LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ciuszki zacznę kupować dopiero po 25tyg oub później. W moim.przypadku to nie wiem co.i jak wiec zostawię to na.pozniej. na pewno kupię wiecej 50 bo z Lenka nie mialam.a ona w tym.rozmiarze byla miesiąc ponad i na szybko organizowalam. A 56 tez nosila dluzej. Nosidelko mam po Lence. A wózek tez na samym koncu
-
cuddlemuffin wrote:No mimo tego, że niby najgorsze za nami, niby badania prenatalne ok.. Ale ciągle się boję, że coś może pójść nie tak..
-
Magic wrote:Cześć w Naszym Roku
2018
Ja siedziałam do 2 prawie z gośćmi ale padła mi bateria i usnęłam na siedzącoMoje dzieci usneły po 23:) mnie troche mocniej brzuch bolał ale to po 2h spacerze
Ja kupuje troche na 50 i 56. I teraz wiem że nie nakupuje jak głupia bo w większości ni3 chodziłyjutro jadę po fotelik. Obejrzę i podejmę decyzję czy wezmę. 150zł. I szukałam już wózka ale to jeszcze za wcześnie na takie spore zakupy. Teraz przebieram nogami do wizyty
a ta za 12 dni
i druga 16.01 do mojej gin ❤
-
Witajcie w Nowym Roku
ja tam jestem przewrazliwiona i dopiero wyprawkę będę kupować w lipcu przed porodem. Narazie to się boję. Mieszkamy też w Nowym domu j jeszcze jest trochę do wykończenia i narazie tym się zajmujemy podłogi, barierki, gniazdka itp żeby dziecko było bezpieczne
Nalia lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja w Nowym roku.
U mnie mdłości nie odpuszczają, więc moje samopoczucie też jest do kitu.
Co do ubranek to u mnie chłopaki urodziły się 60 cm długie więc wszystko co było mniejsze nie wchodziło na nich.
A ubranka kupować będę tak jak już będę pewna na 100% płci maluszka. A takie większe rzeczy jak wózek, łóżeczko to dopiero koniec maja początek czerwca, chyba że będzie jakaś fajna okazja to może wcześniej.
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Witam w Nowym Roku, wszytskogo dobrego dla Was wszystkich, w końcu będzie to bardzo ważny rok :-* ja mam prenatalne w czwartek, denerwuje się trochę, dzisiaj tak tego jeszcze nie czuje, ale pewnie im bliżej, tym będzie gorzej, a jeszcze w środę mamy bilans dwulatka i też się będę stresować. Ja nadal mam mdłości, strasznie jestem też śpiąca i zmęczona. Gorzej przechodzę ta ciążę, w pierwszej to mogłam góry przenosić. Bardzo bym też chciała wiedzieć, kto mieszka w brzuszku
patrzyłam też i po synku mam trochę ubranek, więc pewnie szybko za garderobę się nie będę zabierać, tym bardziej, że w kwietniu /maju czeka nas mega remont pokoju dziecięcego i kuchni, więc wydatków sporo
magdaaq lubi tę wiadomość
-
Tinnera wrote:Wszystkiego dobrego dla Was w Nowym roku dziewczyny
annesa, Tinnera lubią tę wiadomość
-
Nalia wrote:Ja też mam takie pobolewania, kłucia, ciągnięcia - generalnie póki nie ma plamień, a.z szyjka też wszystko ok, to raczej chyba nie ma się co martwić.
Generalnie ja od początku ciąży mam jakieś pobolewania w podbrzuszu, już się zaczynam przyzwyczajac.
Dokładnie tak, nie ma co wariowac, ale czasem mam gorsze dni i głupie myślenie. Hormony robią swoje ale szczęście jest silniejsze
Dziewczyny jak jest z owocami/ warzywami? Obieracie pomidory ze skórki/jabłka/ nie jecie np salat na mieście w knajpie? Samo umycie wystarczy? Przyznam, że wszystko jem w skorkach bo mi lepiej smakuje. -
Melbusia i Magda dziękuję bardzo;*
Fizycznie czuję się dobrZe. Psychicznie..wiadomo do końca już dni będzie nasz aniolek w naszym serduszku. Lipiec będzie ciezki bo liczyłam że maluszek urodzi się na moje urodziny..tak więc myśleć nie przestanę.. dobrze że mam swoje skarbyMarikita lubi tę wiadomość
"Troszkę Nas Jest.."