat, bo mieszkam na 2 piętrze, chyba przystanki będę robić jak już zacznę wychodzić z domu.
-
Magic wrote:Cynamonkowaaa wydaje mi się że sam cywilny na teraz to dobry wybór.rozumiem twój dylemat bo moja kuzynka w 5 mscu miała wesele i...słabo także wesele to jak odchowasz młodsze