LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ankakalina1987 wrote:Dostawki sa fajne do wozkow w postaci takiej deskorolki doczepianej z przodu. Moja 5 latka może się już nie mieścić ale pewnie sprawdzę
anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Kochana ja czuje sie jak kupa
non stop wymiotuje i ma mdłości, zawsze miałam długie pazury, odrąbaną fryzurkę i długaśne rzęsy
a teraz nawet nie mam siły głowy umyć o wysuszeniu juz nie wspomnę... jedyne co mnie pociesza to fakt, ze juz 13 Tyg za nami i juz tylko idziemy jak taran do przodu
tez czekam na moment kiedy poczuje sie taka promienna
spotkałam w święta kumpele w 12tc wyglada jak modelka! Siły mówi ma za 2 mogła by fruwać a ja przy niej jak kopciuch ale pocieszam sie, ze bede promieniem jak sie urodzą
Fajnie, że nie ttylko ja czuję się jak kupa
Dziś stuka 13 tydz a ja dalej mam mdłości, wymiotuje.. czasem myślę że mi żołądek urwie i co wtedy dzidzia biedna czuje -
shadee wrote:dziewczyny, ja miałam 3 dniowy przypływ energii ale na tym się skończyło. Ogólnie czuję się nieatrakcyjna i ograniczona - a to jest najgorsze, świadomość tego jak wiele nie mogę. Prowadziłam życie na bardzo wysokich obrotach - trochę na walizkach, w rozjazdach. Odkąd zaszłam w ciążę większość czasu spędziłam w domu w łożku, więc dodatkowo doszło do tego poczucie nieużyteczności. Oczywiście zanim zaszłam w ciążę wszem i wobec głosiłam, że w życiu nie bedę leżeć w ciąży, że ciąża to nie choroba, że ja na pewno będę pracować. I co? Jedna wielka dupa.
Nie pracujesz bo się źle czujesz czy masz ciążę zagrożona? Daj sobie trochę czasuEdyśka82 lubi tę wiadomość
-
U mnie dziś 12t2d, coś mnie żołądek pobolewa i mnie znów mdli. Oczywiście 12t0d przywitałam z wymiotami.
Zazdroszczę Wam, że już macie to USG, ja musze czekać do środy i nie ukrywam, że się denerwuje coraz bardziej.A my dziś mamy rosołek, mniam! Mojej mamy - najlepszy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 15:24
❤Ada&Pola❤
-
nick nieaktualny
-
Ja mam dziś totalna niemoc... najchętniej przespałabym cały dzień i tez niezbyt atrakcyjnie się czuję, jakoś tak dziwnie sama ze sibą, ale chociaż tyle że mój mąż mi ciagle mówi że w ciąży wyglądam sexy itd. - nie ukrywam to mi triche poprawia humor, choć moje libido dalej jest na -200...
-
shadee wrote:a dziś mamy genetyczne o 16.00
właśnie zaczęłam się stresować
Krew na pappa już byłam oddać teraz tylko usg, ale już stres jest coraz większyAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Marysia nawet troche zjadla samodzielnie pomidorowej. Wiecie co jestem zaskoczona tym,ze nawet troche sie bawi gdy spadla goraczka. Zawsze jak byla chora to nic sie nie liczylo zabawa czy jedzenie....Jej stan taki inny niz do tej pory znalam z jej przebiegu chorowania.Jest momentami marudna ,ale wiecej jest lepszych momentow.
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace dzis Dziewczyny.
Ps. Martwie sie jak glupia co jej moze byc i czekam na jutrzejsza wizyte u pediatry chyba bardziej niz genetyczne badanie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 15:56
-
Co do odczuć w ciąży to pamiętam pierwsza moja. Była bez emocji bez gadania z brzuchem czasem po usg miałam olśnienie ze tam coś żyje Ale jakoś tak bez wzruszeń. Po porodzie chyba 6 mięs mi zajęło przyzwyczajenie się do intruza o pokochanie jej. Myślę że to normalne to w końcu nowy człowiek trzeba go poznać by się zakochać. Teraz koch to moje cudo 4 letnie jak nic na świecie i wiem ,ze z drugim będzie tak samo bo póki co też emocje są na zasadzie jest człowiek i fajnie ale nadal intruza trzeba go poznać i się zakochać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 16:04
Niecierpliwa123, shadee, melbusia88 lubią tę wiadomość
z pcos po 7 miesiącach starań, 30 lat
-
Lena21 wrote:Ja mam dziś totalna niemoc... najchętniej przespałabym cały dzień i tez niezbyt atrakcyjnie się czuję, jakoś tak dziwnie sama ze sibą, ale chociaż tyle że mój mąż mi ciagle mówi że w ciąży wyglądam sexy itd. - nie ukrywam to mi triche poprawia humor, choć moje libido dalej jest na -200...
Ja się śmieje do męża, że nasze życie seksualne leglo w gruzach -
A ja dziewczyny nie wymiotowalam ani razu. Miałam mdłości jakoś w 7 i 8 tygodniu, ale już minęły. Teraz też czasem zrobi mi się niedobrze ale tragedii nie ma. Czuję się ogólnie trochę słabsza. Mniej siły mam na wszystko. Nawet chodzenie po galerii mnie męczy. I plecy z tyłu na dole mnie bolą dość często. A na sex normalnie mam ochotę
nic nie opadlo. Tylko czuje się mniej atrakcyjna. Jakaś taka gruba i paskudna.
-
Agniechaaaa wrote:Ja cukier mam w normie a wymiotuje całe dnie mdłości tez caly czas! Dzis juz chce mi żołądek wyjsc gardłem
magdaaq lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018