LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Urszulka89 wrote:Co do facetów to mój się boi - tak jak przy pierwszej ciąż
To ja chodzę natrętnie za nim
). A ochota jest, kurcze no:|...
A piersi potrafią w nocy mnie obudzić, to mój główny i najbardziej dokuczliwy objaw ciąży - strasznie ciężkie są, wieczorem to aż sine od żyłek , zmiana boku potrafi być bolesna, a jak nie daj boże przycisnę przez sen... Ból masakryczny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 15:02
-
anecz_kaa wrote:Terka my już to przerabialismy 2 x więc spokojnie
w trakcie połogu też to nie problem. Ja teraz jestem taka niefotykalska... Piersi mnie strasznie bolą są wrażliwe i ciężkie.
Andzia gratuluję wizytysamo polowkowe robiłaś czy PaPpa też? Ja jutro rano jadę na wyniki i trochę się boję
Tinnera mam fotki, ale dość niewyraźne. Sądziłam, że będzie wiązać wszyściutko. Zobaczymy jak w przyszłym tyg zrobi, może lepszy sprzętu mają w klinice -
anecz_kaa wrote:Muminka chrzty ewangelickie są podobne do tych katolickiego?
Co do obiadu.. Dostałam rosół wczoraj i byłam zadowolona ze mam z głowy a mój mąż zabrał w aucie do pracyi muszę coś zaraz ogarnąć ale właśnie zero pomysłu i mdłości
a jutro grochowka
bo za mną biega!!! A wczoraj jadłam taka pyszna... A dziś pewnie ziemniaki i dla nich może mielone i marchewka
-
pi84 wrote:Miałam zacytować a nie polubić.
Podpytaj swojego lekarza co sądzi o wędzonych rybach. Mój mówi żeby nie jeść.co ginekolog, to inne zdanie
Marikita lubi tę wiadomość
-
Glass wrote:Mój M jest ewangelikiem
. Ale nie widzi problemu żeby ślub i chrzciny dziecka odbyły się w kościele katolickim. Wszyscy wierzymy w tego samego Boga i tego się trzymamy
.
Marikita lubi tę wiadomość
-
Cynamonkowaaa wrote:A jak z herbatami? Ile i jakie pijecie?
Co do ryb to moja koleżanka była u dietetyka w ciąży i ma napisane co jeść a co nie i dwa razy w tyg mięso można zastąpić jakas tłusta ryba, wędzona makrela uważać na tuńczyka bo z puszki i łososia wędzonego bo sama chemia.
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny
-
Hej wszystkim! Termin 18 lipca 2017. Jestem strasznie podekscytowana bo to moja pierwsza ciąża, mało wiem i o wiele sie martwię
ale pewnie tu się uspokoje
Mmargotka, Marikita, Lena21, karolcia87, melbusia88, Andziula_1988, gapa25, Carolline lubią tę wiadomość
olihaj -
olihaj wrote:Hej wszystkim! Termin 18 lipca 2017. Jestem strasznie podekscytowana bo to moja pierwsza ciąża, mało wiem i o wiele sie martwię
ale pewnie tu się uspokoje
olihaj lubi tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Cześć Olihaj, razem raźniej !
Ja tez pierwiastka.
Magdaq, mam nadzieję że u Ciebie lepiej. Trzymaj się ciepło.
Ja czuję jakbym powolutku powolutku wracał do siebie i jakiejś energii. Nadal wymioty nudności i senność ale nie w takim stopniu jak ostatnie 3 tygodnie kiedy to byłam trochę jak warzywo...
Ostatnio atmosfera przedświąteczna wyzwoliła u mnie jakieś momenty wzruszeń ze prawdopodobnie kolejne i każde inne Święta juz będą zupełnie inne niż dotąd...
Pozdrawiam Was z pociągu, jadę w delegację, jutro ważne wystąpienieMarikita, Andziula_1988, olihaj lubią tę wiadomość