LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:Kashanti ja wolne nie czytać gin przecież mnie nie kolanie a ja za duzo wole nie wiedzieć bo bym po nocach nie spała
mi tez w domu juz mowia, ze zabiora mi internet... ale moje wewnetrzne ja ma silna potrzeba chociaz w jakims 1% kontrolowania sytuacji... "licz na najlepsze, lecz bądź przygotowany na najgorsze"
Carolline lubi tę wiadomość
-
Agniechaaa Oooo znam to
mojego męża siostra to tyle czyta mądrości że ledwo śpi. I wymyśla swojej córce choroby
także spoko. Ja jestem z tym na luzie podchodzących do pewnych spraw że inne matki to patrząc sie na mnie pukałyby się w czoło
Muminka83 też tak uważałam póki nie nastała 3 ciąża.... maskaramuminka83 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic wrote:Agniechaaa Oooo znam to
mojego męża siostra to tyle czyta mądrości że ledwo śpi. I wymyśla swojej córce choroby
także spoko. Ja jestem z tym na luzie podchodzących do pewnych spraw że inne matki to patrząc sie na mnie pukałyby się w czoło
Muminka83 też tak uważałam póki nie nastała 3 ciąża.... maskara -
muminka83 wrote:Wiem. Sama jestem w trzeciej ciąży. Są dni że wyje do księżyca. Jeśli dobrze pamiętam masz mdłości więc tym bardziej możesz być zmęczonaLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic wrote:Ale jakie!!! Juz chyba wolałabym wymioty. Nawet jak umyłam głowe to mnie mdli od zapachu szmaponu
-
nick nieaktualny
-
Hej kobietki, przyznaje się bez bicia ze nie wszystko przeczytałam. Życzę Wam miłego dnia:)
Jeśli chodzi o strach to często mi towarzyszy, staram się nad tym panować i myśleć pozytywnie, badanie prenatalne jeszcze mnie aż tak nie przeraża, bo termin wydaje mi się odległy. Mam nadzieje ze wszystko jest ok.
Podziwiam wszystkie dziewczyny, które pracują i maja jeszcze starsze dzueci - ja jestem nieprzytomna, polowe dnia śpię, na nic nie mam siłyMarikita lubi tę wiadomość
-
anecz_kaa wrote:Ja mam jeszcze chwilę dla siebie i ruszam do miasta
mam ochotę na kawę ale to dalej odpada
może spróbuję z inka?!
ja dziś do 15.30 w pracy a potem lecę po córę na świetlicę, szybko do domu coś zjeść i odwieźć ją na angielski
Potem może coś odsapnę.
Ja mam wielką teraz ochotę na kawę choć przed ciążą nie miałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 14:16
Magic lubi tę wiadomość
-
anecz_kaa wrote:Łącze się w bólu
jem mniej niż moja 3 latka a i tak umieram
Kulki ziemniaczane... Hmmm może jutro zrobię?? Masz jakiś super przepis?A tak na marginesie to te kuleczki są super A moje dzieci je uwielbiają
anecz_kaa, Andziula_1988, magdaaq lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Lena21 wrote:Hej kobietki, przyznaje się bez bicia ze nie wszystko przeczytałam. Życzę Wam miłego dnia:)
Jeśli chodzi o strach to często mi towarzyszy, staram się nad tym panować i myśleć pozytywnie, badanie prenatalne jeszcze mnie aż tak nie przeraża, bo termin wydaje mi się odległy. Mam nadzieje ze wszystko jest ok.
Podziwiam wszystkie dziewczyny, które pracują i maja jeszcze starsze dzueci - ja jestem nieprzytomna, polowe dnia śpię, na nic nie mam siłyale nie jest łatwo.
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic wrote:Ale jakie!!! Juz chyba wolałabym wymioty. Nawet jak umyłam głowe to mnie mdli od zapachu szmaponu
Ja mam to samo. Wczoraj przyjechala do nas moja siostra i miala tak przeokropne perfumy ze myslalam ze mnie zamecza. Smierdzialy strasznie! A co sie okazało ze to te perfumy co bardzo czesto i ja uzywalam kiedys!jak to sie wszystko zmienia!