LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
magdaaq wrote:Bol.przyszedl w momencie chlustu krwi. Skurcze silne. Do dziś odczuwam bole.
-
muminka83 wrote:Bo gin jedynie zasugerował ale powiedział że totylko teoria że to może być moment okresu. Ja mam co 28 dni. Więc niby tak wychodzi bo ostatnia 15 października. Może to głupie ale trochę to przemawia do mnie skoro krwiaka nie ma a inne parametry są prawidłowe.
-
muminka83 wrote:Bo gin jedynie zasugerował ale powiedział że totylko teoria że to może być moment okresu. Ja mam co 28 dni. Więc niby tak wychodzi bo ostatnia 15 października. Może to głupie ale trochę to przemawia do mnie skoro krwiaka nie ma a inne parametry są prawidłowe.
-
muminka83 wrote:Jestem. Byłam na izbie. Dzidziuś żyje. Serduszko 148. W wypisie mam tak: macica powiększona. Odpowiada 9 tygodniowi ciąży.
Szyjka utrzymana, ujście zewnętrzne zamknięte. Ex utero krwawienie ciemna krwią. Przydatki obustronne bez zmian.
Mam leżeć i tylko na siusiu
Pytałam o acard i Neoparin. Lekarz na izbie twierdzi że to nie od tego. On nie wie co gdzie i jak. Wizyta w środę. Denerwuje się.odpoczywaj ile wlezie. Dużo zdrówka dla Was
-
-
magdaaq wrote:Lenka.od 6 mca jest na BLW i je wszystko w kawałkach nie ma.papek. potrafi gryzc lykac mielic itp. Zupy.pije z kubka Doidy a herbatke.z bidonu.
Mleko matki.nigdy nie traci wartosci zawsze będzie wartościowe i dostosowuje sie.do.potrzeb dziecka jego.wieku i.nawet.podczas choroby. Owszem.po 12 mcu jest to.dodatek a nie staly.pokarm ale.jesli do 12 mca bylo to podstawa.jej diety nie mozna.oczekiwać ze 12.5 miesieczna dziewczynka zrozumie zr mamusia musi jej to zabrac
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
muminka83 wrote:Dziękuję wam za wsparcie. Wyłam cała drogę. Bardzo się bałam.
Ty przeżywałaś, martwiąc się o swoje Maleństwo.
Dalej wychodzę z założenia, że dobrze by zasnąć aż do porodu. I dla dzidzi byłoby lepiej, bo mniej nerwów -
Andziula_1988 wrote:Ja pytałam, bo tak mi się zdawało, że ten sam termin co ja. A już myślałam, że największe zagrożenie minęło.
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
muminka83 wrote:Dziękuję wam za wsparcie. Wyłam cała drogę. Bardzo się bałam.
)Trzeba pozytywny nastrój wprowadzić może jakieś świąteczne pyszności ktoś już zrobił ?
Ineczka wrote:Dobrze, ze wszystko jest ok.To teraz dziewczyny jakieś poztywne wieści nowe serduszka zdjęcia usg wizyty dawać
)Trzeba pozytywny nastrój wprowadzić może jakieś świąteczne pyszności ktoś już zrobił ?
Andziula_1988, magdaaq, anecz_kaa lubią tę wiadomość
-
Ineczka wrote:Tez tak myślałam i mnie ta sytuacja zmartwiła zwłaszcza, ze miała taki sam termin jak ja i nie pisała nic o krwawieniu itp wiec nie było żadnych sygnałów, ze coś jest nie tak, Wiem, ze to jej kolejna strata niestety
Zwróciłam właśnie uwagę, że nic niepokojącego nie pisała. Nie wiedziałam, że serduszko może przestać bić i nie ma objawów
Wczoraj byłam na wizycie. Jak gin zobaczyla, że Maluszek bryka to nawet nie badała tętna. W przyszły piątek idę do tego giną co robił prenatalne, zaprosił po nagranie, bo w dniu badania mieli problem ze sprzętem. A w poniedziałek wyniki testu podwójnego.
-
magdaaq wrote:Ja nadal ciut brudze bole mam i nadal wiem że ciąża jest wysokiego ryzyka mimo ze wg usg to juz ponad 12tydz. W poniedzialek dużo się wyjaśni ale nadal jestem przygotowana psychicznie na wszystko
magdaaq lubi tę wiadomość
-
Mnie codziennie tak brzuch lekko pobolewanie, ale tylko momentami, nie cały czas. I różnie, raz tak jakby mnie ciągnęło w pachwinach, też trochę w podbdzuszu. Krwawienia nie mialam. Biorę luteinę o duphaston, ale ostatnio na USG wszystko było ok. Teraz kolejna wizyta w środę i już nie mogę się doczekać...❤Ada&Pola❤