LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
magdaaq wrote:Kochana jaki fotelik?
jem właśnie śniadanie. Ledwo zdążyliśmy do żłobka....wstaliśmy przed 8
wczoraj szukałam łóżeczka pijanego bo nie wyobrażam sobie mojego malucha bez niego... Ale dzisiaj mam mega powera wstawiłam już pranie i planuje iść na zakupy
magdaaq lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
cuddlemuffin wrote:Podziwiam, że już kupujecie wyprawkę, foteliki, ubranka.. Ja się jeszcze boję. Ba, nawet spodni ciążowych się bałam kupić..
wiem że Wam kochane to minie i się odwazycie uwierzyć że będziecie mamami
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Tinnera wrote:Wszystkiego dobrego dla Was w Nowym roku dziewczyny
Tinnera lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
ookatkaoo25 wrote:Szczerze to już jestem zmęczona. Ale żeby ZUS mi nie podważył l4 muszę rok mieć firme więc nie chce ryzykować. Do marca popracuje i koło 10 spadam na l4. Ciężko mi pracować tym bardziej że mam sporo dźwiganiaLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic wrote:Tzn nosidełko do 13kg
jem właśnie śniadanie. Ledwo zdążyliśmy do żłobka....wstaliśmy przed 8
wczoraj szukałam łóżeczka pijanego bo nie wyobrażam sobie mojego malucha bez niego... Ale dzisiaj mam mega powera wstawiłam już pranie i planuje iść na zakupy
-
Magic wrote:Magdaaq kuzwa sprzedałam bo nie chcieliśmy więcej dzieci
i teraz muszę kase wywalić
-
magdaaq wrote:No belly cwaniak juz dodaje do przodu ale lekarze zapisują jednak dokładnie co do dnia a to potem złudne. Ja liczę ciążę dzień za dniem jak leci. Bo 15tydz to nie 16.
teraz też coś w tej cenie szukam. Ale tak się rozpędziłam z tymi zakupami A znajoma do mnie-ty ja mam łóżeczko z funkcją bujania A młody powoli jej wyrasta z niego-ro wpadłysmy na pomysł zamiany
ja mam nieużywane łóżeczko 140x70 A ona 120x60 z kołyską
twkze mam 100zł w kieszeni
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Dzień dobry
Witam nowa mamusie
Wszystkiego najlepszego dziewczyny
Mąż poszedł do pracy a my odpoczywamy w dalszym ciągu mnie głowa boli nie jest to juz taki ostry bol, ale jest i to już zaczyna być upierdliwe.Krzyz raz lepiej raz gorzej za to mdłości mniejsze, ale się pojawiają
Magic lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
A to fakt do fotelika trzeba "modela" tak samo do wózka. Ja miałam o tyle problem bo żadna znajoma nie miała malutkiego dziecka. Ale moja szwagierka jak chodziła w ciąży to na zakupy wyprawkowe brała mnie i Lilke bo czy do fotelika czy wózka ja wkladałam i było lepiej wybrać. Bo wózek każdy na "pusto" wozi się bosko.dopiero z obciążeniem jest różnica. Jedne gorzej się wodą A inne lepiej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 10:01
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic wrote:Ja w 1 ciąży tak l9czyłam"do przodu" i byłam zła. Także teraz jest tak jak powinno. Urszulka89 no właśnie ja miałam i łóżeczko niby po 4 dzieci-dwójką znajomej i moja dwojka- ale super stan tak samo fotelik. Kupilam w komisie z adapterami do mojego wózka za 160zł
teraz też coś w tej cenie szukam. Ale tak się rozpędziłam z tymi zakupami A znajoma do mnie-ty ja mam łóżeczko z funkcją bujania A młody powoli jej wyrasta z niego-ro wpadłysmy na pomysł zamiany
-
Magic wrote:A to fakt do fotelika trzeba "modela" tak samo do wózka. Ja miałam o tyle problem bo żadna znajoma nie miała malutkiego dziecka. Ale moja szwagierka jak chodziła w ciąży to na zakupy wyprawkowe brała mnie i Lilke bo czy do fotelika czy wózka ja wkladałam i było lepiej wybrać. Bo wózek każdy na "pusto" wozi się bosko.dopiero z obciążeniem jest różnica. Jedne gorzej się wodą A inne lepiej.
Ps.dopiero teraz skumalam ze jak Urszulka masz Lilianke. Mężowi tak się podoba że się zgodziłam jeśli będzie cora to będzie Lili:)Urszulka89, Magic lubią tę wiadomość
-
Magic wrote:Ja w 1 ciąży tak l9czyłam"do przodu" i byłam zła. Także teraz jest tak jak powinno. Urszulka89 no właśnie ja miałam i łóżeczko niby po 4 dzieci-dwójką znajomej i moja dwojka- ale super stan tak samo fotelik. Kupilam w komisie z adapterami do mojego wózka za 160zł
-
magdaaq wrote:Właśnie. A fotel dodatkowo mierzy się do auta wiec nie przeskoczymy.
Ps.dopiero teraz skumalam ze jak Urszulka masz Lilianke. Mężowi tak się podoba że się zgodziłam jeśli będzie cora to będzie Lili:)
Co do fotelika ja mam cały czas z maxi cosi. Także sprawdzony i taki też będę szukać.
-
Urszulka89 wrote:Z rocznika mojej Lilki nie ma żadnej Lili. W przedszkolu nie było i teraz w zerówce też nie ma :p
Co do fotelika ja mam cały czas z maxi cosi. Także sprawdzony i taki też będę szukać.