LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
magdaaq wrote:A mi zle....rozmawialam ze swoją gin..ona tez uważa że nie znane sa przyczyny krwawienia i powinnam odstawiac Lene od cyca. Ze tak będzie bezpieczniej...
Wiem wszystko wiem..ale.psychicznie mi.zle..
Magda ja karmiłam moje dziewczyny obie i straszą odstawiłam jak miała rok i było naprawdę ok, młodszą jak miała 1,5 i tu już był problem bo była bardziej rozumna i się domagała. Rozumiem, Twój żal, ale pomyśl, że robisz to nie dlatego, że masz takie widzimisię tylko masz poważne powody. Lence i tak dałaś już to co najlepszea prawda, jest taka, że Twój organizm bardzo oberwie przy ciąży i jednoczesnym KP, pomyśl o tym, że później możesz mieć problemy z osteoporozą np, bo to bardzo duży wysiłek dla Ciebie.
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Aga a Ty masz diete cud!
Markita to prawda, że odwodnienie powoduje bóle głowy. Ja zawsze zanim wezmę tabletki się nawadniamczasem działa, czasem nie
a do mnie dzwonili z przedszkola, że strasza ma 38odebrałam ją i leży biedna ;/ a było tak pięknie!
-
Tez pomyslalam o osteoporozie...jak dlugo karmilam najstarsza to gin o tym wspominala tylko wtedy hmm szczerze... glebiej nie pomyslalam dopiero z czasem jak nabralam wiedzy i doswiadczenia juz nie odsuwam tematow,ze moga mnie w przyszłości nie dotyczyc...
anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
Marikita wrote:Dzisiaj nasiliły mi się objawy alergii .... cały dzień kicham, łzy ciekną z oczu, smarkam non stop
Koszmar!
Alergia zaczęła mi się razem z ciążą, chociaż wtedy jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży.
Rozmawiałam o tym w poniedziałek z ginekologiem, kazał obserwować ...
dzizas co ja mam obserwować, jak widzę, że mam alergie wziewną!!!!
zwariuję chybaw nocy spać nie mogę bo nos zapchany
przejdę się do mojej rodzinnej w przyszłym tygodniu i z nią pogadam jeszcze o tym, może da mi skierowanie do alergologa.
U mnie na szczescie na odwrot ciaza zlagodzila alergie,mam taka ciezka rak,mam uvzulenie na plyny do mycia,kosmetyki niektore i czesc metali. -
nick nieaktualny
-
Ja miałam taką przed 2 ciaza... masakra pokrzywka od szyji do stop ;/ naprawdę coś strasznego! I szukali szukali- i nic! Przeszło po 2 mcach chyba, ale już mi tocznia szukali, chorób reumatologiznych etc a w tym roku po wakacjach miałam zapalenie oskrzeli i dostałam antybiotyk i osłonę i po 5 dniach zaczęłam puchnąć... i skojarzyłam fakty, że wtedy też brałam ten antybotyk i osłonę!!! Odstawiłam i mi przeszło, a już znów dostawałam plam jak ostanio
więc Wam wspołczuję
-
anecz_kaa wrote:jakie badania robilas? mi narazie kazał mcz, morfo, glukoza, tarczyca = 83zl i toxoplazmoza, razem 153 zl
dlatego rozmyślań nad lekarzem na NFZ.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2017, 15:14
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnyA ja zawsze mówiłam ze bede krótko karmić piersią
ale oczywiście rozumiem rownież te mamy które karmią długo
i wiem Madzia, ze dasz rade
stopniowo małymi kroczkami i i Tobie bedzie lżej i Lenka sie szybko przyzwyczai
magdaaq, muminka83 lubią tę wiadomość
-
To dziewczyny co jak nie palmers? O biooil tez różne rzeczy słyszałam, ze w ciazy nie bardzo... Zdania są naprawdę bardzo różne:/ A od 4 miesiąca można brzuch czy chodzi o całe ciało? Nie można piersi,pośladków i ud smarować? Bo ja już z braku nawilżenia mam wybroczyny:/ To może chociaż ten palmers na nogi wykorzystam?
-
Moja znajoma jest aktualnie w 3.ciąży i musiała odstawić mała-6miesiecy-bo karmienie obkurcza macice to wiadomo czym to grozi. Drugim aspektem jest jej stan zdrowia i wycienczenie-to wspaniałe karmić i ma nosić pod sercem nowe życie ale to duża odpowiedzialność. magdaaq i tak dałaś z siebie wszystko
ja nie jestem za długim karmieniem ale to decyzja każdej z nas i nikogo nie neguje
lekarz wie co mówi. Dasz radę bo jak nie Ty,to kto?
magdaaq, PixiDixi, muminka83 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Cynamonkowaaa wrote:To dziewczyny co jak nie palmers? O biooil tez różne rzeczy słyszałam, ze w ciazy nie bardzo... Zdania są naprawdę bardzo różne:/ A od 4 miesiąca można brzuch czy chodzi o całe ciało? Nie można piersi,pośladków i ud smarować? Bo ja już z braku nawilżenia mam wybroczyny:/ To może chociaż ten palmers na nogi wykorzystam?
PixiDixi lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Urszulka89 wrote:ja jeszcze miałam cmv - oprócz różyczki bo mam przepisane z poprzedniej ciąży że mam przeciwciałą
anecz_kaa lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018