LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś ok
Za chwilę mam kolędę, potem zakupy bo jutro impreza w domu
Ja mam jeszcze luteinę i prawdopodobnie do 15 tc. Nie spotkałam się jeszcze żeby odstawiać luteinę z dnia na dzień. No ale co lekarz to inna praktyka. Ja bym się osobiście bała.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem po badaniu i tak:mlode 1,dlugosc 7,49 ,NT 2.0 ,mlode 2 dlugosc 7,47, NT 2,4 (mogloby byc kurcze nizsze....),statystyka teraz srednia (bo wiek)poczekam na wynik biochemii.
Oczywiscie tak sie ulozyly,ze nie wiadomo kto mieszka w moim brzuch,ale mi to juz rybka byleby zdrowe byly. Moge miec nawet 5 bab w domu,byleby zdrowe byly.
Ogolnie doktor nie mial zastrzezen,wedlug obrazu usg jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2017, 13:32
Agniechaaaa, anecz_kaa, magdaaq, melbusia88, Niecierpliwa123, Glass, Kinga40, Carolline lubią tę wiadomość
-
magdaaq wrote:Tez mam.priv wizyty ale mi nie uda sie przeskoczyc na 4tyg wizyty i mysle ze co 2 tyg bede sie teraz spotykała z nia..ale co.zrobic. z z Lenka jak mialam często wizyty plus ktg pod koniec czyli 200zl co tydzien to sobie myslalam...sztabke złota urodze i wiesz.co? Lena jest taka sztabka złota:-) wiec warto heheheh.
A do kogo chodzisz oczywisice jak nie chcesz to nie musisz odp, ale jesteśmy z tego samego miasta i ciekawa jestem
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615