LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochana nie panikuj spokojnie!!!! Na pewno nic nie zaszkodziła, ja z kolei często mam w nocy niekontrolowane orgazmy które mnie budzą, tez panikuje ze to niedobrze ale potem sie wyciszam bo przecież takim trybem myślenia to powinnismy sie położyć w pokoju bez klamek
wszystko bedzie dobrze jestem pewna
imbir stosowały juz nasze babcie i rodziły zdrowe dzieci!
PixiDixi, muminka83, Marikita lubią tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Czlowiel lezy i durnoty czyta a pozniej sie gryzie. Madrze mowicie :)buziaki dla Was.
Proszę nie siać fermentu:-) imbir od zawsze jest polecany i raczej nikt go nie je kg.
Tak samo jak z tunczykiem ktory ma.rtęć w.sobie. bez.przesady ile go.zjemy?
Podobnie z innymi typu sery feta camembert itp. One sa pasteryzowane i mozna jesc:)
Jedynie czego sie nalezy wystrzegać to surowego mięsa i ryb:}muminka83 lubi tę wiadomość
-
Paulina.G wrote:Udalo mi się wkoncu zalatwic położną, po 3 dniach wydzwaniania
Ciesze sie i ulzylo mi ze mam to "z glowy". Dzisiaj ginekolog juz wspomniała, że muszę do końca roku się u ktoreś zgłosić.
A jak u Was to wygląda?
I dostalam dzisiaj piękna paczkę od ginekolożki❤Ada&Pola❤
-
PixiDixi wrote:Dziewczyny wpadlam na taka informacje,ze w pierwszym trymestrze nie wolno jesc imbiru. Wplywa negatywnie na ciążę.
hhttp://babyonline.pl/imbir-w-ciazy-czy-na-pewno-jest-bezpieczny,czego-nie-wolno-w-ciazy-artykul,23898,r1p1.htmlmuminka83, Carolline lubią tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
Ile do nadrabiania:) Nadrobiłam, ale nie pamietam co kto i jak eh skleroza ciążowa
Mam pytanko bo czasami cytujecie w jednym poście kilka innych postów jak to robicie bo mi jakos nie wychodzi i na kazdy post odpowiadam osobno i potem 3 strony moich odpowiedzi.my kolejne usg mamy w 12 tyg może być kilka dni do przodu tez się nie mogę doczekać
Dzięki za wrzucenie ustawy ja chodzę prywatnie do endokrynologa bo mam niedoczynnosc ostatnia moja wizyta trwała 7min koszt 200zl zobaczył na wyniki i zwiększył trochę dawkę euthyroxu.Zastanawiam się czy jest sens chodzić co miesiąc prywatnie jak będzie to tylko kwestia zerknięcia ma wyniki zawsze muszę mieć tsh,ft"3,ft4 i i albo branie takiej samej dawki albo innej to samo może mi powiedziec endo na NFZ a teraz w takim razie musza mnie zapisać w przeciągu w 7 dni tak ?
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka wrote:Ile do nadrabiania:) Nadrobiłam, ale nie pamietam co kto i jak eh skleroza ciążowa
Mam pytanko bo czasami cytujecie w jednym poście kilka innych postów jak to robicie bo mi jakos nie wychodzi i na kazdy post odpowiadam osobno i potem 3 strony moich odpowiedzi.my kolejne usg mamy w 12 tyg może być kilka dni do przodu tez się nie mogę doczekać
Dzięki za wrzucenie ustawy ja chodzę prywatnie do endokrynologa bo mam niedoczynnosc ostatnia moja wizyta trwała 7min koszt 200zl zobaczył na wyniki i zwiększył trochę dawkę euthyroxu.Zastanawiam się czy jest sens chodzić co miesiąc prywatnie jak będzie to tylko kwestia zerknięcia ma wyniki zawsze muszę mieć tsh,ft"3,ft4 i i albo branie takiej samej dawki albo innej to samo może mi powiedziec endo na NFZ a teraz w takim razie musza mnie zapisać w przeciągu w 7 dni tak ?
-
anecz_kaa wrote:Pixi ja robie tak samo jak muminka
a ze zostały mi ziemniaki z dziś to jutro beda kluski
tylko ja wrzucam do robota
sama nie wyrabiam ciasta
Magda nie wolno jeszcze mleka niepasteryzowanego i serow ale te nasze sa ok.
-
nick nieaktualny
-
kashanti wrote:Odnosnie poloznych to do mnie szpital napisal maila ~ 2 tygodnie temu, ze pierwsze spotkanie z polozna mam 2 stycznia.
Bede tez musiala wybrac grupe w szkole rodzenia ( tez przy szpitalu). Moj M jest przerazony
-
magdaaq wrote:O kurde u nas luzik. Szkoła rodzenia jak sie chce polozna akurat mam stala ktora ma.patronaz u mnie w miescie. I opieka położnej po 21 tygodniu jak szkola rodzenia.
-
Agniechaaaa wrote:A a właśnie leze i sie odstresowuje. Tak sie pokłóciłam z matką ze miałam ochote mordować! Teraz to sie martwię o moje maleństwa
zeby one tam nie przeżywały tych nerwow
Napewno z maleństwami wszystko dobrze
Ja dzisiaj na wizycie myslalam ze padne ze smiechu.. Okruch nie dal sobie ladnego zdjecia zrobic a potrzebowalam na wigilie dla przyszlych dziadków. Ginekolog probowala jakoś rozruszac malca jednakze najskuteczniejszy okazal sie moj smiech... Zaczynalam się smiac to i malec tanczylCudny widok
Agniechaaaa, kashanti, Andziula_1988, Mmargotka, Marikita lubią tę wiadomość