Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do ciuszków ja zobaczę jaką płeć u mnie wszyscy obstawiaja córkę :) wtedy zobaczę co mam co dostałam etc mam wózek. Łóżeczko muszę kupić i jakaś pościel. Dla siebie do szpitala dostałam od kolezanek. No iu mnie 56 mniejszych nie potrzebowałam ale teraz przez tą pepowina to nie wiem zobaczymy

• muminka83 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Tinnera wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
    Spełnienia wszystkich marzeń.
    :)

Miłego dnia.

magdaaq lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• Niecierpliwa123 Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2018, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku Dziewczyny!!!
    Większości z nas pewnie już powoli przewijają mdłości-powiedzcie jak wasze menu? Zmieniło się trochę od początku? Ja powoli zaczęłam wracać do wędlin ale mięso w żadnej postaci dalej mi nie wchodzi. Ani pieczone ani kotlet... Apetyt chyba mi się unormowal bo nie doi mnie w żołądku już co dwie godz:)
    Dzisiaj zrobię badania a w czwartek wizyta.
    Jak się ogolnie Kochane czujecie? Mnie bardzo często boli kręgosłup i zaczął mocniej i częściej powoływać brzucha ale mam nadzieję że to przez rozciąganie.

Życzę Wam miłego dnia!

xnw4flw15c030w8v.png
  • Niecierpliwa123 Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2018, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś już odczuwa ruchy? Tzn czy wie na pewno ze to juz maluszek:) to moja druga ciąża ale chyba się zestarzalam co do tego:D bo czasem mam wrażenie że coś już czuję ale to chyba jeszcze za wcześnie.

xnw4flw15c030w8v.png
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi lekarka mówiła że pierwsze ruchy gdzieś koło 18 tygodnia można to ja jeszcze mam czas ale tak on leci że masakra

f2w3k0s3plke7odf.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinnera wrote:
    Melbusia i Magda dziękuję bardzo;*
    Fizycznie czuję się dobrZe. Psychicznie..wiadomo do końca już dni będzie nasz aniolek w naszym serduszku. Lipiec będzie ciezki bo liczyłam że maluszek urodzi się na moje urodziny..tak więc myśleć nie przestanę.. dobrze że mam swoje skarby
    Słońce bo w naszych dzieciach siła❤ nikt.nie każe zapominać. Pamięć jest ważna. Ja też do końca życia będę nosiła w sercu 2 nasze aniołki ale dziękuję Bogu do.dziś że dał mi też dzieci które mam.obok.siebie które dają mi siłę i Tobie też tego życzę. Masz swoją cudowną gromadke ❤❤

Urszulka89, Tinnera lubią tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa123 wrote:
    Dziewczyny czy któraś już odczuwa ruchy? Tzn czy wie na pewno ze to juz maluszek:) to moja druga ciąża ale chyba się zestarzalam co do tego:D bo czasem mam wrażenie że coś już czuję ale to chyba jeszcze za wcześnie.
    Ja czuje:-)

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ookatkaoo25 wrote:
    Witam;) czy mozna się przyłączyć? Termin porodu 1 lipca;)
    Witaj.

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    Mi lekarka mówiła że pierwsze ruchy gdzieś koło 18 tygodnia można to ja jeszcze mam czas ale tak on leci że masakra
    Nie ma żadnej reguły. Nawet w 24tyg niektóre dziecwzyny zaczynaja dopiero czuć.

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • ookatkaoo25 Znajoma

Wysłany: 2 stycznia 2018, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam;)
    Jestem Kasia mam 25 lat w lutym;)

Córka styczeń 2011, syn sierpień 2014;) 3 ciąża planowana jak najbardziej, chociaż nie powiem strach jest straszny;) jest tu jakaś potrójna mamusia?

Marikita lubi tę wiadomość

xnw4yx8d0uogp4ak.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ookatkaoo25 wrote:
    Witam;)
    Jestem Kasia mam 25 lat w lutym;)

Córka styczeń 2011, syn sierpień 2014;) 3 ciąża planowana jak najbardziej, chociaż nie powiem strach jest straszny;) jest tu jakaś potrójna mamusia?
    Jasne ze jesteśmy i to nie jedna:-) syn 9 lat corka 13 mcy. 3 ciaza jest dla nas niespodzianka.

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • ookatkaoo25 Znajoma

Wysłany: 2 stycznia 2018, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To super;)
    Ja się boje ale i strasznie się cieszę;)

Ledwo się dowiedziałam a tu już ten tydzień. Chociaż narazie się nie wygłupiam z zakupami;) ale zdaje sobie sprawę że jak poznam płeć to zacznę ;) hhehe

Narazie do marca pracuje i myślałam że w marcu zacznę wszystko kompletować;)

Dziś muszę dzwonić do gin i zapisać się na wizytę koło 18-20 stycznia

muminka83 lubi tę wiadomość

xnw4yx8d0uogp4ak.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ookatkaoo25 wrote:
    To super;)
    Ja się boje ale i strasznie się cieszę;)

Ledwo się dowiedziałam a tu już ten tydzień. Chociaż narazie się nie wygłupiam z zakupami;) ale zdaje sobie sprawę że jak poznam płeć to zacznę ;) hhehe

Narazie do marca pracuje i myślałam że w marcu zacznę wszystko kompletować;)

Dziś muszę dzwonić do gin i zapisać się na wizytę koło 18-20 stycznia
    Wszystko w granicach rozsądku:-) jeśli czujesz napływ sił pracuj ile.możesz o.ile.warunki dopisuja i korzystaj:-)
    Ja jestem lezaca ciezarowka.niestety. więc zazdroszczę ruchu.

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • ookatkaoo25 Znajoma

Wysłany: 2 stycznia 2018, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze to już jestem zmęczona. Ale żeby ZUS mi nie podważył l4 muszę rok mieć firme więc nie chce ryzykować. Do marca popracuje i koło 10 spadam na l4. Ciężko mi pracować tym bardziej że mam sporo dźwigania

xnw4yx8d0uogp4ak.png
  • Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie ;) dziś znienacka od rana mdłości.. A było tak pięknie... Mam nadzieję, że pójdą tak samo szybko sobie ode mnie jak przyszły.

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi mdłości przychodzą falami... dziś są jutro nie ma... totolotek :p

Witaj :) ja też będę potrójną mama będę. Córka 2012 i 2014 :)

Magda u Was największą rewolucję to chyba ma Oskar długo jedynak a teraz rok po roku maluchy. Cieszy się? Moja starsza tak a młodsza udaje że nie ma tematu :p A ostatnio non stop się przytula chce z nami spać etc

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i wg belly dziś zaczynam II trymestr !

Urszulka89, terka, PixiDixi lubią tę wiadomość

• terka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    No i wg belly dziś zaczynam II trymestr !

Super! :D ja mam na jutro wyznaczony! :D jak ten czas leci! :D

anecz_kaa lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anecz_kaa wrote:
    Mi mdłości przychodzą falami... dziś są jutro nie ma... totolotek :p

Witaj :) ja też będę potrójną mama będę. Córka 2012 i 2014 :)

Magda u Was największą rewolucję to chyba ma Oskar długo jedynak a teraz rok po roku maluchy. Cieszy się? Moja starsza tak a młodsza udaje że nie ma tematu :p A ostatnio non stop się przytula chce z nami spać etc
    Oski chciał od zawsze rodzeństwo. To jest fenomen bo on juz w przedszkolu nas męczył. No ale los był nieubłagalny i było jak było więc on był rozpieszczany do granic. Pojawiła się Lena Oski był/jest szczęśliwy oboje by się zesrali za sobą:-) Oski od.początku ciąży bardzo się cieszył przeżywał z nami chodzil na wszystkie.wizyty jak była możliwość był podczas usg:-) Takze był gotowy i wiedział co z czym:-) nawet wyprawkę z Nim kupowalismy On wybierał kolor wanienki itp nawet wózek heheheh. Czyste szaleństwo:-)
    Jak się Lenka urodziła to pytał czy urodze jeszcze jedno :D no wtedy nie sądziłam że to może się jeszcze wydarzyć:-) no i tak.w skrócie wygląda relacja u nas dziecięca:-)

Magic, PixiDixi, anecz_kaa lubią tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki pamiętajcie że Belly dodaje ten tydzień:-) a 2 trymestr zaczyna się od 14 tygodnia:-) rozpoczętego:-)

Magic, muminka83 lubią tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
‹‹ 412 413 414 415 416 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ