LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
muminka83 wrote:Ja to biorę mega zestaw. Kwas foliowy, 6 duphaston, acard , Neoparin, euthyrox.
Liczę że z części zbiegiem czasu zrezygnujeA to co ma dużo żelaza to mi nie wchodzi
euthyrox i luteinę.
-
magdaaq wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/21aa639b25bf.jpg
Jest i nasza -
muminka83 wrote:Wybacz że tu pytam. W piątek miałam to silne krwawienie. Stopniowo było coraz mniejsze jednak ciągle przy podcieraniu jest na zmianę żywa z kawą mleko . Na podoasce nic. Lekkie przybrudzenia. Jak ty miałaś?
I caly czas mam bóle i rwanie pachwin. Mimo.ze leze prawie caly czas.
-
magdaaq wrote:Żywa krew mialam lacznie przez48h. Tylko przy podcieraniu. Potem.pojawila sie ciemniejsza gesta az na koncu sama lekko czekoladowa stara. Dopiero od wczoraj jest czysto.
I caly czas mam bóle i rwanie pachwin. Mimo.ze leze prawie caly czas. -
magdaaq wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/21aa639b25bf.jpg
Jest i naszamagdaaq, muminka83 lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Nalia wrote:A mnie dzisiaj dopadł katar
piłam już mleko z miodem, jeszcze zrobiłam sobie syrop z cebuli. Znacie jakieś sposoby na katar?
-
magdaaq wrote:Napar z majeranku.popijac masc pod nos majerankowa oraz czosnek zmiazdzony lekko i.postawic blisko gdzie sie spi i wdychac.
w ostateczności jak do wtorku nie przejdzie to mam iść po antybiotyk. Na czosnek już patrzeć nie mogę
-
Urszulka89 wrote:Ja walczę z katarem od piątku. Dziś poszło na zatoki, byłam u lekarza bo tak mi nos zatkało i głowa boli
w ostateczności jak do wtorku nie przejdzie to mam iść po antybiotyk. Na czosnek już patrzeć nie mogę
Urszulka89, Loczek2018 lubią tę wiadomość
-
Co do badan prenatarnych to kazda z Was je robila czy moze jednak nie? Mi gin powiedzial ze to moja decyzja ale ze na te drugie to zaleca isc. Jak dlugo sie czeka na wyniki? Jutro chcialm sie zapisac tylko nie wiem czy przed wizyta u swojego gin czy np w tym samym dniu jest sens?? Następna wizyte mam 4 stycznia i to bedzie 12+6. I sadze ze wtedy te badania prenatarne tez bym zrobila. Kiedy Wy robilyscie te badania?
-
Vanilka wrote:Co do badan prenatarnych to kazda z Was je robila czy moze jednak nie? Mi gin powiedzial ze to moja decyzja ale ze na te drugie to zaleca isc. Jak dlugo sie czeka na wyniki? Jutro chcialm sie zapisac tylko nie wiem czy przed wizyta u swojego gin czy np w tym samym dniu jest sens?? Następna wizyte mam 4 stycznia i to bedzie 12+6. I sadze ze wtedy te badania prenatarne tez bym zrobila. Kiedy Wy robilyscie te badania?❤Ada&Pola❤
-
Vanilka wrote:Co do badan prenatarnych to kazda z Was je robila czy moze jednak nie? Mi gin powiedzial ze to moja decyzja ale ze na te drugie to zaleca isc. Jak dlugo sie czeka na wyniki? Jutro chcialm sie zapisac tylko nie wiem czy przed wizyta u swojego gin czy np w tym samym dniu jest sens?? Następna wizyte mam 4 stycznia i to bedzie 12+6. I sadze ze wtedy te badania prenatarne tez bym zrobila. Kiedy Wy robilyscie te badania?
-
Vanilka wrote:Co do badan prenatarnych to kazda z Was je robila czy moze jednak nie? Mi gin powiedzial ze to moja decyzja ale ze na te drugie to zaleca isc. Jak dlugo sie czeka na wyniki? Jutro chcialm sie zapisac tylko nie wiem czy przed wizyta u swojego gin czy np w tym samym dniu jest sens?? Następna wizyte mam 4 stycznia i to bedzie 12+6. I sadze ze wtedy te badania prenatarne tez bym zrobila. Kiedy Wy robilyscie te badania?
Ja poki co robie samo usg a zobaczymy co po czy bedziemy musieli. W zadnej ciąży nie robilam.
-
Nalia wrote:Mój ginekolog też powiedział, że to moja decyzja, choć on swojej żony nie posłał. ;p ja byłam bardzo rozdarta, z jednej strony mój mąż twierdzi, żeby wykonać to badanie, z drugiej strony w mojej pracy był przypadek, że Pappa wyszło źle i moja koleżanka robiła jakiś inny test, generalnie miała miesiąc wyjęty z życia, a i tak wszystko było ok... Ja jestem zapisana, ale jeszcze nie wiem, czy pójdę.