LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś dzielnie walczę, mdlosci mam cały dzień ale nie zwymiotowalam ani razu Chociaż momentami było blisko.
Co do samopoczucia ogólnie nie czuję się jakaś brzydka, bardziej na początku tak miałam, wręcz czułam się aseksualnie. Moim sposobem na poprawę humoru to zrobienie coś dla siebie - czy to rzęsy, pazury czy fajny makijaż i odrazu jest mi lepiej.
Wkurzają mnie tyylko wypryski, bo i mnie nie ominęły , na brodzie często coś się pojawia i zamiast zostawić w spokoju to cisne ile wlezie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja dopiero co po świętach pochwalilałam się, ze mdłości odeszły i że czuję się jak młody Bóg, a dzisiaj po godzinie 15 jak zaczęłam wymiotować, to końca nie widać
także pozdrawiam te, które też czują się jak kupa dzisiaj
ktoś pytał wyżej czy cukrzyca ma związek z wymiotami. Absolutnie nie ma.
shadee lubi tę wiadomość
-
magdaaq wrote:Ja tez popijam bo lubię
I jamąż w ciężkim szoku, bo nigdy coli nie piłam i zawsze byłam anty, jedynie fanta
teraz mogę litrami pić cole , właśnie tak się zastanawiałam czy ona serio mi pomaga czy to efekt placebo ale widzę że nie tylko ja tak mam
magdaaq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshadee wrote:a ja właśnie stwierdziłam ze super pomysłem byłoby kupienie małego domku gdzieś nad jeziorem albo morzem gdzie mogłabym z maluchem i psami uciekać na całe wakacje - taki dom wakacyjny dla całej rodziny
świetna sprawa zawsze można tam uciec i odpocząć od codzienności i psinka szczęśliwa
shadee lubi tę wiadomość
-
shadee wrote:a ja właśnie stwierdziłam ze super pomysłem byłoby kupienie małego domku gdzieś nad jeziorem albo morzem gdzie mogłabym z maluchem i psami uciekać na całe wakacje - taki dom wakacyjny dla całej rodziny
Całe wakacje mam wolne dopóki będę pracować w zawodzie, więc będę mogła z dzieckiem jeździć na plaże latem nawet codziennie
Oczywiście jak będzie starsze. W tym roku tylko spacery nad morzem.
magdaaq, shadee, PixiDixi, annesa, Urszulka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymelbusia88 wrote:Ja mieszkam 15 km od morza
Całe wakacje mam wolne dopóki będę pracować w zawodzie, więc będę mogła z dzieckiem jeździć na plaże latem nawet codziennie
-
melbusia88 wrote:Ja mieszkam 15 km od morza
tylko tym razem bym kupiła gotowy domek, co by mnie faza budowania ominęła
zauważam u siebie tendencje do wicia gniazdka
-
melbusia88 wrote:Ja mieszkam 15 km od morza