LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:A ja zawsze mówiłam ze bede krótko karmić piersią
ale oczywiście rozumiem rownież te mamy które karmią długo
i wiem Madzia, ze dasz rade
stopniowo małymi kroczkami i i Tobie bedzie lżej i Lenka sie szybko przyzwyczai
Magic lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Ja cały czas mowie Ze jak krokodyle bedą zaczynały zeby isc to koniec
ale przy 2 to i tak szybko pójdzie bo nie wykresie całego towarzystwa
ale zapadła sie bo dziewczynki urodziły się za wcześnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2017, 15:42
PixiDixi, magdaaq lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnyMagic wrote:A wiesz moja koleżanka z majówek ma dwie dziewczynki i na laktatorze jechała i je wykarmiła mimo iż miała starszaka w domu
ale zapadła sie bo dziewczynki urodziły się za wcześnie.
wiec zobaczymy co bedzie
Magic, PixiDixi, muminka83 lubią tę wiadomość
-
magdaaq wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0198194cb455.jpg
Moja dziewczyneczka
Ja właśnie wracam z pracy i po raz pierwszy zdarzyło mi się wymiotować w pracy... A wszystko przez to, że koleżanka powiedziała, że jadła na obiad hamburgera.magdaaq lubi tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
Aga rozumiem
ja myślałam że spokojnie wykarmie drugie swoje dziecko A tu zonk!
tylko 2 miesiące bo psychicznie nie dałam rady
dlatego teraz zupełnie o tym nie myślę. Nie mam parcia. Zobaczymy
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiedronka89 wrote:Ja mam plan karmić 6 może 8 miesiecy ale dlatego że planuje wiecej niż jedno dziecko a organizm też potrzebuję trochę odpocząć po tym wszytkim
Ja przypuszczam, ze zakończymy na naszych bliźniakachpo 1wiecej zarodków nie mamy
niby mam zamrożone 9komorek i wiadomo moge sie zdecydować aby je zapłodnić ale chciała bym jak wszystko bedzie dobrze oddac je do adopcji aby pomogły innym kobietą
wiadomo juz sie nawet z mamą śmiała, ze przecież zabezpieczać sie nie będziemy skoro szanse na moją naturalną ciaze są minimalne ale gdyby zdarzyła sie nam piękna niespodzianka to będziemy miec trójeczkę
PixiDixi, Marikita, anecz_kaa, Carolline lubią tę wiadomość
-
A cos jeszcze lekarz powiedzial? Chodzi o jaki pecherzyk ?
Bo w 9 tc to jyz okazaly maluch jest a jak mowa o zoltkowym to nie przejmyj sie bo on j7z niedlugo bedzie zanikal przeciez. Jak w czyms sie pomylilam to poprawcie mnie Dziewczynki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2017, 16:13
-
Ania123488 wrote:Hej czy ktoś z Was ma spłaszczonych pęcherzyk ciążowy? Dzisiaj na USG dr mnie przestraszyłam ze zagrożenie nie minęło a już było wszystko ok. 6 grudnia byłam na USG i było wszystko pięknie a dzisiaj coś nie tak. Bardzo się boje...
-
Pęcherzyk ciążowy w którym jest dzidzia. Zdjęcie z przed tygodnia bardzo się różni od dzisiejszego. Dzidzia już się rusza serduszko bije ale dr kazała brać 3 razy dziennie luteine i bezwzględny nakaz leczenia i nie przemęczenia się. Spróbuje wrzucić zdjęcia.