X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    z chińskiego wychodzi dziewczynka
    z usg genetycznego chłopak - mam nadzieję że się potwierdzi bo inaczej córa będzie chodziła w body z dinozaurami i autkami :D:D:D
    Tez fajnie:}

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • annesa Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    z usg genetycznego chłopak - mam nadzieję że się potwierdzi bo inaczej córa będzie chodziła w body z dinozaurami i autkami :D:D:D
    Noi fajno - jakbym ja miała core to by na pewno dużo autek i motorkow miala :)))

m3sx43r846v2zvad.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi z kalendarza wychodzi K. :-p

PixiDixi, Magic lubią tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:
    Pixi może to zabrzmi strasznie, ale ja tam się cieszę, że mój mąż nie ma takiego częstego kontaktu z teściowa (chociaż jest jedynakiem) bo czasem jak od nich wraca to mam wrażenie, że mu mózg prała :)

Nie brzmi strasznie .....sa rozne sytuacje,relacje i nie zawsze jest tak normalnie jak u Agi. Ja mam z jednej strony ok tesciowa,ale kota distalabym gdyby nasze kontakty byly zbyt czeste (czestsze niz obecnie)bo jest ona zvinnej calkiem gliny niz ja i bywa irytujaca jak opowiada mi po raz setny najnowsze plotki ze swojej wsi. Na koniec zawsze dodaje,ze nigdy jej nie zrozumiem bo jestem miastowa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 14:28

• panan12 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:

To nieźle. Już jakieś ubranka kupowałas? Mnie nawet nie korci, mam uprzedzenie do takich rzeczy. W domu mam dwie rzeczy taki polar dla dziecka co się go wkłada do tego i jeszcze gdzieś mam taki komplet spodenki +koszulka miało być dla chrzesniaka męża ale było za małe a paragonu nie miałam i zostało

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Loczek2018 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi teściowie nie żyją od ponad 3lat więc nie wypowiem się, ze strony męża zostały nam jego siostry z którymi kontakt jest.. No comments. I dalsza rodzina.

qb3cp07w5ku95ses.png
  • Nalia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    A ja odebrałam wyniki moczu a tam1 raz pojawiła się billiburina 1. Nigdy nie mialam. I tsh podbilo z 1.90 na 2.40 a biore juz dawke88 euthyroxu..
    A może ta bilirubina z powodu leków? Dużo ich bierzesz, może dla wątroby to nie obojętne?

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loczek2018 wrote:
    Moi teściowie nie żyją od ponad 3lat więc nie wypowiem się, ze strony męża zostały nam jego siostry z którymi kontakt jest.. No comments. I dalsza rodzina.

U mnie teście złoci naprawdę. Ale z nimi mieszka moja szwagierka to masakra.. Z nimi się dogadać nie da... Ciezcy ludzie

f2w3k0s3plke7odf.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To sa zloci czy ciezcy bo juz nie rozumiem Panan.?

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalia wrote:
    A może ta bilirubina z powodu leków? Dużo ich bierzesz, może dla wątroby to nie obojętne?
    Biore tylko euthyrox bo musze luteine i duphaston bo musze kwas foliowy i magnez. To.nie od tego..

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • Nalia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    To sa zloci czy ciezcy bo juz nie rozumiem Panan.?
    Teście złoci, szwagierka ciężka xD

PixiDixi lubi tę wiadomość

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
  • YellowAnn Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny;) szczesliwie dołączam do Was:) po 7m starań udało się:) termin na 27.07.18 r. Lekko podwyższone tsh (w sumie już obniżone ale dalej na lekach). Rh-. Druga ciąża. Witam się z wszystkimi szczęściarami:)

PixiDixi, magdaaq, Loczek2018, muminka83, Britty, karolcia87, Niecierpliwa123, melbusia88, Lena21, Urszulka89, Wiktoryna, Magic lubią tę wiadomość

YellowAnn
    8p3os65glyiibqce.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalia wrote:
    Teście złoci, szwagierka ciężka xD
    Aaaa oki ,hehe :)

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra skonsultowalam z polozna wyniki i mam sie nie martwic. Mam duzo pic.

Loczek2018, Agniechaaaa, annesa, muminka83, PixiDixi lubią tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2018, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Nas ciężki dzien, wymioty i cały czas śpię :/ do tego zaparcia :/ buuuu dzis kiepsko ale damy rade

• annesa Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    Dobra skonsultowalam z polozna wyniki i mam sie nie martwic. Mam duzo pic.
    I gitara :)
    Ja chyba za mało pije, nie mogę coś się zmusić. Rzadko nawet siusiu chodzę.

m3sx43r846v2zvad.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annesa wrote:
    I gitara :)
    Ja chyba za mało pije, nie mogę coś się zmusić. Rzadko nawet siusiu chodzę.
    Ja sikam mega duzo a malo.pije.

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • cuddlemuffin Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju serio wierzycie w coś takiego jak "test" z sodą? Przecież to bujda na resorach! Niby jak by to miało działać? W moczu matki nie ma niczego, co świadczyłoby o płci dziecka... A to czy się pieni zależy od pH moczu. Nie wierzę, że poważne kobiety w 21 wieku odstawiają takie hece.. Ech.

Magda zainspirowałaś mnie do dorobienia deseru do obiadu. Będzie chlebek bananowy z orzechami i czekoladą, mąż uwielbia. Skoro już w łóżku żadnego ze mnie pożytku to chociaż w kuchni...

Magic, Carolline lubią tę wiadomość

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cuddlemuffin wrote:
    Jeju serio wierzycie w coś takiego jak "test" z sodą? Przecież to bujda na resorach! Niby jak by to miało działać? W moczu matki nie ma niczego, co świadczyłoby o płci dziecka... A to czy się pieni zależy od pH moczu. Nie wierzę, że poważne kobiety w 21 wieku odstawiają takie hece.. Ech.

Magda zainspirowałaś mnie do dorobienia deseru do obiadu. Będzie chlebek bananowy z orzechami i czekoladą, mąż uwielbia. Skoro już w łóżku żadnego ze mnie pożytku to chociaż w kuchni...
    Kocham chleb bananowyyyyy mniammm pychaaaaa

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • Britty Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cuddlemuffin wrote:
    ten test jest kompletnie niewiarygodny.

Można kupic test na plec, który ma wykrywac obecność testosteronu w moczu kobiety, jesli wykryje tzn ze mozemy spodziewać sie chłopca. Ale na ile jest to wiarygodne nie mam pojecia ;)

muminka83 lubi tę wiadomość

02.09.2020 Gabryś <3
    dqprj48a0vyap3wu.png
    22.07.2018 Zuzanka <3
    gg64t5odwuht857b.png
‹‹ 451 452 453 454 455 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ