LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Urszulka89 wrote:Witam się i ja w nowym roku. Hmmm, dopiero wstałam ale na swoje usprawiedliwienie dodam, że ostatni goście wyszli po 3 rano a jeszcze z mężem ogarnialiśmy kuchnię, pogadaliśmy także była 4 jak byłam w łóżku
Biorę się za jakieś śniadanko i szykuję się na kolejną imprezę jak co roku - urodziny kuzyna
Wstaję z coraz większym bólem krzyża i lędźwiNo zobaczymy...
Zdrówka dla Lenki, moja córa ostatnio przez dwie noce kaszlała, pomógł Supremin. Narazie jest ok.
Dziękuję mam.nadzieję że się rozejdzie raz dwa.
-
magdaaq wrote:Jesteś mocarz ze wytrwalas tak dlugo:-) podziwiam:-)
Dziękuję mam.nadzieję że się rozejdzie raz dwa.
Powiem Ci, że myślałam, że będzie gorzej i nie dam rady ale w takim fajnym towarzystwie czas szybko płynąłmagdaaq lubi tę wiadomość
-
Cześć w Naszym Roku
2018
Ja siedziałam do 2 prawie z gośćmi ale padła mi bateria i usnęłam na siedzącoMoje dzieci usneły po 23:) mnie troche mocniej brzuch bolał ale to po 2h spacerze
Ja kupuje troche na 50 i 56. I teraz wiem że nie nakupuje jak głupia bo w większości ni3 chodziłyjutro jadę po fotelik. Obejrzę i podejmę decyzję czy wezmę. 150zł. I szukałam już wózka ale to jeszcze za wcześnie na takie spore zakupy. Teraz przebieram nogami do wizyty
a ta za 12 dni
i druga 16.01 do mojej gin ❤
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Czesc wam w nowym roku
ja wczoraj poszłam spać po 4, ale już od 23.30 chciało mi się spać
ogólnie od 2 dni boli mnie brzuch. Nie wiem czy to się rozciąga czy co. Wcześniej mnie nie bolał. Do tego bóle w krzyżu. Wczoraj w jednej pozycji nie mogłam wysiedziec. Musiałam się położyć. Czy to normalne?
-
Co do ubranek to ja miałam większość na 56, córka urodziła się 55 długa i w tych ubrankach chodziła jakoś miesiąc. Potem przeszła na 62 i w tych chyba chodziła jakoś tak do 3 miesięcy.
Mam genetyczne za tydzień i może przypuszczalnie dowiem się kto u mnie bytujeA u mojej gin mam 23.01 więc wtedy to raczej już się na pewno dowiem. Nie wiem dlaczego ale jakoś nie jestem aż tak bardzo ciekawa. Bardziej moja córka, która modli się o brata bo lalkami nie chce się dzielić :p
agaguga lubi tę wiadomość
-
Osnowa wydaje mi się że tak. Mnie boli czasami brzuch i krzyż ale to od rozstępy mięsni prostych brzucha.
Urszulka89 mój Oliś urodził się 54cm A nosił z 2 tyg ubranka na 50taki drobny był.
Mnie tam nawet nie martwi brak tego uciążliwego objawyA moja Lilka nie chce ani brata ani siostry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2018, 14:04
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dziewczyny dla was i waszych rodzinek
Aby wszytskie marzenia się spełniły, te małe i te duże
Ja miałam wczoraj mega dobry dzień i przypływ energii, byliśmy u przyjaciół. Dużo śmiechu i dobra zabawa i jakoś zleciało do 2
magdaaq, PixiDixi lubią tę wiadomość
-
Mnie też trochę pobolewa brzuch, ale są to raczej skurcze lub takie kucia. Dopóki nie jest to stały, męczący i ostry bol raczej się nie niepokoje. Dziś kuja trochę jajniki. Ogólnie chyba za szybko zrywam się z łóżka jak wstaje..
Wczoraj trochę potańczylam i się poruszalam, a dziś mam zakwasy na udach
Sylwestra zakończyłam o 2 w nocy, dłużej nie dałam rady siedzieć.. -
annesa wrote:Mnie też trochę pobolewa brzuch, ale są to raczej skurcze lub takie kucia. Dopóki nie jest to stały, męczący i ostry bol raczej się nie niepokoje. Dziś kuja trochę jajniki. Ogólnie chyba za szybko zrywam się z łóżka jak wstaje..
Wczoraj trochę potańczylam i się poruszalam, a dziś mam zakwasy na udach
Sylwestra zakończyłam o 2 w nocy, dłużej nie dałam rady siedzieć..Generalnie ja od początku ciąży mam jakieś pobolewania w podbrzuszu, już się zaczynam przyzwyczajac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2018, 14:38
❤Ada&Pola❤