LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycuddlemuffin wrote:Dzięki za wsparcie dziewczyny- serduszko bije, ale jest też zła wiadomość- łożysko leży na szyjce macicy, stąd plamienie. Czyli życie okruszka nadal wisi na włosku bo może sie odkleić.. Mam leżeć i brać końskie dawki magnezu
-
cuddlemuffin wrote:Dzięki za wsparcie dziewczyny- serduszko bije, ale jest też zła wiadomość- łożysko leży na szyjce macicy, stąd plamienie. Czyli życie okruszka nadal wisi na włosku bo może sie odkleić.. Mam leżeć i brać końskie dawki magnezu
-
cuddlemuffin wrote:Dzięki za wsparcie dziewczyny- serduszko bije, ale jest też zła wiadomość- łożysko leży na szyjce macicy, stąd plamienie. Czyli życie okruszka nadal wisi na włosku bo może sie odkleić.. Mam leżeć i brać końskie dawki magnezu
Kochana myślami jestsmy z Tobą ! Trzymaj się, Twój okruszek walczy i to najważniejsze -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny długo myślałam czy o tym pisać ale muszę... Widziałam że niektóre się zastanawiają czy iść na badania prenatalne. Moja historia pokazała że to może dużo pomoc. Co prawda my mieliśmy pecha ale przynajmniej synek był z nami aż do 7miesiąca! Bez badań prenatalnych pożegnalibyśmy się znacznie wcześniej.
Wiem tez że wielu maluszkom szybka diagnostyka uratowała życieprzemyslcie to kobietki
muminka83, Agniechaaaa, Lena21, kashanti, Marikita, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
Duzaa wrote:Dziewczyny długo myślałam czy o tym pisać ale muszę... Widziałam że niektóre się zastanawiają czy iść na badania prenatalne. Moja historia pokazała że to może dużo pomoc. Co prawda my mieliśmy pecha ale przynajmniej synek był z nami aż do 7miesiąca! Bez badań prenatalnych pożegnalibyśmy się znacznie wcześniej.
Wiem tez że wielu maluszkom szybka diagnostyka uratowała życieprzemyslcie to kobietki
Duzaa, Ankakalina1987 lubią tę wiadomość
-
-
kashanti wrote:No i ja sie tez z tym nie zgadzam... to, ze ktos oszukuje nie daje nam usprawiedliwienia do robienia tego samego... Kowalski ukradl telewizor to ja ukradne radio... co to za roznica dla sklepu skoro sklep taki duzy...
To juz jest kwestia wlasnego kregoslupa moralnego... i tyle. Takie moje zdanie.
ja mam chyba deja vu sprzed kilkunastu dni ....
Kashanti, Ty znowu swoje
Forum powstało po to by się wspierać, skąd inąd w trudnym dla nas wszystkich okresie. Staramy się być sobie życzliwe i pomocne. Gadamy o wszystkim i szczerze - pewnie tak szczerze jak rzadko kiedy w realu. Ale to przywilej anonimowości.
Różnica poglądów nie jest wcale zła. Ja na wiele spraw mam inne zdanie. Nie chodzę do kościoła. Nie kupuję ideii 500+. Nie lubię Świąt Bożego Narodzenia ani Wielkiej Nocy. Jestem zwolenniczką aborcji i in vitro choć nie biorę udziału w czarnych protestach. Nie przyszłam tu jednak na to forum po to by ktoś mnie oceniał za poglądy jakie mam, zaglądam tu z ciekawości, czasem z nudów, bo interesuje mnie co u dziewczyn. Nie jesteśmy tu po to by prawić sobie morały. Ani po to by się obrażać. Jesteśmy tu po to by dzielić się swoimi małymi i dużymi radościami, smutkami, troskami i niepokojami. A przynajmniej ja po to tu jestem. Szanujmy się!
anecz_kaa, muminka83, Agniechaaaa, Loczek2018 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Z przyjemnością przekazem Ci pałeczkę przewodniczącej partii
Ej ale Kashantii ma rację. Na tym forum jest dyskryminacja. Dlaczego nie możemy czegoś oceniać subiektywnie jak i obiektywnie? Każda z nas jest inna, są takie które są w ciąży 1 raz, są takie które już rodziły, każda ma inną historie to dlaczego nie możemy wymieniać się tymi doświadczeniami? -
Apropos dobrych wieści
u nas wszystko w jak najlepszym porządku. Kropek ma 2,5 cm i wciąż wygląda jak dziwaczny alien zakończony ogonkiem
Serduszko biło 170 uderzeń - co wydawało mi się sporo, ale lekarz uspokoił, że wszystko prawidłowo i w jak najlepszym porządku. Od jutra zmniejszona dawka luteiny.
Badania prenatalne zaplanowane na 29.12
Jest dobrze
Agniechaaaa, Paulina.G, anecz_kaa, Lena21, Loczek2018, Tinnera, pi84, Andziula_1988, magdaaq, Marikita lubią tę wiadomość
-
panan12 wrote:Ej ale Kashantii ma rację. Na tym forum jest dyskryminacja. Dlaczego nie możemy czegoś oceniać subiektywnie jak i obiektywnie? Każda z nas jest inna, są takie które są w ciąży 1 raz, są takie które już rodziły, każda ma inną historie to dlaczego nie możemy wymieniać się tymi doświadczeniami?
Ja oceniam subiektywnie, że nie odpowiada mi styl dyskutowania zaprezentowany przez Kashantii.
Agniechaaaa, anecz_kaa, Lena21, Marikita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshadee wrote:Ja oceniam subiektywnie, że nie odpowiada mi styl dyskutowania zaprezentowany przez Kashantii.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 21:13
anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
Vanilka wrote:Brak slow... czlowiek przychodzi tu zeby sie wspierac uslyszec pomocne informacje itp. A nie zeby czytac wywody sfrustrowanych grupowiczek... ktos ma czy nie ma dys czy jakies inne zaburzenia niech sobie ma! Kazdy pisze jak chce jak komus nie pasuje niech poprostu nie czyta albo oleje sprawe i tyle.a nie gowno burze robicie z niczego? Tylko po co? Malo macie stresow zwiazanych z ciaza? Kazdy placi chyba podatki wiec l4 mu sie nalezy! Jesli ktos uwaza ze potrzebuje od poczatku ciazy niech idzie jego sprawa.
muminka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anecz_kaa wrote:Masz szansę na 5 bab co na to mąż? :p
anecz_kaa, magdaaq lubią tę wiadomość