LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzisiaj mialam koszmar snilo mi sie ze plamienia dostalam widzialam ta krew taka zywo czerwona i czulam realnie ten strach wrrrrr... straszne to bylo.
Sny w ciazy sa kosmiczne:) Raz sni mi sie ze biednego meza zajezdzam seksem:D:D:D raz znow jakas smierc to znow plamienia i krew no zgluiec idzie:DMagic lubi tę wiadomość
-
Magic wrote:Kochana miałam tak samo z córą. Oporem jeszcze raz plamiłam i raz krwawiłam także głowa do góry. Silna masz dzidzie. Bedzie dobrze
PixiDixi tulę Cię. Mam nadzieję że po całkowitym oczyszczeniu się wstaniesz i będziesz mogła już normalnie funkcjonować. Współczuje Wam dziewczynki bo wiem z doświadczenia pierwszej ciąży ile to stresu i męczy. -
Ja z bratem mielismy to samo wychowanie, te same obowiazki a kontakt z rodzicami jest zupelnie rozny.
Co do dzidzi to tez bym bardziej chciala chyba druga corcie, ale ogolnie by bylo zdrowe, za tydzien mam wreszcie pierwsza wizyte u lekarza i sie nie moge doczekac.
Co do imion to u mnie ma pasowac do naszego nazwiska, do imienia mlodej Sara Aurora i jeszcze tak samo sie wymawiac w 4 jezykach. Takze bulka z maslem :p -
annesa wrote:Nie wcinam się póki co w kolejki bo brzucha nie widać, z reszta nie miałam też takiej sytuacji żeby nie wyczekac chwili i postać. Co innego gdybym czuła się słabo, miała duży brzuch lub inne przyczyny. Tak to sobie grzecznie stoję
Nie no ja chwilę też mogę poczekać ale jak w laboratorium czasem widzę kolejki na co najmniej godzinę czy więcej to wtedy już wiem ze moge nie dać radyhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Ja też spojrzałam w ten chiński kalendarz i wyszła mi dziewczynka, no i na usg genetycznym na 70% też dziewczynka. No zobaczymy czy się sprawdzi.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
melbusia88 wrote:A robilyscie "test" z sody? Ja robilam zczystej ciekawosci i wyszlo na dziewczynkeAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
melbusia88 wrote:Wlewa sie swoj mocz do pojemniczka gdzie sa dwie lyzeczki sody. Jak sie pieni, to chlopak, jak nic sie nie dzieje to dziewczynka. Pewnie banialuki, ale pobawic sie mozna
widzę, że jest wiele różnych wróżb na temat płci
w sumie mi obojętnie co się urodzi, nawet o tym nie myślę
ważne, żeby było zdrowe
❤Ada&Pola❤
-
Ja mam czuja, że chłopak. Z chińskiego wychodzi dziewczyna. Za tydzień wyniki nifty i będzie wiadomo na 100%