LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja dziś pol dnia robiłam z mama, siostra i jej córeczka pierogi i uszki na Wigilie
przynajmniej nie miałam czasu myśleć i dzień przeleciał bardzo szybko, za to jestem wykończona i już dwie godziny leżę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/369e0b24211b.jpg
Jeśli chodzi o krem to po opiniach na srokao.pl wybiorę chyba oliwkę z palmersa i balsam z rossmana, zobaczymyMarikita lubi tę wiadomość
-
Poczytaj kashanti A nie statystyki że stanów zjednoczonych podajesz. Pisze przecież że koleżanka zarazila się nad morzem listeria w 9 mc. Nawet wie w której restauracji. Mieszkamy nad morzem sanepid w domu w szpitalu. Przeszła do lekko za to dziecko ciężko..listerioza zabija owszem.... dzieci ninarodzone lub noworodki.Może być poród przedwczesny tak jak ona miała, Moze byc poronienie. Dziecko zarazilo się wyproznilo i pchalo na świat. 2 tyg na antybiotyki w szpitalu.
Koniec tematu czytać i cytować z neta wszystko można ja piszę z przykładu i dużej wiedzy lekarzy
Ach jak już cytujesz coś to źródło podaj tak na przyszłość bo zamykam wątek listerii.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2017, 22:25
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Alfa_Centauri wrote:Niestety serduszko przestało bić. 5 lekarzy potwierdziło najgorsze. Jestem już po zabiegu i wrocilam ze szpitala do domu. Robimy badania genetyczne z pobranego materiału żeby poznać przyczynę. Oczywiscie prywatnie i we własnym zakresie. Proszę o skreślenie z listy.
dalej nawet nie wiem co napisać ..
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Tincia wrote:Witajcie dziewczyny, czy któraś z Was ma grupę krwi Rh- i wie że będzie miała konflikt serologiczny? Jestem zielona w tym temacie, to moja pierwsza ciąża. Jutro mam wizytę u ginekologa i mam nadzieje, że mi wszystko wytłumaczy.
Na ogol Konflikt pojawia Sie przy drugiej ciazy( to trochę podobne do uchylenia, organizm musi poznać akergen by na niego zareagować i na ogół reaguje przy ponownym a nie pierwszym kontakcie). Jeśli jednak lekarz zauważy plamienie to podaje się immunoglobuline i jest wszystko ok.z pcos po 7 miesiącach starań, 30 lat
-
Więc dzidziuś ma 3,55 cm ctl a cały ok 6 cm
mocno narobił bo TP z usg z 15 lipca teraz wychodzi na 8! Machal rączkami nóżkami
wszystko ok, prenatalne 28 na 18,50
PaPpa nie robię lekarz mówi, że faktycznie dobre usg i jakby coś nie tak to wtedy będziemy działać. Zapomniałam zaświadczenia do pracy
będę w pon dzwonić czy mogę je dowieść później. Wogole muszę zapisać na kartce pytania bo w trakcie wizyty zapominam
i puścił mi serduszko ❤ 175
kamień z serca
Agniechaaaa, karolcia87, PixiDixi, magdaaq, Paulina.G, Marikita, Lena21, Urszulka89, Loczek2018, Andziula_1988, kashanti, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Gratuluje owocna wizyta
Dziś jestem bardzo zadowolona)) maluch mnie zaskoczył tym przyrostem :p jeszcze mój lekarz mówi, że vbac ( sn po cc) wchodzi w grę. No i mam hemoglobiny 14,5! Jak facet normalnie :p pierwszy raz w życiu ale jem kwas no i zielonego duuuzo
Tinnera, PixiDixi, magdaaq lubią tę wiadomość
-
anecz_kaa wrote:Więc dzidziuś ma 3,55 cm ctl a cały ok 6 cm
mocno narobił bo TP z usg z 15 lipca teraz wychodzi na 8! Machal rączkami nóżkami
wszystko ok, prenatalne 28 na 18,50
PaPpa nie robię lekarz mówi, że faktycznie dobre usg i jakby coś nie tak to wtedy będziemy działać. Zapomniałam zaświadczenia do pracy
będę w pon dzwonić czy mogę je dowieść później. Wogole muszę zapisać na kartce pytania bo w trakcie wizyty zapominam
i puścił mi serduszko ❤ 175
kamień z serca
oby tak dalej ładnie się rozwijał.
Ja dzisiaj obudziłam się z takim dziwnie płaskim brzuchem... Aż boję się pomyśleć, że może macica się zmniejszyła.❤Ada&Pola❤
-
Nalia wrote:Gratulacje super wyników
oby tak dalej ładnie się rozwijał.
Ja dzisiaj obudziłam się z takim dziwnie płaskim brzuchem... Aż boję się pomyśleć, że może macica się zmniejszyła.Marikita lubi tę wiadomość
-
Ja mam zawsze ogromny brzuch
A co rozstępów to uważam że smarowanie nie uchroni. W 1 ciąży smarowalam się jak szalona i pewnego dnia jakby wściekły kot się na mnie rzucił ;( wydałam majątek na kremy... W drugiej to olalam brzuch był większy ale nowe rozstępy nie wyszły. Po tej ciąży i KP pójdę na laser
PixiDixi, Marikita, Carolline lubią tę wiadomość