LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cynamonkowaaa wrote:A to ciałko żółte które wygląda jak główka na zdjęciu też jest okej?
Andziula, mnie nawet współżyć pozwoliła ta druga Pani doktor, znaczy była zdziwiona że tamta mi zabroniłaTeraz na szczęście już torbieli nie mam więc może nawet będzie mi dane zrobić porządki świąteczne
-
Hej dziewczynki macie jakies sposoby na zgagę? Ostatnimi dniami zgaga dotyka mnie tak mocno,ze ciężko normalnie funkcjonować. Wczoraj wypilam troche wody i kilka godz czułam ja w przełyku, nie mogla "przejść". Wizytę u lekarza mam za 1,5 tyg wiec musze sobie radzić ylko rennie który pomaga dosłownie na 20 min a zgaga meczy mnie caly dzień.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2017, 16:29
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Cynamonkowaaa wrote:A to ciałko żółte które wygląda jak główka na zdjęciu też jest okej?
Andziula, mnie nawet współżyć pozwoliła ta druga Pani doktor, znaczy była zdziwiona że tamta mi zabroniłaTeraz na szczęście już torbieli nie mam więc może nawet będzie mi dane zrobić porządki świąteczne
-
Britty wrote:Hej dziewczynki macie jakies sposoby na zgagę? Ostatnimi dniami zgaga dotyka mnie tak mocno,ze ciężko normalnie funkcjonować. Wczoraj wypilam troche wody i kilka godz czułam ja w przełyku, nie mogla "przejść". Wizytę u lekarza mam za 1,5 tyg wiec musze sobie radzić ylko rennie który pomaga dosłownie na 20 min a zgaga meczy mnie caly dzień.
Britty lubi tę wiadomość
-
Britty wrote:Hej dziewczynki macie jakies sposoby na zgagę? Ostatnimi dniami zgaga dotyka mnie tak mocno,ze ciężko normalnie funkcjonować. Wczoraj wypilam troche wody i kilka godz czułam ja w przełyku, nie mogla "przejść". Wizytę u lekarza mam za 1,5 tyg wiec musze sobie radzić ylko rennie który pomaga dosłownie na 20 min a zgaga meczy mnie caly dzień.
Słyszałam kiedyś że mleko jest dobre, ale nie próbowałam. Natomiast próbowałam miętowej gumy do żucia, bo gdzieś wyczytałam i trochę pomogło. -
Andziula_1988 wrote:Mi rodzinna przypisała tabsy jakieś, ale zapomniałam nazwę. Jak będę w domu to sprawdzę i napiszę. Ja myślałam, że mnie gardło boli, a okazało się że to zgaga. Z domowych sposób spróbuj migdałów. Jak mnie mdlił albo łapie mnie zgaga jem i pomaga. Nie zawsze tak samo niestety.
Bede wdzieczna bo naprawdę juz nie wiem co z tym zrobić a jeszcze chodzę dwa tygodnie do pracy i musze jakos funkcjonować.02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
pi84 wrote:Słyszałam kiedyś że mleko jest dobre, ale nie próbowałam. Natomiast próbowałam miętowej gumy do żucia, bo gdzieś wyczytałam i trochę pomogło.
zawsze miałam wrażliwy żołądek i często dostawałam zgagi ale przechodzilo samo a teraz trzyma dosłownie caly dzien. Ale tyle starałam sie o maluszka,ze każdy objaw przetrzymam
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
A ja właśnie stanełam na wagę i mam na minusie 6,5 kg. Jak tak dalej będzie to będę niezła laska w ciąży hihi
Marikita, Carolline, anecz_kaa lubią tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
terka wrote:Lena ja tez wizytę mam dopiero przed świętami, ale musimy wierzyć ze wszystko jest ok
ja od początku malo co objawowa jestem to dopiero świra można dostać
na pewno będzie dobrze i piękne zdjęcia na święta bedziemy miały!
Ja z zup najchętniej tylko rosół bym jadłamogłabym tak co drugi dzień rosołek mieć i chyba by mi sie nie znudził
Ostatnio jechaliśmy do teściowej w niedzielę na obiad i miałam ogromną ochotę na rosół, a ona powitała mnie słowami "specjalnie dla Ciebie zrobiłam pomidorówkę, bo wiem, że za rosołem nie przepadasz". I takim to sposobem, mąż dostał rosół, a ja męczyłam pomidorówkę, do której moja pomysłowa teściowa dodała ketchupu, bo jej koncentratu zabrakło
.
Co do luteiny, to ja biorę 1 tabletkę dowcipnie + 2x dziennie duphaston.
A moja waga raczej bez zmian, waha się +/- 0,5 kg, ale to raczej wahania niż tycie/ chudnięcie. -
U nas tylko lekko pruszy snieg. Mam cicha nadzieje ze zostanie do gwiazdki
Ove rosolek to samo zdrowie. Ja miałam apetyt na rosolek, ugotowalam i nie dalam rady zjeść bo zaczęli mnie mdlić ale zrobię drugie podejście za kilka godzin02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Britty wrote:U nas tylko lekko pruszy snieg. Mam cicha nadzieje ze zostanie do gwiazdki
Ove rosolek to samo zdrowie. Ja miałam apetyt na rosolek, ugotowalam i nie dalam rady zjeść bo zaczęli mnie mdlić ale zrobię drugie podejście za kilka godzin❤Ada&Pola❤