LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
melbusia88 wrote:Ja mam to samo, coraz więcej mnie mdli i coraz więcej wymiotuję. Nie mam pomysłu na obiad, bo na myśl o większosci potraf mi niedobrze, ze sklepu też wychodzę z pustą reklamówką, bo już nie wiem co kupić, żeby mieć ochotę to zjeść. Mam nadzieję, że z magicznym 12 tygodniem to minie...
ja się zmuszam, żeby zjeść jakieś owoce, żeby dostarczyć witamin, mam jeszcze w domu pomidorowke z soboty, to może zjem po pracy, ale generalnie jakbym mogła, to bym nic nie jadła. A jak sobie nawet pomyślę o mięsie, to mnie z automatu mdli.
Marikita lubi tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
nick nieaktualny
-
Biedronka89 wrote:Mnie wczoraj kochana tesciowa uraczyła galaretką drobiową. Normalnie je uwielbiam a wczoraj jeden kęs i ledwie dobiegłam do porcelany
jadłam ostatnio na urodzinach u mamy.
Moja ulubiona zupa ostatnio to kartoflana. Pycha. Ostatnio jestem za zupami bardzo, jak nigdyMarikita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.
Co do badań to u mnie tsh, ft4, toxoplasmoza, cytomegalia, rub g, anty hcv,hiv, wr, pta, glukoza, morfologia i badanie moczu. Cytologia mam aktualną więc nie muszę robić.
Co do sypiania z mężem to teraz tylko raz w tygodniu ale to przez moje mdłości i wymioty po których jestem nie do życia i nie mam na nic siły. Widzę że mąż stara się to zrozumieć ale jest mu ciężko.Marikita lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
magdaaq wrote:Narazie jest czysto..ale ból jest dosc mocny ciagnie rwie. Leżę i wstaje tylko do wc i dac cyca Leni.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Trudno was nadrobić. Właśnie na moment usiadłam i próbuje złapać oddech. Miałam wczoraj chrzest dzieci. Tak , tak, na stare lata pogodziłam się z Bogiem. Miałam też wstąpienie do kościoła Ewangelickiego.
Duże przeżycie.
Plamienie nie mam. Brzuch nie boli. Walczę pewnie jak co druga z zaparciami.
Trzymam kciuki za wszystkie leżące i walczące . Będzie dobrze.Marikita, PixiDixi, Urszulka89, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
-
Klakla wrote:Ojeju, trochę mnie nie było i już na pewno nie dam rady nadrobić, pędzicie tu z pisaniem ;o
Z bąbelkiem wszystko w porządku, ale mogłabym spać po 20 godzin na dobę, do niczego się nie nadaje, dobrze, że poza tym nic innego mi nie dokucza ^^
Czy są tu może jakieś dziewczyny, które czeka druga cesarka? Bo ta wizja zaczyna mnie lekko przerażać ;/Tinnera, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
Andziula_1988 wrote:Ja też mam obawy. Gin na wizycie mówiła, że możemy, bo torbiele się zmniejszają, ale wspólnie podjęliśmy decyzję, że wstrzymamy się do końca 1 trymestru. Oboje się boimy, by nie zaszkodzić. Długo czekaliśmy i to pewnie dlatego. Na szczęście są inne sposoby
Za dwie godziny prenatalne. Wczoraj dzień mi się dłużył jak nie wiem. Dziś słabo spałam, ciagle się budziłam. Trzymajcie proszę kciuki, żeby wszystko było ok -
Muminka chrzty ewangelickie są podobne do tych katolickiego?
Co do obiadu.. Dostałam rosół wczoraj i byłam zadowolona ze mam z głowy a mój mąż zabrał w aucie do pracyi muszę coś zaraz ogarnąć ale właśnie zero pomysłu i mdłości
a jutro grochowka
bo za mną biega!!! A wczoraj jadłam taka pyszna... A dziś pewnie ziemniaki i dla nich może mielone i marchewka
-
Zielona1911 wrote:Grupa krwi, Hiv, chlamydia, kiła, poziom zelaza, listerioza,rozyczka,cytologia. Toksoplazmozy nie mialam bo przechodzilam.
-
Marikita wrote:chyba muszę sobie kupić stanik do spania
jakiś taki miękki
bo tak mnie cycki bolą, że idzie zwariowaćPixiDixi, Marikita lubią tę wiadomość
"Troszkę Nas Jest.." -
Tinnera wrote:Od jakiegoś czasu mam taki bez szwowy, kupiłam sobie kilka jest rewelacyjny i do spania i do chodzenia, pomimo iż piersi sa duże nie wiszą, nie bolą!
jak leże na boku to zawsze gniotę jakiegoś cycka, a jak na plecach to mam problem ze wstaniem bo tak mnie ciąży grawitacja ... zawsze miałam nieduże piersi B/C ale na serio nie spodziewałam się, że tak będą mnie ciągnąć
-
Marikita wrote:ooo no właśnie o to mi chodziło
jak leże na boku to zawsze gniotę jakiegoś cycka, a jak na plecach to mam problem ze wstaniem bo tak mnie ciąży grawitacja ... zawsze miałam nieduże piersi B/C ale na serio nie spodziewałam się, że tak będą mnie ciągnąć
Marikita lubi tę wiadomość
"Troszkę Nas Jest.." -
anecz_kaa wrote:Ja jestem po 2 cc i nie musisz mieć cc jeśli nie chcesz zajrzyj na naturalnie po cesarce. To strona i grupa na fb ja mam zamiar przygotować się do vba2c
sama jestem z tych przypadków co po cc urodziła sn i to jeszcze klockuszka
anecz_kaa lubi tę wiadomość
"Troszkę Nas Jest.."