LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena21 wrote:Laski moje groźby zadziałały, mąż wpadł właśnie do domu, jest już pod prysznicem
pol godziny temu chciałam go zabić a teraz mam ochotę ucałować
powinnismy zdążyć na czas
Ale jak mu opowiadałam, jak się dziecko ruszało na USG, to powiedzial, że on musi koniecznie iść następnym razem ze mną, bo musi to zobaczyć.
Dosyć mnie tym rozczulił, bo generalnie nie jest z niego taki uczuciowy facet.
magdaaq lubi tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
magdaaq wrote:Pol dnia kłucie w pachwinach.a teraz mega nacisk na.pęcherz. boje sie ze ten dziadowski krwiak napiera.❤Ada&Pola❤
-
Nalia wrote:Mnie dzisiaj tak ciągnie w pachwinach i pobolewa podbrzusze jak na okres... Trochę się tym martwię, chociaż z drugiej strony miałam już tak nie raz i było wszystko ok.
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Magda maluch poprostu fika w macicy i uciska
moje tez raz bardziej na pecherz raz bardziej gdzieś z tylu jak mają ochote
-
nick nieaktualnymagdaaq wrote:Wiesz.co bardziej obstawiam jednak tego dziada. Boje sie czy czasem sie nie poglebil i nie napiera. Wiesz wiedzac co sie ma czlowiek.sie boi. Nawet.isc do lazienki.
!!
-
Magdaaq dzięki. Też mam na 6 ale oczywiście się zastanawiałam czy nie za długo itd. boję się brać cokolwiek w ciąży i wolę unikać jak ognia ale jeżeli chodzi o infekcję to chce się pozbyć dziadówy bo może więcej krzywdy wyrządzić niż globulki i moje obawy.
-
karolcia87 wrote:Magdaaq dzięki. Też mam na 6 ale oczywiście się zastanawiałam czy nie za długo itd. boję się brać cokolwiek w ciąży i wolę unikać jak ognia ale jeżeli chodzi o infekcję to chce się pozbyć dziadówy bo może więcej krzywdy wyrządzić niż globulki i moje obawy.
-
Agniechaaaa wrote:Znam strach ja mam panikę za każdym razem jak ide do łazienki ale jestem przekonana, ze wszystko z maluszkiem u Ciebie dobrze
!!