LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurczę dziewczyny dziwna sprawa z tymi facetami... Póki nie widać brzucha to nie dochodzi ze ciąża jest i można się gorzej czuć albo bać? Bo nie rozumiem... Jak teraz są fochy bo "tylko" raz w tygodniu to co to za foch będzie po porodzie? To jednak dłużej przecież trwa
u mnie to poszło w druga stronę i raczej ostrożniej jest z jego strony bo nie chciałby zeby cos sie stało...
Co do piersi to ja mam dziwnie. Niby nie czuje mega przyrostu i nie widzę większej różnicy a jednak cięższe są. W stanik normalny mój sie mieszczą ale ledwo i męczące byłoby dłuższe noszenie takiego wiec sie przerzuciłam na sportowy a w nocy śpię bez. A jednak ja jakoś nie widzę różnicy jak tak patrzęhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Cynamonkowaaa wrote:A skąd badanie na chlamydie? Nie spotkałam się z takim badaniem w ciazy a sama nad nim myslalam kiedyś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 13:34
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
terka wrote:Kurczę dziewczyny dziwna sprawa z tymi facetami... Póki nie widać brzucha to nie dochodzi ze ciąża jest i można się gorzej czuć albo bać? Bo nie rozumiem... Jak teraz są fochy bo "tylko" raz w tygodniu to co to za foch będzie po porodzie? To jednak dłużej przecież trwa
u mnie to poszło w druga stronę i raczej ostrożniej jest z jego strony bo nie chciałby zeby cos sie stało...
Co do piersi to ja mam dziwnie. Niby nie czuje mega przyrostu i nie widzę większej różnicy a jednak cięższe są. W stanik normalny mój sie mieszczą ale ledwo i męczące byłoby dłuższe noszenie takiego wiec sie przerzuciłam na sportowy a w nocy śpię bez. A jednak ja jakoś nie widzę różnicy jak tak patrzęTo ja chodzę natrętnie za nim
Loczek2018 lubi tę wiadomość
-
Ja z badań robiłam WR,Hbs,gr krwi, toksplazmoza IgG,IgM ,cmv IgG i IgM, HIV, Hcv, morfologia, badanie ogólne moczu, tsh,ft3,ft4, glukoza a na różyczkę byłam szczepiona. Wymaz i posiew pochwy mam aktualny bo przed hsg robiłam na trzeciej wizycie będzie robiła cytologię jeszcze. Potem miałam zrobić posiew moczu bo wyszło coś z tego podstawowego zrobiłam, ale tam jest wszystko ok wiec nie wiek o co chodzi. Dostałam lekarstwo i ponownie muszę zrobić mocz .
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
U mnie z piersiami to samo. Niby trochę większę i cięższe, ale nie ma aż tak dużej różnicy. I póki co raczej mogę powiedzieć, że wieczorami i w nocy są wrażliwe, ale twż nie jakoś specjalnie
Wróciłam z usg. Wszystko ok. Wg usg ciąża starsza o tydzień i jest 12 tc. Pierwszy raz słyszeliśmy serduszko. Wzruszyliśmy się oboje. Piękne przeżycie. Widzieliśmy nóżki, rączki, oczka, pecherz, żołądek i ważne serduszko ma 4 jamowe, przepływy krwi prawidłowe. Pobrali krew na test podwójny i za tydzień będzie wynik kompletny. Śniło mi się dziś, że Bąbel ma 5 cm. Nie wiele się pomyliłam 5,34 cmNasz Wielkoludek
PixiDixi, Urszulka89, Mmargotka, marta258, Tinnera, anecz_kaa, pi84, karolcia87, magdaaq, Marikita, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Ineczka wrote:Ja z badań robiłam WR,Hbs,gr krwi, toksplazmoza IgG,IgM ,cmv IgG i IgM, HIV, Hcv, morfologia, badanie ogólne moczu, tsh,ft3,ft4, glukoza a na różyczkę byłam szczepiona. Wymaz i posiew pochwy mam aktualny bo przed hsg robiłam na trzeciej wizycie będzie robiła cytologię jeszcze. Potem miałam zrobić posiew moczu bo wyszło coś z tego podstawowego zrobiłam, ale tam jest wszystko ok wiec nie wiek o co chodzi. Dostałam lekarstwo i ponownie muszę zrobić mocz .
-
Ja jeśli chodzi o seks, to nie mam nic przeciwko, o ile nie jestem zombie
. Napewno jest znacznie rzadziej niż przed ciążą, ale nie sądzę, żebyśmy byli w stanie się powstrzymać bez zakazu lekarza.
A dziewczyny macie wodniste upławy po luteinie, bo już sobie wkręcam, że to wody się sączą. Bardzo wodniste te upławy, w nocy jak się obudziłam to myślałam, że krwawię bo wkładka mokra.Marikita lubi tę wiadomość
-
Glass wrote:Ja jeśli chodzi o seks, to nie mam nic przeciwko, o ile nie jestem zombie
. Napewno jest znacznie rzadziej niż przed ciążą, ale nie sądzę, żebyśmy byli w stanie się powstrzymać bez zakazu lekarza.
A dziewczyny macie wodniste upławy po luteinie, bo już sobie wkręcam, że to wody się sączą. Bardzo wodniste te upławy, w nocy jak się obudziłam to myślałam, że krwawię bo wkładka mokra.Glass lubi tę wiadomość
-
Glass wrote:To nie będę panikować
. Liczę, że przy następnej wizycie mi lekarz odstawi, bo mnie coś strzeli w końcu.
to normalne. Ja wiem, że będę brała do 15 tygodnia bo przed ciążą miałam problem z progesteronem. Także noo...
muszę przywyknąć.
-
Klakla
Ja jestem po cc i drugi poród na pewno też będzie cc. Już przy pierwszej ciąży byłam na to nastawiona psychicznie więc nic się nie bałam i było wszystko w porządku. Teraz też tak będzie.
Andziula
Gratuluję udanej wizyty i zdrowego maleństwa.
Ja dzisiaj byłam w laboratorium na badaniach a miałam ich sporo bo aż 10, pobrali mi 3 strzykawki krwi. A za tydzień wizyta u lekarza.Andziula_1988 lubi tę wiadomość
-
Glass wrote:Ja jeśli chodzi o seks, to nie mam nic przeciwko, o ile nie jestem zombie
A dziewczyny macie wodniste upławy po luteinie, bo już sobie wkręcam, że to wody się sączą. Bardzo wodniste te upławy, w nocy jak się obudziłam to myślałam, że krwawię bo wkładka mokra.❤Ada&Pola❤
-
Andziula_1988 wrote:U mnie z piersiami to samo. Niby trochę większę i cięższe, ale nie ma aż tak dużej różnicy. I póki co raczej mogę powiedzieć, że wieczorami i w nocy są wrażliwe, ale twż nie jakoś specjalnie
Wróciłam z usg. Wszystko ok. Wg usg ciąża starsza o tydzień i jest 12 tc. Pierwszy raz słyszeliśmy serduszko. Wzruszyliśmy się oboje. Piękne przeżycie. Widzieliśmy nóżki, rączki, oczka, pecherz, żołądek i ważne serduszko ma 4 jamowe, przepływy krwi prawidłowe. Pobrali krew na test podwójny i za tydzień będzie wynik kompletny. Śniło mi się dziś, że Bąbel ma 5 cm. Nie wiele się pomyliłam 5,34 cmNasz Wielkoludek
A masz jakies foto z usg
Andziula_1988 lubi tę wiadomość
"Troszkę Nas Jest.." -
Terka my już to przerabialismy 2 x więc spokojnie
w trakcie połogu też to nie problem. Ja teraz jestem taka niefotykalska... Piersi mnie strasznie bolą są wrażliwe i ciężkie.
Andzia gratuluję wizytysamo polowkowe robiłaś czy PaPpa też? Ja jutro rano jadę na wyniki i trochę się boję
Andziula_1988 lubi tę wiadomość
-
Biedronka89 wrote:Ja ma etap na wędzone ryby jem je bez przerwy
Miałam zacytować a nie polubić.
Podpytaj swojego lekarza co sądzi o wędzonych rybach. Mój mówi żeby nie jeść.