LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
magdaaq wrote:Jestem...dziecko zdrowe. Ale...mam.zajebistego dużego krwiaka zajmuje pol ilosci wod plodowych. Jest masakra...KATEGORYCZNY ZAKAZ KARMIENIA przez tego krwiaka takie mam.bole. Nie wiem co mam napisac bo jestem zalamana. Nie wiem co mnie czeka czy sie wchlonie eczy bede sie z nim.bujala.cala ciaze. Nie moge robic NIc. Powiedzcie to mojej corce...jest zle:-( z moja psychika bardzo zle. Mamy 13+1 dziecko ma ponad 6cm. Termin 24.06.
-
nick nieaktualny
-
magdaaq wrote:Boje sie ze jeśli znow bede krwawic to.juz leze w szpitalu. Nikt mnie nie wypusci do domu. Jestem rozbita totalnie. Nie majac dzieci ok ale.majac dwojke inaczej się mysli...
-
anecz_kaa wrote:Czekamy!
Kinga ja też mam 29:) na 18,50anecz_kaa lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
anecz_kaa wrote:Magda a może być ktoś z Wami w domu?! Krwiak pewnie tak krwawil, ty byłaś w swojej lekarki czy gdzieś indziej?! Dziwne że go nie było widać. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży i Lenka da radę sobie.
-
magdaaq wrote:Jestem...dziecko zdrowe. Ale...mam.zajebistego dużego krwiaka zajmuje pol ilosci wod plodowych. Jest masakra...KATEGORYCZNY ZAKAZ KARMIENIA przez tego krwiaka takie mam.bole. Nie wiem co mam napisac bo jestem zalamana. Nie wiem co mnie czeka czy sie wchlonie eczy bede sie z nim.bujala.cala ciaze. Nie moge robic NIc. Powiedzcie to mojej corce...jest zle:-( z moja psychika bardzo zle. Mamy 13+1 dziecko ma ponad 6cm. Termin 24.06.
Kochana, najważniejsze, że z dzieciaczkiem wszystko ok - masz cudowne zdjęcia. Kurcze, niezła rewolucja się u Was szykuje z tym karmieniem... Ale chyba lepiej tak, niż wylądować w szpitalu..❤Ada&Pola❤
-
Magda trzymaj się, napewno sobie poradzisz, chociaż nie będzie to proste ze względu na malutką. ❤Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Nie wiem jak moge pomoc nie mam dzieci i nawet w 1/63737 nie wyobrażam sobie co teraz czujesz i jak sobie poradzić z tym tematem
Pamiętaj, ze jesteśmy i będziemy Ciebie wspierać na tyle ile możemy w tym trudnym czasie
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Współczuję ja nie umiałam odstawić tak nagle ale też nie miałam takiego problemu. Ja już po wizycie dzidziuś waży 81g.
Niestety infekcja dalej jest i przepisała mi pimafucin globulki.anecz_kaa, Magic lubią tę wiadomość
-
Madziu współczuję ci i bardzo rozumiem.
Przykro mi. Krwiaki szybko się robią i nawet czasem mogą być a ich nie zauważy lekarz. Jednak krwiaki też się zmniejszają. Teraz też powinnaś mieć wizyty częściej. Postaraj się leżeć jak najwięcej. Przy Twoim krwiaku mąż może mieć opiekę na Ciebie. Pamiętaj. Może warto skorzystać z tej opcji. Nie wiem jak z rodziną. Może mama mogłaby zamieszkać z wami choć na pewien czas. Najważniejsze że dziecko żyje. To się liczy. Będzie wszystko dobrze. Zobaczysz. -
nick nieaktualny
-
A ja odebrałam wyniki moczu i tak jak ostatnio miałam 250 leukocytów tak teraz mam 500 mimo wypicia tej saszetki nie wiem o co chodzi.Posiew negatywny, wymaz i biocenoza oki, nic nie boli nie piecze wszystko ok.Jedyne co to pH mam 6,5 a górna granica to 7 może tu jest problem tylko jak obniżyć pH heh. Chyba, ze to przez luteinę sama już nie wiem mam nadzieje, ze w środę coś mi doradzi
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Byłam dzisiaj na wizycie u lekarza. Wszystkie wyniki badań idealne. Maluszek rośnie, ma już 2,3 cm, serduszko bije 166, widać rączki i nóżki. No i jeszcze jedna dobra wiadomość że krwiak prawie cały się wchłonął. Mam brać jeszcze luteinę i trochę leżeć ale ogólnie jestem już spokojniejsza i święta spędzę bez stresu.
Magda
Z Twoim krwiakiem też będzie dobrze, weźmiesz leki, będziesz leżeć i odpoczywać i się wchłonie. Najważniejsze że dzidzia zdrowa.muminka83, anecz_kaa, Urszulka89, melbusia88, Paulina.G, Marikita, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
Magda o raju serio wielki ten krwiak, no nie ma żartów, w takim razie leżenie i nie karmienie tylko Cię (i Maluszka) może uratować. Nie ma rady, jakkolwiek by Ci to miało trudno nie przyjść. Dasz radę, bądź dzielna! Maleństwo śliczne, myśl teraz o nim- skup siė na celu. Mam nadzieje, że się wchłonie a z Dzieciątkiem będzie ok.
Ja czekam do środy o 11 mam usg genetyczne - chyba mąż się stresuje bardziej niż ja:) ja się nie denerwuję dopóki mi niedobrze- a niedobrze mi prawie non stop..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2017, 19:09