LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny! Alfa, bardzo mi przykro, trzymaj się jakoś
Ja wizytuje za godzinę, trzymajcie kciukiJeszcze nie wstałam nawet bo przeziębienie daje mi się we znaki, czekam na ciepłe mleko z miodem od mojego, chociaż na chwile pomaga:(
Marikita, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
-
Cynamonkowaaa wrote:Cześć dziewczyny! Alfa, bardzo mi przykro, trzymaj się jakoś
Ja wizytuje za godzinę, trzymajcie kciukiJeszcze nie wstałam nawet bo przeziębienie daje mi się we znaki, czekam na ciepłe mleko z miodem od mojego, chociaż na chwile pomaga:(
Ps.masz prenalen do ssania?,on troche przynosil mi ukojenie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2017, 08:20
-
Próbowałam nadrobić Was Dziewczynki, ale nie dałam rady po tym jak zobaczyłam co u Alfy ;-( straszne. Nie pamietam, który to tydzień, ale który by nie był to okropne ;-(
Ja wczoraj w domu mocno się wystraszyłam. Strzelił jakiś korek i słychać było jak jakiś wybuch ;-( trochę zaczął mnie bolec brzuch po tym. Ale mam nadzieję, że z Maleństwem wszystko ok. Takich sytuacji nie da się uniknąć, nikt na to nie miał wpływu i boję się, że przez taką głupotę może się coś stać ;-( -
Alfa_Centauri wrote:Niestety serduszko przestało bić. 5 lekarzy potwierdziło najgorsze. Jestem już po zabiegu i wrocilam ze szpitala do domu. Robimy badania genetyczne z pobranego materiału żeby poznać przyczynę. Oczywiscie prywatnie i we własnym zakresie. Proszę o skreślenie z listy.
Tulę ...
-
Agniechaaaa wrote:Ja tez zchizuje niech juz bedzie wtorek
dlaczego żyjemy w takich czasach, że nie możemy się tym po prostu cieszyć ... ????
w poniedziałek jak szłam na usg to mówię do siebie tak "jak będzie wszystko ok, to w końcu odetchniesz ..." a za chwilę drugi głos "głupia ... nie odetchniesz! teraz będziesz czekać na kolejne usg ... i się stresować!"
serce mi wali, bo takie straty są straszne
-
anecz_kaa wrote:Więc dzidziuś ma 3,55 cm ctl a cały ok 6 cm
mocno narobił bo TP z usg z 15 lipca teraz wychodzi na 8! Machal rączkami nóżkami
wszystko ok, prenatalne 28 na 18,50
PaPpa nie robię lekarz mówi, że faktycznie dobre usg i jakby coś nie tak to wtedy będziemy działać. Zapomniałam zaświadczenia do pracy
będę w pon dzwonić czy mogę je dowieść później. Wogole muszę zapisać na kartce pytania bo w trakcie wizyty zapominam
i puścił mi serduszko ❤ 175
kamień z serca
anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
dzień dobry Laseczki
dzisiaj nastawiłam Michael Buble - Christmas Special
https://www.youtube.com/watch?v=_6j0J34fJng
i wczuwam się w klimat świąt ...
ale po tym co poczytałam to mi smutno jakoś ...
i w ogóle i w szczególe ...
ostatnie dni chodzę spać z kurami ... wtorek 18:30 ... środa po 19:00, wczoraj przed 20:00 ... zasypiam, przy TV, włączonym świetle ... szok
dzisiaj jestem w pracy do 12:00 i spadam do domku, może się zdrzemnę, a później pójdziemy na rekolekcje adwentoweo ile będę się dobrze czuła
-
anecz_kaa wrote:Ja mam zawsze ogromny brzuch
A co rozstępów to uważam że smarowanie nie uchroni. W 1 ciąży smarowalam się jak szalona i pewnego dnia jakby wściekły kot się na mnie rzucił ;( wydałam majątek na kremy... W drugiej to olalam brzuch był większy ale nowe rozstępy nie wyszły. Po tej ciąży i KP pójdę na laser
Moja siostra dla porównania smarowała sporadycznie oliwką i ma po dwóch ciążach masakrę na brzuchu. Moim zdaniem kremy swoją drogą ale też pewnie geny mają tu coś do powiedzenia. No i elastyczność skóry. Ja np smaruję ciało po kąpieli balsamem - nie tylko jak byłamw ciązy.
-
muminka83 wrote:Dziewczyny dostałam dawkę 50 euthyrox. Endo mam za kilka dni. Moje TSH to 3,09.
Czy dawka nie jest duża ?
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Cześć.
Ja mam tsh przy dawce 75N 2.4 ale bez tabletki badanie więc po wiadomo się obniża. Badania mam dobrenawet morfo idealna. Jak z córką
A co do pęcherzyka to spokojnie bo wszystko zależy od tego czy masz pełny pęcherz czy jelita. U mnie nigdy nie było idealnego pęcherzyka
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
muminka83 wrote:Dziewczyny jadę do szpitala. Mocno żywa krwią krwawię. Nie boli brzuch ani nic
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615