LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNalia wrote:Co do cytologii, to mimo, że miałam robiona w marcu, to jak poszłam na 1 wizytę w 5tc, to miałam pobraną ponownie.
Dziewczyny, może napiszmy, jakie badania robiliście, może nasi lekarze coś przeoczyli.Ja mialam:
- cytologia
- skierowanie na USG piersi (dopiero będę szła ze względu na odległe terminy)
- toksoplazmoza, cytomegalia, różyczka, kila
- morfologia, crp, glukoza, TSH, FT3, FT4, Przeciwciała tarczycowe
- HIV, hcv, hbs. -
cuddlemuffin wrote:Bardzo mi przykro, wiem przez co przechodzisz. Ale myśl pozytywnie- z maluszkiem wszystko ok, więc oszczędzaj się, leż i miejmy nadzieję, że okaże się, że to tylko krwiak, który się opróżni, łożysko się znowu przyklei i będzie ok. Trzymam kciuki
Jestem dobrej mysli. Tak jak.pisałam. mam dla kogo się śmiać żyć i wstawać każdego dnia:)Marikita, Glass lubią tę wiadomość
-
Nalia wrote:Kurcze, podziwiam jaka jesteś silna mimo 2 poronień, ja się mega boję cały czas, czy donoszę te ciążę, mimo, że obecnie nic nie wskazuje, żeby miało być inaczej, ale jakoś tak mam wewnętrzny niepokój o to. Ale nie wiem, czy byłabym taka silna jak Ty.
Urszulka89 lubi tę wiadomość
-
anecz_kaa wrote:Będzie dobrze
Na płeć faktycznie za szybkomy dopiero wstajemy bo młodsza dziś spała
wczoraj biedna zamiast iść na Mikołajki to leżała w łóżku
Magda grunt to pozytywne nastawienie.
Już trochę mniej tego jest?
-
magdaaq wrote:Narazie to.bole mam okresowe i krew jak byla jest.
Zobaczymy co.sie rozwinie do popo.
Nie tak latwo sie spakowax i jechać. Bo mam roczna corke.która w.dodatku jest na piersi. Nie mogę od tak jej zostawic.
-
magdaaq wrote:Dzięki. Zobaczymy. Ja już mam dwa szczęścia i jestem spełniona szczęśliwa matką. Mam.do kogo wrócić.
Wczoraj nie było nas wieczorem a moje dzieci poszły razem.spac w jednym łóżku. Rozczulajace to było. Mają siebie nawzajem.co by nie było a ja jestem szczęściara że ich mam.Ale też czasami musisz być na kilka minut egoistką i zadbać o siebie
Dzieci to największe szczęście.
-
Mnie nic nie zdziwi. Mi w 22/23 tyg położna nie umiała znaleźć tętna a ja nie czułam ruchów. Ona panika ja łzy w oczach. Schodzi lekarz też z grobowa mina robi mi usg i rechot. Nie dość że miałam łożysko na przedniej ścianie to jeszcze córka tak się ułożyła, że kopala po jelitach i nie czułam tego jako kopniakow.
-
Ojeju, trochę mnie nie było i już na pewno nie dam rady nadrobić, pędzicie tu z pisaniem ;o
Z bąbelkiem wszystko w porządku, ale mogłabym spać po 20 godzin na dobę, do niczego się nie nadaje, dobrze, że poza tym nic innego mi nie dokucza ^^
Czy są tu może jakieś dziewczyny, które czeka druga cesarka? Bo ta wizja zaczyna mnie lekko przerażać ;/ -
Urszulka89 wrote:Dokładnie. Masz do kogo wracać
Ale też czasami musisz być na kilka minut egoistką i zadbać o siebie
Dzieci to największe szczęście.
-
Klakla wrote:Ojeju, trochę mnie nie było i już na pewno nie dam rady nadrobić, pędzicie tu z pisaniem ;o
Z bąbelkiem wszystko w porządku, ale mogłabym spać po 20 godzin na dobę, do niczego się nie nadaje, dobrze, że poza tym nic innego mi nie dokucza ^^
Czy są tu może jakieś dziewczyny, które czeka druga cesarka? Bo ta wizja zaczyna mnie lekko przerażać ;/
Mnie prawdopodobnie trzeciaanecz_kaa lubi tę wiadomość
-
magdaaq wrote:Wrocilam z ip. Zalalam.sie zywa krwia. Silne bóle podbrzusza okresowe i wrecz rwanie dupy. Na ip ledwo doszlam musialam prosić o nowa wkladke.bo swoja mialam juz zalana. Przy badaniu nic nie wyszlo. Macica wielkosc na 11 tydzien dzieć 11+4 zyje. Brak powodow do.krwawien. a krew jak leciala tak leci. Mam lezec plackiem i kontrola u gin w pt.
jak się dzisiaj czujesz?
-
Klakla wrote:Ojeju, trochę mnie nie było i już na pewno nie dam rady nadrobić, pędzicie tu z pisaniem ;o
Czy są tu może jakieś dziewczyny, które czeka druga cesarka? Bo ta wizja zaczyna mnie lekko przerażać ;/
Ja dzisiaj lekkie pobolewanie pachwin i w okolicy spojenia łonowego, a dodatkowo mega mdłości. Nic nie mogę jeść, ledwo w siebie wcisnęłam śniadanie i 2 śniadanie, ale na myśl o obiedzie mnie mdli.Im wyższy tydzień, tym gorzej się czuje
❤Ada&Pola❤
-
Nalia wrote:Ja dzisiaj lekkie pobolewanie pachwin i w okolicy spojenia łonowego, a dodatkowo mega mdłości. Nic nie mogę jeść, ledwo w siebie wcisnęłam śniadanie i 2 śniadanie, ale na myśl o obiedzie mnie mdli.
Im wyższy tydzień, tym gorzej się czuje