LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolinaDe wrote:podobno tak, ale burczą tak jakbyś po prostu radio nastawiła na złą częstotliwośćLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
magdaaq wrote:Hahahaha ej ale ja do dzis puszczam Lence kołysanki i samej mi dobrze przy nich zasypiać
bo ja się kładę zaraz po małej
-
magdaaq wrote:Chyba pytałam ale przypomnij jaki model masz. Ja musze wlasnie spacerowka gondola.
AAAA inkaso mega na trudne tereny-ma trzy duże koła pompowane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 14:09
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnymelbusia88 wrote:Cudna ta kołyska! Uwielbiam białe meble. Ja pokoik urządzam w takim stulu
http://www.dekoratoramator.pl/2013/12/pokoik-sary.html
oczywiście jeśli syn, to elementy jakieś błękitne czy granatowe.
Co do apapu, to na mnie też nie działał przed ciążą. Miałam migreny, brałam na nie leki na receptę. Jak w ciązy dostałam migreny będąc w szpitalu, to lekarz pozwolił mi wziąć dwa apapy. O dziwo minęło.
piękny ten pokoik!
nam niestety pokoi brakuje i na razie będziemy w jednej sypialni z dzieckiem, a później na chwilę przeprowadzka do salonu niestety. a za 2 lata zmiana mieszkania albo budowa domu. -
Magic wrote:Mam phil &teds vibe z dodatkowym siedzeniem. Może służyć jako pojedyńcze wózek-kest troche większy niż te standrowe ale dosłownie kilka cm-a do zamontowania jest dodatkowo siedzisko. Ja akurat ten dostałam bo kupno używanego to od 1000 zł do 2000 a nowy powyżej 4. Jak szłam z jednym dzieckiem to odczepiałam dodatkowe siedzisko i już
-
Magic wrote:Mam phil &teds vibe z dodatkowym siedzeniem. Może służyć jako pojedyńcze wózek-kest troche większy niż te standrowe ale dosłownie kilka cm-a do zamontowania jest dodatkowo siedzisko. Ja akurat ten dostałam bo kupno używanego to od 1000 zł do 2000 a nowy powyżej 4. Jak szłam z jednym dzieckiem to odczepiałam dodatkowe siedzisko i już
-
jeśli chodzi o styl pokoju to u mnie będzie w tę stronę
https://www.bejbiroom.pl/lozko-domek-scandi-z-barierkami
mam to szczęście, że w żaden sposób nie ogranicza mnie przestrzeń - więc można poszaleć.
pokoik malucha będzie 4 schodki od naszej sypialni więc póki co nastawiam się na wariant " śpimy osobno" ale pewnie po dwóch pierwszych nocach się poddamKarolinaDe, melbusia88 lubią tę wiadomość
-
Magic wrote:Właśnie. Mi przy Oliśku brakowało jednak zwykłej go doli
jak to trzy? Ja mam czarny A dodatkowe siedzisko wkładka czerwoną
Gondola piekna sprawa. Gdybym miala z kim wyjsc z dziecmi na 2 osoby bym kupila tylko gondole ale nie ma szans. Musze miec rok po roku. Maz z nami.wyjdzie okazjonalnie w weekend w tyg szans nie ma.Katka_ lubi tę wiadomość
-
KarolinaDe wrote:piękny ten pokoik!
nam niestety pokoi brakuje i na razie będziemy w jednej sypialni z dzieckiem, a później na chwilę przeprowadzka do salonu niestety. a za 2 lata zmiana mieszkania albo budowa domu.KarolinaDe lubi tę wiadomość
-
shadee wrote:jeśli chodzi o styl pokoju to u mnie będzie w tę stronę
https://www.bejbiroom.pl/lozko-domek-scandi-z-barierkami
mam to szczęście, że w żaden sposób nie ogranicza mnie przestrzeń - więc można poszaleć.
pokoik malucha będzie 4 schodki od naszej sypialni więc póki co nastawiam się na wariant " śpimy osobno" ale pewnie po dwóch pierwszych nocach się poddam -
odnośnie cukrzycy, ja niestety mam problem z systematycznością
jestem beznadziejna w łykaniu o określonej godzinie lekarstw, karmieniu psów zawsze o tej samej porze, więc regularność posiłków oraz dyscyplina na badanie glukometrem cukru mnie na razie męczy okrutnie
próba wytłumaczenia sobie w głowie że robię to dla malucha nie pomaga wcale. Póki co przechodzę fazę buntu, że wszystko mi się zdrowotnie wymknęło spod kontroli: cukier, tarczyca
dodatkowo niestety ale muszę to napisać: nie lubię być w ciąży i nijak ten stan nie przypomina mi tego wszystkiego, o czym tyle się naczytałam. nie mam motylków w brzuchu, nie rozczula mnie widok mojego malucha na usg, nie mówię do brzuszka itp. chyba coś ze mną nie tak
-
My robimy malowanie wiosna i będę myśleć co j jak ustawiamy. Moje dziewczyny mają różowy pokój i białe meble
Gondole mam po dziewczynachwięc nie kupuje. Ciuszki dostałam już od kolezanek. Nawet podkłady czy pampersy te najmniejsze mam już. Wkładki laktacyjne patyczki do uszu etc w sumie jakieś zrobią gi dokupie tylko i ładne ubranko d
Na wyjście ze szpitala no i fotelik z bazą.
Magic kumpela ma ten wózek phil& teds i jest super. One są obok siebie a nie jeden za drugim.
Shadee ja mam prenatalne dziś na 18.50 też już stresuje się. Jeszcze obiad skończę i poleże :p