LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A co do ciuszków ja zobaczę jaką płeć u mnie wszyscy obstawiaja córkę
wtedy zobaczę co mam co dostałam etc mam wózek. Łóżeczko muszę kupić i jakaś pościel. Dla siebie do szpitala dostałam od kolezanek. No iu mnie 56 mniejszych nie potrzebowałam ale teraz przez tą pepowina to nie wiem zobaczymy
-
Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku Dziewczyny!!!
Większości z nas pewnie już powoli przewijają mdłości-powiedzcie jak wasze menu? Zmieniło się trochę od początku? Ja powoli zaczęłam wracać do wędlin ale mięso w żadnej postaci dalej mi nie wchodzi. Ani pieczone ani kotlet... Apetyt chyba mi się unormowal bo nie doi mnie w żołądku już co dwie godz:)
Dzisiaj zrobię badania a w czwartek wizyta.
Jak się ogolnie Kochane czujecie? Mnie bardzo często boli kręgosłup i zaczął mocniej i częściej powoływać brzucha ale mam nadzieję że to przez rozciąganie.
Życzę Wam miłego dnia! -
Tinnera wrote:Melbusia i Magda dziękuję bardzo;*
Fizycznie czuję się dobrZe. Psychicznie..wiadomo do końca już dni będzie nasz aniolek w naszym serduszku. Lipiec będzie ciezki bo liczyłam że maluszek urodzi się na moje urodziny..tak więc myśleć nie przestanę.. dobrze że mam swoje skarbyUrszulka89, Tinnera lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa123 wrote:Dziewczyny czy któraś już odczuwa ruchy? Tzn czy wie na pewno ze to juz maluszek:) to moja druga ciąża ale chyba się zestarzalam co do tego:D bo czasem mam wrażenie że coś już czuję ale to chyba jeszcze za wcześnie.
-
ookatkaoo25 wrote:Witam;)
Jestem Kasia mam 25 lat w lutym;)
Córka styczeń 2011, syn sierpień 2014;) 3 ciąża planowana jak najbardziej, chociaż nie powiem strach jest straszny;) jest tu jakaś potrójna mamusia?
-
To super;)
Ja się boje ale i strasznie się cieszę
Ledwo się dowiedziałam a tu już ten tydzień. Chociaż narazie się nie wygłupiam z zakupami;) ale zdaje sobie sprawę że jak poznam płeć to zacznęhhehe
Narazie do marca pracuje i myślałam że w marcu zacznę wszystko kompletować
Dziś muszę dzwonić do gin i zapisać się na wizytę koło 18-20 styczniamuminka83 lubi tę wiadomość
-
ookatkaoo25 wrote:To super;)
Ja się boje ale i strasznie się cieszę
Ledwo się dowiedziałam a tu już ten tydzień. Chociaż narazie się nie wygłupiam z zakupami;) ale zdaje sobie sprawę że jak poznam płeć to zacznęhhehe
Narazie do marca pracuje i myślałam że w marcu zacznę wszystko kompletować
Dziś muszę dzwonić do gin i zapisać się na wizytę koło 18-20 stycznia
Ja jestem lezaca ciezarowka.niestety. więc zazdroszczę ruchu.
-
Mi mdłości przychodzą falami... dziś są jutro nie ma... totolotek :p
Witajja też będę potrójną mama będę. Córka 2012 i 2014
Magda u Was największą rewolucję to chyba ma Oskar długo jedynak a teraz rok po roku maluchy. Cieszy się? Moja starsza tak a młodsza udaje że nie ma tematu :p A ostatnio non stop się przytula chce z nami spać etc
-
anecz_kaa wrote:Mi mdłości przychodzą falami... dziś są jutro nie ma... totolotek :p
Witajja też będę potrójną mama będę. Córka 2012 i 2014
Magda u Was największą rewolucję to chyba ma Oskar długo jedynak a teraz rok po roku maluchy. Cieszy się? Moja starsza tak a młodsza udaje że nie ma tematu :p A ostatnio non stop się przytula chce z nami spać etcOski od.początku ciąży bardzo się cieszył przeżywał z nami chodzil na wszystkie.wizyty jak była możliwość był podczas usg:-) Takze był gotowy i wiedział co z czym:-) nawet wyprawkę z Nim kupowalismy On wybierał kolor wanienki itp nawet wózek heheheh. Czyste szaleństwo:-)
Jak się Lenka urodziła to pytał czy urodze jeszcze jednono wtedy nie sądziłam że to może się jeszcze wydarzyć
no i tak.w skrócie wygląda relacja u nas dziecięca:-)
Magic, PixiDixi, anecz_kaa lubią tę wiadomość