LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cynamonkowaaa wrote:Ja na 4 bez windy I tez się zastanawiam jak to będzie jak już będę mogła chodzić A jak zamierzasz sobie z wózkiem radzić? Bo to mnie trochę przeraża:O
-
melbusia88 wrote:No tak, masz wyżej, tylko, że ja prawie poroniłam... właśnie wróciłam ze szpitala i dlatego tak mnie przeraża moje 2 piętro.
-
Magic wrote:Tak to prawda. Jeśli ma się dziecko w związku nie formalnym to trzeba zgłaszać ojca dziecka. A po porodzie musi uznać ojcostwo. Ale spokojnie A jakiś wstępny termin macie?
Magic lubi tę wiadomość
-
Cynamonkowaaa wrote:No moja ciąża jest zagrożona, możliwe że do końca pierwszego trymestru nie wstanę z łóżka:) Jestem na L4 i wstaję tylko do toalety i coś zjeść Wiem, czytałam u góry. Nie chcesz wziąć L4 i odpoczywać w domu w takim razie?
-
Cynamonkowaaa wrote:Mnie bardziej wesele przekonuje, biała suknia, ten klimat i tradycja Nie jestem osobą zbytnio wierzącą. I wiem, że ktoś powie że to hipokryzja, ale ile tych młodych w kościele są naprawdę wierzący, ile czeka z seksem do ślubu? Teraz kościelnego na pewno nie weźmiemy, bo jest to nierealne, poza tym chciałabym się bawić na swoim weselu a nie uważać z brzuszkiem Opcje są dwie- albo poczekamy te 2-3 lata i weźmiemy kościelny i wtedy wesele, albo teraz weźmiemy cywilny, a za 2-3 lata kościelny i wesele Jedyna różnica między opcjami to to wzięcie ślubu cywilnego bo wesele i tak będzie po kościelnym Dlatego was pytam, bo zastanawiam się czy potem na tym weselu, jak miało się już ślub cywilny można się poczuć jak prawdziwa panna młoda
My tez nie mamy ślubu, chociaż swojego narzeczonego i tak nazywam mężem :p
I planujemy w najbliższych miesiącach wziąć ślub cywilny, na którym bedą tylko najbliżsi, rodzice, rodzeństwo, dziadkowie. A prawdopodobnie w 2019 ślub kościelny razem z weselem
Magic, Marikita lubią tę wiadomość
-
Cześć wszystkim jestem tu nowa. Termin wg bellybest mam na 30 lipca. A na pierwszą wizytę do lekarza idę dopiero 5.12. Jestem strasznie ciekawa i szczęśliwa, tymbardziej że starałam się o tą ciążę (pierwszą) aż 2,5 roku... Mam tylko nadzieję że teraz już będzie tylko lepiej powodzenia dla Was
PixiDixi, Magic, po_prostu_ja, bbeczka91, Loczek2018, kasiuleks, pi84, shadee, gapa25, Mini89, karolcia87, Marikita lubią tę wiadomość
2011- PCO, resekcja jajników. Naturalne owu
3 lata starań
2018.01.02 - Aniołek [*] 10tc
2018.05.05 - 2' cs pp - naturalny cud! -
OlinkaO wrote:Cześć wszystkim jestem tu nowa. Termin wg bellybest mam na 30 lipca. A na pierwszą wizytę do lekarza idę dopiero 5.12. Jestem strasznie ciekawa i szczęśliwa, tymbardziej że starałam się o tą ciążę (pierwszą) aż 2,5 roku... Mam tylko nadzieję że teraz już będzie tylko lepiej powodzenia dla Was
-
Lena21 wrote:Ugotowałam sobie wielki garnek barszczu, takiego prawdziwego, domowego wręcz świątecznego - nie mogłam już wytrzymać taka miałam chęć a teraz leżę i odpoczywam, bo się czuje jakbym się mega napracowała
A tak powaznie to odgrzałam sobie zupkę w pracy i wzięło mnie mega spanie... masakra jakaś... Ale jeszcze 10min i witaj weekendzieMagic lubi tę wiadomość
-
OlinkaO wrote:Cześć wszystkim jestem tu nowa. Termin wg bellybest mam na 30 lipca. A na pierwszą wizytę do lekarza idę dopiero 5.12. Jestem strasznie ciekawa i szczęśliwa, tymbardziej że starałam się o tą ciążę (pierwszą) aż 2,5 roku... Mam tylko nadzieję że teraz już będzie tylko lepiej powodzenia dla Was
Witaj:) trzymamy kciuki aby było okLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
melbusia88 wrote:Aha, ty też zagrożona. Jestem na L4. W rozpoznaniu poronienie zagrażające, więc dobrze nie jest. Duphaston 3x dziennie do 12 tyg. W szpitalu leżałam plackiem, a teraz mam się "oszczedzać". Chociaż nie wiem gdzie jest ta cienka granica. Bo zanim zaczełam krwawic, to nie robiłam nic nadzywczajnego.
-
po_prostu_ja wrote:My tez nie mamy ślubu, chociaż swojego narzeczonego i tak nazywam mężem :p
I planujemy w najbliższych miesiącach wziąć ślub cywilny, na którym bedą tylko najbliżsi, rodzice, rodzeństwo, dziadkowie. A prawdopodobnie w 2019 ślub kościelny razem z weselem -
Magic wrote:Współczuję Wam dziewczyny że musicie leżeć ale czego nie robi się dla maluszka ❤
-
Magic wrote:Współczuję Wam dziewczyny że musicie leżeć ale czego nie robi się dla maluszka ❤
-
melbusia88 wrote:Dla mnie taki spoczynkowy tryb zycia to pikuś w porównaniu z planowaniem i trzymaniem diety cukrzycowej. Jakoś wytrzymam jeszcze te 4 najgorsze tygodnie siedzenia w domu, ale dietę będę mieć już do końca
-
melbusia88 wrote:Dla mnie taki spoczynkowy tryb zycia to pikuś w porównaniu z planowaniem i trzymaniem diety cukrzycowej. Jakoś wytrzymam jeszcze te 4 najgorsze tygodnie siedzenia w domu, ale dietę będę mieć już do końca
-
muminka83 wrote:Nie wiem jak to jest z dietą ale syn od dalszych znajomych dostosowuje ilość insuliny do tego co ie. Przelicza wszystko ale je wszystko
muminka83 lubi tę wiadomość