X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ciuszki zacznę kupować dopiero po 25tyg oub później. W moim.przypadku to nie wiem co.i jak wiec zostawię to na.pozniej. na pewno kupię wiecej 50 bo z Lenka nie mialam.a ona w tym.rozmiarze byla miesiąc ponad i na szybko organizowalam. A 56 tez nosila dluzej. Nosidelko mam po Lence. A wózek tez na samym koncu

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A takie dzieciatko roznie jedno ulewa drugue nie. Mi sie trafiają dzieci ulewacze:) i co chwile bylo.przebieranie:-)

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cuddlemuffin wrote:
    No mimo tego, że niby najgorsze za nami, niby badania prenatalne ok.. Ale ciągle się boję, że coś może pójść nie tak..
    Rozumiem. Po prostu kupisz wszystko gdy poczujesz, że to juz ten czas. Tylko nie rezygnuj z cieszenia się swoim szczęściem jeśli wszystko układa się dobrze i maluszek się zdrowo rozwija :-)

l22n6iyek016fbg8.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magic wrote:
    Cześć w Naszym Roku :) 2018 :)
    Ja siedziałam do 2 prawie z gośćmi ale padła mi bateria i usnęłam na siedząco ;) Moje dzieci usneły po 23:) mnie troche mocniej brzuch bolał ale to po 2h spacerze :)
    Ja kupuje troche na 50 i 56. I teraz wiem że nie nakupuje jak głupia bo w większości ni3 chodziły :) jutro jadę po fotelik. Obejrzę i podejmę decyzję czy wezmę. 150zł. I szukałam już wózka ale to jeszcze za wcześnie na takie spore zakupy. Teraz przebieram nogami do wizyty :) a ta za 12 dni :) i druga 16.01 do mojej gin ❤
    Kochana jaki fotelik?

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie w Nowym Roku :) ja tam jestem przewrazliwiona i dopiero wyprawkę będę kupować w lipcu przed porodem. Narazie to się boję. Mieszkamy też w Nowym domu j jeszcze jest trochę do wykończenia i narazie tym się zajmujemy podłogi, barierki, gniazdka itp żeby dziecko było bezpieczne

Nalia lubi tę wiadomość

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Kinga40 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja w Nowym roku.
    U mnie mdłości nie odpuszczają, więc moje samopoczucie też jest do kitu.
    Co do ubranek to u mnie chłopaki urodziły się 60 cm długie więc wszystko co było mniejsze nie wchodziło na nich.
    A ubranka kupować będę tak jak już będę pewna na 100% płci maluszka. A takie większe rzeczy jak wózek, łóżeczko to dopiero koniec maja początek czerwca, chyba że będzie jakaś fajna okazja to może wcześniej.

Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015

hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci :( . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
    3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
    Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤
  • Paulina.G Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wyprawki to ja mam juz pare ciuszkow i kosmetyków. Promocja byla tylko do końca grudnia więc żal bylo nie skorzystać ;)
    Fotelik i wózek dostaniemy w "spadku" od szwagierki :) Takie większe zakupy planuje na kwiecień -maj

3i499vvjspjyuavk.png
  • Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wyprawki to będę pomału kupować jak będę znała płeć tak na 100% :)

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • krooolik Ekspertka

Wysłany: 1 stycznia 2018, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w Nowym Roku, wszytskogo dobrego dla Was wszystkich, w końcu będzie to bardzo ważny rok :-* ja mam prenatalne w czwartek, denerwuje się trochę, dzisiaj tak tego jeszcze nie czuje, ale pewnie im bliżej, tym będzie gorzej, a jeszcze w środę mamy bilans dwulatka i też się będę stresować. Ja nadal mam mdłości, strasznie jestem też śpiąca i zmęczona. Gorzej przechodzę ta ciążę, w pierwszej to mogłam góry przenosić. Bardzo bym też chciała wiedzieć, kto mieszka w brzuszku ;-) patrzyłam też i po synku mam trochę ubranek, więc pewnie szybko za garderobę się nie będę zabierać, tym bardziej, że w kwietniu /maju czeka nas mega remont pokoju dziecięcego i kuchni, więc wydatków sporo :-/

magdaaq lubi tę wiadomość

• Tinnera Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego dobrego dla Was w Nowym roku dziewczyny

anecz_kaa, Magic, Marikita lubią tę wiadomość

"Troszkę Nas Jest.."
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinnera wrote:
    Rybko kochana Tobie również Wszystkiego co najpiękniejsze❤❤❤jak miło że do nas zajrzałas. Niech spełnią się Twoje marzenia te najskrytsze. ❤❤ Tule mocno

annesa, Tinnera lubią tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinnera wrote:
    Kochana dla ciebie też wszystkiego dobrego, zdrówka, spokoju i radości. Jak się czujesz?

l22n6iyek016fbg8.png
  • annesa Przyjaciółka

Wysłany: 1 stycznia 2018, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalia wrote:
    Ja też mam takie pobolewania, kłucia, ciągnięcia - generalnie póki nie ma plamień, a.z szyjka też wszystko ok, to raczej chyba nie ma się co martwić. ;) Generalnie ja od początku ciąży mam jakieś pobolewania w podbrzuszu, już się zaczynam przyzwyczajac.

Dokładnie tak, nie ma co wariowac, ale czasem mam gorsze dni i głupie myślenie. Hormony robią swoje ale szczęście jest silniejsze :)

Dziewczyny jak jest z owocami/ warzywami? Obieracie pomidory ze skórki/jabłka/ nie jecie np salat na mieście w knajpie? Samo umycie wystarczy? Przyznam, że wszystko jem w skorkach bo mi lepiej smakuje.

m3sx43r846v2zvad.png
  • Tinnera Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melbusia i Magda dziękuję bardzo;*
    Fizycznie czuję się dobrZe. Psychicznie..wiadomo do końca już dni będzie nasz aniolek w naszym serduszku. Lipiec będzie ciezki bo liczyłam że maluszek urodzi się na moje urodziny..tak więc myśleć nie przestanę.. dobrze że mam swoje skarby

Marikita lubi tę wiadomość

"Troszkę Nas Jest.."
  • ookatkaoo25 Znajoma

Wysłany: 1 stycznia 2018, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam;) czy mozna się przyłączyć? Termin porodu 1 lipca;)

shadee, Marikita lubią tę wiadomość

xnw4yx8d0uogp4ak.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ookatkaoo25 wrote:
    Witaj :)

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• anecz_kaa Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja!

Tinnera Tobie również wszyztskiego co najlepsze!

Ja szalałam do 3 :P serio impreza baaardzo udana, moja córka pytała czy na dyskotece byliśmy :P

Jeszcze raz Wszystkiego najlepszego i szczęśliwych rozwiązań, zdrowych dzidziusiów!

• Osnowa Przyjaciółka

Wysłany: 1 stycznia 2018, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ookatkaoo25 wrote:

Hej :)

ckaiskjo3c7906hm.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwego Nowego Roku dziewczyny :)

magdaaq lubi tę wiadomość

• shadee Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2018, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ookatkaoo25

Witaj i rozgość się :)

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

‹‹ 411 412 413 414 415 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ