X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miało być "potraw", a nie "potraf" hehe pół mózgu mi też dział tylko, wybaczcie ;-)

Nalia, Andziula_1988 lubią tę wiadomość

l22n6iyek016fbg8.png
  • Nalia Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    Ja mam to samo, coraz więcej mnie mdli i coraz więcej wymiotuję. Nie mam pomysłu na obiad, bo na myśl o większosci potraf mi niedobrze, ze sklepu też wychodzę z pustą reklamówką, bo już nie wiem co kupić, żeby mieć ochotę to zjeść. Mam nadzieję, że z magicznym 12 tygodniem to minie...
    Ach te uroki :( :( ja się zmuszam, żeby zjeść jakieś owoce, żeby dostarczyć witamin, mam jeszcze w domu pomidorowke z soboty, to może zjem po pracy, ale generalnie jakbym mogła, to bym nic nie jadła. A jak sobie nawet pomyślę o mięsie, to mnie z automatu mdli.

Marikita lubi tę wiadomość

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2017, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie wczoraj kochana tesciowa uraczyła galaretką drobiową. Normalnie je uwielbiam a wczoraj jeden kęs i ledwie dobiegłam do porcelany

• Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka89 wrote:
    Mnie wczoraj kochana tesciowa uraczyła galaretką drobiową. Normalnie je uwielbiam a wczoraj jeden kęs i ledwie dobiegłam do porcelany
    Mniam... i z octem :D jadłam ostatnio na urodzinach u mamy.
    Moja ulubiona zupa ostatnio to kartoflana. Pycha. Ostatnio jestem za zupami bardzo, jak nigdy :)

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • Marikita Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę ugotować kalafiorową :D
    ale mi smaka narobiłaś!

f2w3pc0zmldpbhp7.png
    duphaston, kwas foliowy, acard
    fdd0d780f1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2017, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ma etap na wędzone ryby jem je bez przerwy

pi84 lubi tę wiadomość

• Marikita Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba muszę sobie kupić stanik do spania
    jakiś taki miękki
    bo tak mnie cycki bolą, że idzie zwariować

Tinnera lubi tę wiadomość

f2w3pc0zmldpbhp7.png
    fdd0d780f1.png
  • Kinga40 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Co do badań to u mnie tsh, ft4, toxoplasmoza, cytomegalia, rub g, anty hcv,hiv, wr, pta, glukoza, morfologia i badanie moczu. Cytologia mam aktualną więc nie muszę robić.
    Co do sypiania z mężem to teraz tylko raz w tygodniu ale to przez moje mdłości i wymioty po których jestem nie do życia i nie mam na nic siły. Widzę że mąż stara się to zrozumieć ale jest mu ciężko.

Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015

hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci :( . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
    3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
    Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤
  • Kinga40 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    Narazie jest czysto..ale ból jest dosc mocny ciagnie rwie. Leżę i wstaje tylko do wc i dac cyca Leni.
    Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze ❤

Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015

hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci :( . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
    3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
    Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trudno was nadrobić. Właśnie na moment usiadłam i próbuje złapać oddech. Miałam wczoraj chrzest dzieci. Tak , tak, na stare lata pogodziłam się z Bogiem. Miałam też wstąpienie do kościoła Ewangelickiego.
    Duże przeżycie.
    Plamienie nie mam. Brzuch nie boli. Walczę pewnie jak co druga z zaparciami.
    Trzymam kciuki za wszystkie leżące i walczące . Będzie dobrze.

Marikita, PixiDixi, Urszulka89, Andziula_1988 lubią tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marikita wrote:
    jakiś taki miękki
    Ja zawsze śpię bez :)

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klakla wrote:
    Ojeju, trochę mnie nie było i już na pewno nie dam rady nadrobić, pędzicie tu z pisaniem ;o
    Z bąbelkiem wszystko w porządku, ale mogłabym spać po 20 godzin na dobę, do niczego się nie nadaje, dobrze, że poza tym nic innego mi nie dokucza ^^

Czy są tu może jakieś dziewczyny, które czeka druga cesarka? Bo ta wizja zaczyna mnie lekko przerażać ;/
    Ja jestem po 2 cc i nie musisz mieć cc jeśli nie chcesz zajrzyj na naturalnie po cesarce. To strona i grupa na fb ja mam zamiar przygotować się do vba2c :)

Tinnera, karolcia87 lubią tę wiadomość

• Marikita Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urszulka89 wrote:
    Ja zawsze śpię bez :)
    no ja też, do tej pory zawsze bez :P
    ale tak mnie bolą, ciągną i w ogóle, że chciałabym je mieć ujarzmione i w "kupie" ;-)

f2w3pc0zmldpbhp7.png
    fdd0d780f1.png
  • Cynamonkowaaa Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andziula_1988 wrote:
    Ja też mam obawy. Gin na wizycie mówiła, że możemy, bo torbiele się zmniejszają, ale wspólnie podjęliśmy decyzję, że wstrzymamy się do końca 1 trymestru. Oboje się boimy, by nie zaszkodzić. Długo czekaliśmy i to pewnie dlatego. Na szczęście są inne sposoby ;-)

Za dwie godziny prenatalne. Wczoraj dzień mi się dłużył jak nie wiem. Dziś słabo spałam, ciagle się budziłam. Trzymajcie proszę kciuki, żeby wszystko było ok
    Mnie przy torbielach, nawet jak się zmniejszały zabroniła a jak poszłam do innego lekarza to się okazało ze można:) Ale tez mam jakieś takie obawy i tez się wstrzymujemy dalej ;)

34bwdqk3ol07x06e.png
    Beta 15 DPO 843,83
    Beta 18 DPO 4089,10
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muminka chrzty ewangelickie są podobne do tych katolickiego?

Co do obiadu.. Dostałam rosół wczoraj i byłam zadowolona ze mam z głowy a mój mąż zabrał w aucie do pracy :/ i muszę coś zaraz ogarnąć ale właśnie zero pomysłu i mdłości :( a jutro grochowka :) bo za mną biega!!! A wczoraj jadłam taka pyszna... A dziś pewnie ziemniaki i dla nich może mielone i marchewka

• Cynamonkowaaa Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielona1911 wrote:
    Grupa krwi, Hiv, chlamydia, kiła, poziom zelaza, listerioza,rozyczka,cytologia. Toksoplazmozy nie mialam bo przechodzilam.
    A skąd badanie na chlamydie? Nie spotkałam się z takim badaniem w ciazy a sama nad nim myslalam kiedyś.

34bwdqk3ol07x06e.png
    Beta 15 DPO 843,83
    Beta 18 DPO 4089,10
  • Tinnera Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marikita wrote:
    jakiś taki miękki
    Od jakiegoś czasu mam taki bez szwowy, kupiłam sobie kilka jest rewelacyjny i do spania i do chodzenia, pomimo iż piersi sa duże nie wiszą, nie bolą!

PixiDixi, Marikita lubią tę wiadomość

"Troszkę Nas Jest.."
  • Marikita Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinnera wrote:
    Od jakiegoś czasu mam taki bez szwowy, kupiłam sobie kilka jest rewelacyjny i do spania i do chodzenia, pomimo iż piersi sa duże nie wiszą, nie bolą!
    ooo no właśnie o to mi chodziło :) jak leże na boku to zawsze gniotę jakiegoś cycka, a jak na plecach to mam problem ze wstaniem bo tak mnie ciąży grawitacja ... zawsze miałam nieduże piersi B/C ale na serio nie spodziewałam się, że tak będą mnie ciągnąć ;-)

f2w3pc0zmldpbhp7.png
    fdd0d780f1.png
  • Tinnera Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marikita wrote:
    ooo no właśnie o to mi chodziło :) jak leże na boku to zawsze gniotę jakiegoś cycka, a jak na plecach to mam problem ze wstaniem bo tak mnie ciąży grawitacja ... zawsze miałam nieduże piersi B/C ale na serio nie spodziewałam się, że tak będą mnie ciągnąć ;-)
    Ja mialam D a teraz mam F :D

"Troszkę Nas Jest.."
  • Tinnera Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2017, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    Ja jestem po 2 cc i nie musisz mieć cc jeśli nie chcesz zajrzyj na naturalnie po cesarce. To strona i grupa na fb ja mam zamiar przygotować się do vba2c :)
    Tez polecam tą grupę na fb :) sama jestem z tych przypadków co po cc urodziła sn i to jeszcze klockuszka :)

anecz_kaa lubi tę wiadomość

"Troszkę Nas Jest.."
‹‹ 258 259 260 261 262 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ