LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
annesa wrote:Poczekam, żeby nie strugac z siebie wariatki
ale następnym razem chyba za 3 tyg poproszę
Teraz nawet po 2 byłam bo dostałam wyniki badan z biocenozy i moczu i chciała obejrzeć
Tez będę odstawiać duphaston, wg tej lekarki już mogę ale mam trochę psychiczna blokadę...Mówiła ze mam odstawić z dnia na dzień, planuje brać jeszcze tydzień do końca 12 tygodnia, odstawiałam któraś z Was z dnia na dzień?
-
Cynamonkowaaa wrote:U mojej lekarki to norma co 3 tygodnie
Teraz nawet po 2 byłam bo dostałam wyniki badan z biocenozy i moczu i chciała obejrzeć
Tez będę odstawiać duphaston, wg tej lekarki już mogę ale mam trochę psychiczna blokadę...Mówiła ze mam odstawić z dnia na dzień, planuje brać jeszcze tydzień do końca 12 tygodnia, odstawiałam któraś z Was z dnia na dzień?
-
ja do połowy stycznia luteinę jeszcze mam brać
z witamin cały czas prega plus oraz omega dha w jakiejś końskiej dawca bo 3 x dziennie od 12 tygodnia
no i magnez B6
z tymi cukrami u mnie faktycznie dziwna sprawa, rano cukier na czczo wysoki, a w ciągu dnia absolutnie normalny i dużo poniżej górnych granic - przedziwne to jest.
-
Czesc dziewczyny , widze ze tez odstawiacie powoli progesteron.
Mi lekarz kazal na ostatniej wizycie odstawiac leki skonczyc opakowania do koncai tyle.
Dzisiaj biore ostatnia luteine, troche mnie to martwi ale skoro mi powiedzial , ze nie ma potrzeby zebym brala dluzej to niech tak bedzie.
Co do lozyska , to ja niestety mam umiejscowione w kierunku szyjki. Narazie sie tym nie martwie. Tak samo jak i tym miesniakiem. Czekam grzecznie na kolejna wizyte i zobaczymy, a moze sie cos tam zmieni?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ineczka wrote:Ja mam 24 stycznia a na genetycznym byliśmy 21 grudnia tez odliczam, ale skoro wszystko jest dobrze to tego się trzymam
Jeszcze się nachodzimy częściej heh chodzę prywatnie wiec każda wizyta 180zl oczywisice wyniki pappa już wczoraj powinny się pojawic wiec jestem podwójnie ciekawa czy wszystko dobrze, ale i tak dostanę he dopiero na wizycie po przeliczeniu.Teraz po sylwku muszę poszukiwać urologa na NFZ już widzę jaka wojna będzie w rejestracjach
A tak ogólnie to dzień dobry i życzę wam miłego dnia bo taki musi byćU mnie trochę lepiej chociaż głowa dalej boli, ale chociaż mogę coś porobić wczoraj to większość dnia przespałam.
Będziemy razem odliczać
Ja robiłam papa i wszystko było dobrze, na usg genetycznym również więc może faktycznie nie ma co się spieszyć i dać małemu spokój -
Cynamonkowaaa wrote:U mojej lekarki to norma co 3 tygodnie
Ja od 4 tyg ciąży do 9 tyg brałam duphaston 3 x2 tabletki, będąc w 12 tyg lekarka kazała stopniowo zmniejszać dawki po jednej tabletce na tydzień. Teraz mam 2x1 i docelowo odstawiam duphaston.
Odstawienie leku z dnia na dzień nie wydaje mi się racjonalne ale ja lekarzem nie jestem. Skonsultowalabym to z innym gin