LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
magdaaq wrote:Pęcherzyk ciążowy powinien być okrągły.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2017, 16:39
-
Vanillaice wrote:Dziewczyny czy wy bierzecie wit d3? Mi kazał lekarz ale czytałam w internecie, że generalnie lepiej od 2 trymestru? I sama już nie wiem czy brać czy nie...
Ja mam w Pregna Plus 2000j i to jest dawka rekomendowana przez Polskie Towarzystwo Ginekologiczne -
Cynamonkowaaa wrote:To dziewczyny co jak nie palmers? O biooil tez różne rzeczy słyszałam, ze w ciazy nie bardzo... Zdania są naprawdę bardzo różne:/ A od 4 miesiąca można brzuch czy chodzi o całe ciało? Nie można piersi,pośladków i ud smarować? Bo ja już z braku nawilżenia mam wybroczyny:/ To może chociaż ten palmers na nogi wykorzystam?
Ja smaruje olejem kokosowym biostawiam na naturalnosc
-
A mnie dzisiaj cos brzuch boli, tak jakby w 3 dzien okresu
lub jakbym miala wzdete jelita
fakt jest taki, ze rano podbieglam szybko do autobusu, po pracy tez i moze od tego ponaciagalam sobie w srodku cos
wzielam juz druga nospe i leze, ale poki co ze spokojem
-
Pecherzyk nie moze nawet byc idealnie okragly,jak mozesz znajdz drugiego gina. Z maluchem jest dobrze i to jest fakt.
Tak popatrzylam sobie na moje usg i pecherzyk jest wydłużony i nic mi gin nie mowila,ze jest zly ksztalt.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2017, 16:47
-
kkarolina89 wrote:A mnie dzisiaj cos brzuch boli, tak jakby w 3 dzien okresu
lub jakbym miala wzdete jelita
fakt jest taki, ze rano podbieglam szybko do autobusu, po pracy tez i moze od tego ponaciagalam sobie w srodku cos
wzielam juz druga nospe i leze, ale poki co ze spokojem
-
PixiDixi wrote:Pecherzyk nie moze nawet byc idealnie okragly,jak mozesz znajdz drugiego gina. Z maluchem jest dobrze i to jest fakt.
PixiDixi, muminka83 lubią tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Pecherzyk nie moze nawet byc idealnie okragly,jak mozesz znajdz drugiego gina. Z maluchem jest dobrze i to jest fakt.
PixiDixi, muminka83 lubią tę wiadomość
-
kkarolina89 wrote:To jest forma stala
ale pod wplywem rak sie roztapia
jeszcze nie zdaze wyjsc z lazienki, a juz sie wchlonie
tylko trzeba zaakceptowac ten zapach
kkarolina89 lubi tę wiadomość
-
Vanillaice wrote:Dziewczyny czy wy bierzecie wit d3? Mi kazał lekarz ale czytałam w internecie, że generalnie lepiej od 2 trymestru? I sama już nie wiem czy brać czy nie...
i dodatkowo jod bo mam niedoczynnosc
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Cynamonkowaaa wrote:Wiem wiem, ale mam zle doświadczenia z olejem kokosowym;)
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Hm, ja też nie mam okrągłego pęcherzyka ciążowego tylko taki podłużny i lekarz Nidy nic nie mówił, a już miałam 3 USG.
A mój wygląda tak: https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc17cbfdbf46.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2017, 17:18
PixiDixi, Glass lubią tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
Ineczka wrote:To może ten balsam babydream chociaż mi zapach tak średnio aktualnie podchodzi, ale ma być skuteczny
-
Ja jestem po wizycie u endokrynologa
. Obejrzał tarczycę na usg i powiedział, że tsh jest niskie przez ciążę (hcg) i że to minie. Mimo wszystko zlecił badania do zrobienia w styczniu i zaprosił mnie za miesiąc na wizytę. Jak na wizytę na nfz to jestem bardzo zadowolona, doktor bardzo miły i wszystko ładnie wytłumaczył.