X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaaak matka polka w dresach jest spoko :-)

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M ma robić szarlotke ale się ociaga.

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2017, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    M ma robić szarlotke ale się ociaga.
    Mój do mycia okien zbierał sie 2tyg a zajęło mu to 15minut :p faceci...

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:
    Nie wiem czy przez to l4 czy jak, ale ja kocham teraz tylko leginsy i ciążowe joggersy z hm, śmieją się ze mnie bo wcześniej to ze względu na prace zawsze garniturki, koszule, marynarki i oczywiście ZAWSZE szpilki :) a teraz... dres, dres, dres spoko jest :) zawsze myślałam ze będę taka kobieta w ciąży, która nic nie zmieni i będzie długo pracować, będzie wymalowana i nigdy nie będzie wyglądać jak te w gazetach w ponaciąganych dresach - a teraz nam to w dooooie za przeproszeniem, życie mnie szybko zweryfikowało - najpierw długie starania, strata i teraz to ciagle ciążowe zmęczenie, strach, martwienie się, nawet nie myśle co ubieram, byle mi było wygodnie i nic mnie nie naciskało :)
    Uwielbiam joggersy Hm i.córce też ich nie szczędze :D

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Mój do mycia okien zbierał sie 2tyg a zajęło mu to 15minut :p faceci...
    Hahahah ale mój nie ma 2 tyg :D
    Musze go pilnować bo mi zwieje do cukierni :D

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2017, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    Hahahah ale mój nie ma 2 tyg :D
    Musze go pilnować bo mi zwieje do cukierni :D
    Hihihi faceci tak mają :D

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Hihihi faceci tak mają :D
    Ja bym wolala upiec niz kupić :D
    Zaraz będzie robił. Oski go motywuje że i tak mu nie wyjdzie i skończy się na cukierni. Milutki

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2017, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    Ja bym wolala upiec niz kupić :D
    Zaraz będzie robił. Oski go motywuje że i tak mu nie wyjdzie i skończy się na cukierni. Milutki
    To faktycznie motywujące :D hihiii :D

Oooo znowu zaczęło pięknie sypać <3

• Nalia Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy lekarz na zwykłym usg mierzył Wam NT i sprawdzał obecność kości nosowej, czy dopiero na USG genetycznym? Zastanawiam się, czy jak będę szła w 13t0d, to czy dziecko nie będzie za duże, jak teraz w 11t1d ma ok 5cm?

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2017, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalia wrote:
    Czy lekarz na zwykłym usg mierzył Wam NT i sprawdzał obecność kości nosowej, czy dopiero na USG genetycznym? Zastanawiam się, czy jak będę szła w 13t0d, to czy dziecko nie będzie za duże, jak teraz w 11t1d ma ok 5cm?
    Dopiero na usg genetycznym ma do tego inny sprzęt-przynajmiej mój gin :)

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka w piecu!

Agniechaaaa, anecz_kaa, Urszulka89, Carolline lubią tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • kkarolina89 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamonkowaaa wrote:
    Bole kręgosłupa w tych okolicach już się zdarzały ale same z siebie przechodziły:) Nie boli mnie tylko kręgosłup, tak jakby kości miednicy tez, a właściwie jak teraz macam to zaraz nad miednica, właśnie jakby ta nerka... No i jak mówię tylko przy zmianach pozycji i wstawaniu No i przy dotyku, wtedy tak samo. Jak chodzę lub leżę bólu praktycznie nie ma. Bol zaczął się nagle wczoraj. Pośladek nie boli, bol promieniuje w dół ale do pośladka samego nie dochodzi. Mam nadzieje ze szybko znajdzie się przyczyna. Jak się okaże ze potrzebuje fizjoterapeuty to się odezwę po kontakt na pewno :)

Nerka jest wyzej :) schowana jest pod zebrami :) nad miednica bezposrednio jej nie ma, chyba, ze masz jakas anomalie w budowie ;) wlasnie centralnie w kregoslupie rzadko boli, bardziej rozchodzi sie na boki, a nie wyleczone problemy z przeszlosci lubia sie zaognic w ciazy :)
    Sama jestem tego przykladem, bo teraz wieczorami ciezko mi sie ulozyc z prawa noga i chodze na terapie do kolezanki z pracy ;)
    Oby przeszlo :)

Carolline lubi tę wiadomość

qb3c20mm6mszqqpm.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalia wrote:
    Najlepiej zeby to zrobil lekarz z certyfikatem. Ja w 1 ciazy a to było dawno jakas nie bylam taka ogarnięta i lekarz moj gin zrobil.to badanie nawet mnie nie uswiadamiajac dopiero w karcie ciazy widzialam nnt. Ale z Lenka juz moj gin(inny niz z Oskim) uswiadomil mnie ze to musi byc lekarz z uprawnieniami i.ona robic mi.nie będzie tylko na genetycznym.

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • kkarolina89 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    W Krakowie robi sie świąteczna atmosfera sypie snieg :D

Zdazylam zauwazyc wracajac z pracy, bylam niczym balwan zanim z przystanku do domu zaszlam ;)

qb3c20mm6mszqqpm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2017, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawo dla meza!!! :D

magdaaq lubi tę wiadomość

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero co mojego chwaliłam ze na wizyty ze mną wszystkie chodzi, a on mi dzwoni ze on nie wie czy on się wyrobi... wrrr... Jeszcze pełno śniegu, auto zasypane na amen i ja mam się teraz bujać przeziębiona z odśnieżaniem? Normalnie mnie wnerwił

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2017, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:
    Ja dopiero co mojego chwaliłam ze na wizyty ze mną wszystkie chodzi, a on mi dzwoni ze on nie wie czy on się wyrobi... wrrr... Jeszcze pełno śniegu, auto zasypane na amen i ja mam się teraz bujać przeziębiona z odśnieżaniem? Normalnie mnie wnerwił
    Buuuuuuuu uuuuuu :/

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Buuuuuuuu uuuuuu :/

Wniosek z tego taki, że faceta nie można chwalić

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2017, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:
    Tez prawda :p

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2017, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:
    Osz Ty. No tak dlatego moj syn nie wierzy w powodzenie szarlotki robionej przez tatusia. Proste :D

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
‹‹ 348 349 350 351 352 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ