LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Magic wrote:Anecz_kaa kochana ja bez kawy nie mogłabym funkcjonować. Ale inka jest dobra
spróbuj.
Ja teraz jestem w domu i mam czas bo dziewczyny w przedszkolu potem zajęcia jeszcze mają więc robię sama:) czegoś poszukam
A najbardziej mi żal kawy bo uwielbiam... Taka z syropem klonowym bombaMarikita lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa123 wrote:Ja mam to samo. Wczoraj przyjechala do nas moja siostra i miala tak przeokropne perfumy ze myslalam ze mnie zamecza. Smierdzialy strasznie! A co sie okazało ze to te perfumy co bardzo czesto i ja uzywalam kiedys!
jak to sie wszystko zmienia!
sama mu je kupiłam jakiś czas temu :p
-
Udalo mi się wkoncu zalatwic położną, po 3 dniach wydzwaniania
Ciesze sie i ulzylo mi ze mam to "z glowy". Dzisiaj ginekolog juz wspomniała, że muszę do końca roku się u ktoreś zgłosić.
A jak u Was to wygląda?
I dostalam dzisiaj piękna paczkę od ginekolożkiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 16:02
Marikita lubi tę wiadomość
-
Paulina.G wrote:Udalo mi się wkoncu zalatwic położną, po 3 dniach wydzwaniania
Ciesze sie i ulzylo mi ze mam to "z glowy". Dzisiaj ginekolog juz wspomniała, że muszę do końca roku się u ktoreś zgłosić.
A jak u Was to wygląda?Paulina.G lubi tę wiadomość
-
Cześć ja już po wizycie serduszko bije jak szalone i w końcu widać było małego człowieczka z paluszkami (tzn kosteczki w paluszkach było widać) hehe nawet nam machał ,niezwykłe ,że tak szybko formuje się mały człowiek. Zakochałam się na "Ament";p , na wadze plus 2 kg i fajnie.
Ps. podajcie proszę te liste jeszcze raz z lekarzami (nie umiem znaleźć linku) od usg genetycznego bo chyba będę musiała to w Polsce zrobić ze względu na urlop.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 16:08
magdaaq, PixiDixi, Carolline, Agniechaaaa, muminka83, karolcia87, Andziula_1988, Lena21, Marikita lubią tę wiadomość
z pcos po 7 miesiącach starań, 30 lat
-
Ankakalina1987 wrote:Cześć ja już po wizycie serduszko bije jak szalone i w końcu widać było małego człowieczka z paluszkami (tzn kosteczki w paluszkach było widać) hehe nawet nam machał ,niezwykłe ,że tak szybko formuje się mały człowiek. Zakochałam się na "Ament";p , na wadze plus 2 kg i fajnie.
Ps. podajcie proszę te list jeszcze raz z lekarzami (nie umiem znaleźć linku) od usg genetycznego bo chyba będę musiała to w Polsce zrobić ze względu na urlop.
-
Ankakalina1987 wrote:Cześć ja już po wizycie serduszko bije jak szalone i w końcu widać było małego człowieczka z paluszkami (tzn kosteczki w paluszkach było widać) hehe nawet nam machał ,niezwykłe ,że tak szybko formuje się mały człowiek. Zakochałam się na "Ament";p , na wadze plus 2 kg i fajnie.
Ps. podajcie proszę te list jeszcze raz z lekarzami (nie umiem znaleźć linku) od usg genetycznego bo chyba będę musiała to w Polsce zrobić ze względu na urlop.
Lista jest na pierwszej str:)
Dziewczyny zaraz smigam na wizyte trzumajcie za nas kciuki!!!PixiDixi, Andziula_1988, Marikita lubią tę wiadomość
-
Kawa inka teraz wyjatkowo smakuje a po slodyczach mnie muli i jest mi niedobrze.
Nt jest mierzalne do okolo 86mm wzrostu czlowieczka.
Aneczka jak robisz kluski slaskie?,wstyd sie przyznac nigdy nie jadlam,ale slyszalam duzo dobrego o tej potrawie i jakos tak mnie naszlo,ze z checia zmuszę meza do zrobienia hihi.
Niecierpliwa trzymamy !Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 16:16
-
PixiDixi wrote:Kawa inka teraz wyjatkowo smakuje a po slodyczach mnie muli i jest mi niedobrze.
Nt jest mierzalne do okolo 86mm wzrostu czlowieczka.
Aneczka jak robisz kluski slaskie?,wstyd sie przyznac nigdy nie jadlam,ale slyszalam duzo dobrego o tej potrawie i jakos tak mnie naszlo,ze z checia zmuszę meza do zrobienia hihi.PixiDixi, Paulina.G, Loczek2018, anecz_kaa, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
-
Jak ugnieciesz ziemniaki zrób na nich znak krzyża. Będą wtedy jakby 4 trójkąty. Jednego się pozbyc trzeba. Możesz go odłożyć na inny trójkąt . Pustkę wypełniasz mąka ziemniaczana tak by była równa wysokości ziemniaków bo nie wiem ile ugotujesz. Dodasz jajo. Całość ugniatasz. Zawsze wychodzi. Tak robiła moja babcia. Na YouTube jest masa filmików. Dasz radę. Tylko brzmi na pracochłonne
PixiDixi, anecz_kaa, Marikita lubią tę wiadomość
-
muminka83 wrote:Jak ugnieciesz ziemniaki zrób na nich znak krzyża. Będą wtedy jakby 4 trójkąty. Jednego się pozbyc trzeba. Możesz go odłożyć na inny trójkąt . Pustkę wypełniasz mąka ziemniaczana tak by była równa wysokości ziemniaków bo nie wiem ile ugotujesz. Dodasz jajo. Całość ugniatasz. Zawsze wychodzi. Tak robiła moja babcia. Na YouTube jest masa filmików. Dasz radę. Tylko brzmi na pracochłonne
Pieknie Ci dziekuje! -
PixiDixi wrote:Dziewczyny wpadlam na taka informacje,ze w pierwszym trymestrze nie wolno jesc imbiru. Wplywa negatywnie na ciążę.
hhttp://babyonline.pl/imbir-w-ciazy-czy-na-pewno-jest-bezpieczny,czego-nie-wolno-w-ciazy-artykul,23898,r1p1.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 16:56
-
W poprzedniej ciazy jak bylam przeziebiona to przez kilka dni pilam w duzych ilosciach nalewke z imbiru....w artykule jest napisane,ze imbir moze zaburzac rozwoj ciazy. ...
Tez myslalam,ze imbir jest bezpieczny a tu takie zaskoczenie. Mam teraz takie dziwne mysli czy tym cholernym imbirem czegos wtedy nie popsulamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 17:02
-
PixiDixi wrote:W poprzedniej ciazy jak bylam przeziebiona to przez kilka dni pilam w duzych ilosciach nalewke z imbiru....w artykule jest napisane,ze imbir moze zaburzac rozwoj ciazy. ...
Tez myslalam,ze imbir jest bezpieczny a tu takie zaskoczenie. Mam teraz takie dziwne mysli czy tym cholernym imbirem czegos wtedy nie popsulamPixiDixi lubi tę wiadomość