LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Zurawinka ,ostatnio w Piotr i Pawel widzualam taka 100% i butla kosztowala nascie zlotych (nie pamietam dokładnie) . Ewentualnie po konsultacji z ginem urosept(lek ziolowy ,dla mnie bardzo skuteczny)
Co do lutka to jest dobrze poki nie wyplywa jak zaczyna to wtedy piecze.
Milego dnia DziewczynkiAndziula_1988 lubi tę wiadomość
-
Ankakalina1987 wrote:Super zdjęcie;) nie rozumiem tylko o co pytasz z całkiem żółtym, ono znajduje się na jamniku, powstpowstaje po pęknięciu pęcherzyka i uwolnieniu komórki jajowej, produkuje progesteron po zapłodnieniu (ć ż ciążowe). Nie jest widoczne w macicy.
Pytałam właśnie czy nie jest za duży i w dziwnym miejscu, bo "udaje" głowę
-
PixiDixi wrote:Zurawinka ,ostatnio w Piotr i Pawel widzualam taka 100% i butla kosztowala nascie zlotych (nie pamietam dokładnie) . Ewentualnie po konsultacji z ginem urosept(lek ziolowy ,dla mnie bardzo skuteczny)
Milego dnia Dziewczynki❤Ada&Pola❤
-
Wstałam o 8.30. Dzieci się bawiły mąż zrobił śniadanko. Właśnie kończę konsumowac i najchętniej bym wróciła do wyrka. Ale trzeba wstać
dziś pieczemy z Oskim pierniki Lena pewnie nam ozdobi kilka
albo ukradnie i zje:-)
Miłego dnia:-)Marikita lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Zurawinka ,ostatnio w Piotr i Pawel widzualam taka 100% i butla kosztowala nascie zlotych (nie pamietam dokładnie) . Ewentualnie po konsultacji z ginem urosept(lek ziolowy ,dla mnie bardzo skuteczny)
Milego dnia Dziewczynki
Dzięki dziewczyny za radyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2017, 09:21
-
krooolik wrote:Trochę nadrobiłam, gratuluję wszystkich udanych wizyt, moja dopiero 19, ale czas mi tak leci, że w sumie z trzech tygodni oczekiwania został trochę ponad jeden. Ja powiedziałam w pracy po wtorkowej wizycie, szef był trochę zaskoczony, ale w sumie się ucieszył, tym bardziej, że zapewniłam go, że jeżeli wszystko będzie ok, to L4 planuję na kwiecień/maj. Z resztą ta ciąża jest dla mnie nadal lekko nierealna, mimo, że zaczął się dzisiaj 10 tydzień
objawy nadal są mocne, mdli mnie bardzo, dużo bardziej niż z synkiem, a biust mam dwa razy większy niż zawsze i nie ukrywam, mógłby taki zostać
"Troszkę Nas Jest.." -
magdaaq wrote:Ja liczę że nie długo rozstane się z ta lutka bo pod język jest słaba. Staram się nir skupiać jak ja biore żeby szybciej poszło ale smak zostaje...wtedy staram się szybko czymś zapic.
"Troszkę Nas Jest.." -
Dzień dobry
Ja tez mam luteinę dowcipnie na początku miałam jeszcze dupka. A aplikujecie sobie ja na noc? Ja tak robię i jeszcze mi nigdy nic nie wypłynęło nie korzystam z aplikatora przeraża mnie heh
Magdaaaq tez byłam wczoraj na starym dzisiaj tez idę ze znajomymi zobaczyć ciężarówkę coca coli;) Mąż w pracy a my leniuchujemy.Milego dnia.Nareszcie odstawiłam bromergon uff długo na to czekałam
Jutro do endo kontrolnie i odliczam do 20.12 na usg
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka wrote:Dzień dobry
Ja tez mam luteinę dowcipnie na początku miałam jeszcze dupka. A aplikujecie sobie ja na noc? Ja tak robię i jeszcze mi nigdy nic nie wypłynęło nie korzystam z aplikatora przeraża mnie heh
Magdaaaq tez byłam wczoraj na starym dzisiaj tez idę ze znajomymi zobaczyć ciężarówkę coca coli;) Mąż w pracy a my leniuchujemy.Milego dnia.Nareszcie odstawiłam bromergon uff długo na to czekałam
, mnie tez ten aaplikator przerazil hehe i wole swojego palca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2017, 10:40
-
-
-
Paulina.G wrote:Witam w niedzielny poranek:) Polecacie moze jakieś aplikacje ciazowe? Ja pare sprawdzilam, ale nie były jakieś super