LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cynamonkowaaa wrote:Jestem po wizycie. Wszystko jest okej. Ale zastanawia mnie jedna rzecz. Jak byłam tydzień temu u ten drugiej pani doktor to był 7+6 a dzisiaj będąc u mojej pani doktor jest 8+0... Niby ze się wyrównało do miesiączki ale czy to dobrze? Nie mówiłam jej nic ze byłam u innego lekarza...Dziecko urosło tylko o 13mm. Tutaj na pewno był gorszy aparat usg bo gorzej wszystko było widać ale sama nie wiem co o tym myśleć...Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
PixiDixi wrote:Ineczka yez mam takie wnioski
,srednia ze wzgledow zdrowotnych karmilam 2 miesiace teraz je wszystko no oprocz wątróbki najstarsza karmilam ponad 1.5 roku i jest masakra tego nie tamto nie i wogole taka jakas zywieniowo dziwna a najgorzej z najmlodsza ma 2.5 roku i di tej pory sloiczki i caly czas wybrzydza. Juz nie przekonam sie do dlugiego karmienia bo w przypadku moich dzieci na swoj sposob to je uposledzilo zywieniowo na swoj sposob i tez potrafia wymuszac niestety np.wymiotujac jedzenie,ktore nie pasuje....
-
Może faktycznie po prostu się wyrównało do terminu z miesiączki... Akurat ta lekarka jakby coś było nie tak to by mnie nastraszyla. Pójdę jeszcze do tej drugiej lekarki i możliwe ze już zostanę u niej na stałe
-
nick nieaktualny
-
Alfa centauri bardzo mi przykro, wiem dokładnie przez co przechodzisz, przytulam mocno. Daj sobie czas i prawo do płaczu. Jeszcze i dla Ciebie wyjdzie słońce, jestem tego pewna.
Muminka trzymam kciuki, byłam na Twoim miejscu ledwie tydzień temu i supermiła pielęgniarka w izbie przyjec powiedziala, ze mają często u kobiet we wczesnej ciazy krwawienia i naprawde większość kończy się tylko na strachu i jest ok. Trzymam kciuki.PixiDixi, magdaaq, Andziula_1988 lubią tę wiadomość
-
Urszulka89 wrote:Ja mam drugą wizytę 27.12 a usg genetyczne 8 stycznia. ostatnio ciąża była dzień starsza niż termin @
-
Agniechaaaa wrote:Mnie jak ginka badała na innym sprzęcie to odrazu mówiła Ze mierzy maluchy ale najwazniejsze to wymiary na tum samym sprzęcie co zawsze
-
Jestem. Byłam na izbie. Dzidziuś żyje. Serduszko 148. W wypisie mam tak: macica powiększona. Odpowiada 9 tygodniowi ciąży.
Szyjka utrzymana, ujście zewnętrzne zamknięte. Ex utero krwawienie ciemna krwią. Przydatki obustronne bez zmian.
Mam leżeć i tylko na siusiu
Pytałam o acard i Neoparin. Lekarz na izbie twierdzi że to nie od tego. On nie wie co gdzie i jak. Wizyta w środę. Denerwuje się.PixiDixi, Marikita, Nalia, magdaaq, Andziula_1988, Kinga40, Glass, Lena21 lubią tę wiadomość
-
muminka83 wrote:Jestem. Byłam na izbie. Dzidziuś żyje. Serduszko 148. W wypisie mam tak: macica powiększona. Odpowiada 9 tygodniowi ciąży.
Szyjka utrzymana, ujście zewnętrzne zamknięte. Ex utero krwawienie ciemna krwią. Przydatki obustronne bez zmian.
Pytałam o acard i Neoparin. Lekarz na izbie twierdzi że to nie od tego. On nie wie co gdzie i jak. Wizyta w środę. Denerwuje się.PixiDixi, muminka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
muminka83 wrote:Jestem. Byłam na izbie. Dzidziuś żyje. Serduszko 148. W wypisie mam tak: macica powiększona. Odpowiada 9 tygodniowi ciąży.
Pytałam o acard i Neoparin. Lekarz na izbie twierdzi że to nie od tego. On nie wie co gdzie i jak. Wizyta w środę. Denerwuje się.
odpoczywaj ile jesteś w stanie!
trzymam kciuki!muminka83 lubi tę wiadomość
-
Pytałam o acard i Neoparin. Lekarz na izbie twierdzi że to nie od tego. On nie wie co gdzie i jak. Wizyta w środę. Denerwuje się.
-
Pytałam o acard i Neoparin. Lekarz na izbie twierdzi że to nie od tego. On nie wie co gdzie i jak. Wizyta w środę. Denerwuje się.❤Ada&Pola❤
-
magdaaq wrote:Kochana masz to samo co ja. Nie znane źródło krwawienia. Trzymaj się i pisz.na.biezaco