LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
cuddlemuffin wrote:Aha, tak przy okazji to lekarz powiedział wczoraj, że termin porodu raczej będzie wcześniej, tj 8.07 a nie jak wcześniej liczyliśmy 10, więc proszę o zmianę na pierwszej stronie na liście. (Pomijajac fakt, że jak to cholerne łożysko się nie przemieści to w ogóle w czerwcu bo cc robi sie w 38tc zanim cokolwiek w temacie skurczów się ma szansę zadziać.. Pocieszcie mnie proszę- czy któraś z Was miała łożysko przodujące we wczesnej ciąży i ono się później " podciągnęło"? Bardzo się tym martwie.. Nie chodzi już nawet o zakaz sportu i seksu całą ciążę, chodzi o poród i możliwe komplikacje.. )Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
panan12 wrote:A u mnie co bardziej obstawiacie? Objawy ma na str 446 lub 447
polecam wpisać na stronie dzidziusowo.pl i tam możesz sobie sprawdzić
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnyPixiDixi wrote:Czesc Dziewczynki :-*
A jak sie ma kalendarz chinski w ciazach mnogich?? ,a i ktoras z Was napisala,ze bierze miesiac zaplodnienia,podeslijcie mi link ,popatrze.
Maz to pragnie przynajmniej jednego chlopaka ,mnie to rybka,moze nawet byc znowu 2babki to juz w domu pelny babiniec,6 babek....mysle jsk Aneczka,ze na starosc z corkami raczej jest sie blizej niz z synem,zreszta widze to w otoczeniu....
Nawet na rodzinnych przykladach.... Tesciowa ma 2synow i co i nic a corki jej pomagaja. -
Wlasnie dziewczyny zastanawiam się jak to jest z tymi kolejkami w ciąży
bo wbić na chama i stwierdzić ze ma sie prawo to jednak mało grzeczne. A spytać czy można to powiedzą ze nie bo cos tam i co wtedy?
co zazwyczaj mówicie i jak? Zeby jednak kulturalnie ale skutecznie
Mnie to nie bylo do tej pory potrzebne ale zapewne zacznie wiec pytam tych co juz to przechodziły
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Biję się z myślami czy robić ten test z krwi czy nie, właściwie wynik tego badania nic nie wniesie. Lekarz który robił badanie USG wszystkim pacjentkom zaleca. Miał pacjentkę która miała idealne USG a dziecko urodziło sie z ZD. Sama nie wiem mam dzisiaj wizytę u lekarza prowadzącego to porozmawiam z nim.
-
Magic wrote:Lena to jest masakra. Ja stałam dwa dni temu w sklepie w kasie z pierwszeństwa i co? Dziady nikt nie ustąpił A ja się nie dziwie bo pewnie od takich jak oni rodziną się odwróciła.
Pod względem wbijania sie w kolejki w sklepie to mój maz to mistrzunio. Byliśmy w rossmannie. Kolejka do kilku kas chyba jedna tak to rozumiałam wtedy. A ten bokiem pyk poszedł do kasy ktora akurat byla wolna, to go pytam co robi to mówi mi-jesteś w ciąży? Jesteśto chodź tutaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 11:48
Magic, PolaP, PixiDixi lubią tę wiadomość
21.01 69cm -
PolaP wrote:Biję się z myślami czy robić ten test z krwi czy nie, właściwie wynik tego badania nic nie wniesie. Lekarz który robił badanie USG wszystkim pacjentkom zaleca. Miał pacjentkę która miała idealne USG a dziecko urodziło sie z ZD. Sama nie wiem mam dzisiaj wizytę u lekarza prowadzącego to porozmawiam z nim.Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
terka wrote:Wlasnie dziewczyny zastanawiam się jak to jest z tymi kolejkami w ciąży
bo wbić na chama i stwierdzić ze ma sie prawo to jednak mało grzeczne. A spytać czy można to powiedzą ze nie bo cos tam i co wtedy?
co zazwyczaj mówicie i jak? Zeby jednak kulturalnie ale skutecznie
Mnie to nie bylo do tej pory potrzebne ale zapewne zacznie wiec pytam tych co juz to przechodziły
Jak byłam w pierwszej ciąży i brzuszek był widoczny to sie nie czaiłam i wchodziłam bez kolejki. Na ukąśliwe komentarze odpowiadałam że jak będzie w ciąży to tez może skorzystać z tego przywileju. Uśmiechałam się i szłam dalej. Ale ja z natury bezczelna jestemNiecierpliwa123, Carolline lubią tę wiadomość
-
A mnie dziś rano w Centrum M Pan przepuścił. Stał przede mną ale powiedział, że mam iść pierwsza bo należy się. Pan około 30-35 lat. Zrobiło mi się bardzo miło.
Magic, Agniechaaaa, PixiDixi, magdaaq, Paulina.G, Loczek2018, Carolline lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:To chyba tez kwestia wychowania moja teściowa ma tylko synów i zawsze moze na nich liczyć
Tesciowa tez moze liczyc,ale nie ma takiej bliskosci emocjonalnej jak z dziewczynami. Razem chodza na ubraniowe zakupy,do fryzjera,zwierzaja sie takze bardziej to mam na mysli.
A i wpadaja do niej cis jej czasami upichca,razem jakies gazetkivprzegladaja a synowie owszem kochaja ,ale te emocje sa takie wlasnie meskie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 12:00
-
PolaP wrote:Jak byłam w pierwszej ciąży i brzuszek był widoczny to sie nie czaiłam i wchodziłam bez kolejki. Na ukąśliwe komentarze odpowiadałam że jak będzie w ciąży to tez może skorzystać z tego przywileju. Uśmiechałam się i szłam dalej. Ale ja z natury bezczelna jestem
No wlasnie ja nie chce byc bezczelnai tu chyba w tym kłopot
21.01 69cm