LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
shadee wrote:z chińskiego wychodzi dziewczynka
z usg genetycznego chłopak - mam nadzieję że się potwierdzi bo inaczej córa będzie chodziła w body z dinozaurami i autkami:D:D
))
-
Lena21 wrote:Pixi może to zabrzmi strasznie, ale ja tam się cieszę, że mój mąż nie ma takiego częstego kontaktu z teściowa (chociaż jest jedynakiem) bo czasem jak od nich wraca to mam wrażenie, że mu mózg prała
Nie brzmi strasznie .....sa rozne sytuacje,relacje i nie zawsze jest tak normalnie jak u Agi. Ja mam z jednej strony ok tesciowa,ale kota distalabym gdyby nasze kontakty byly zbyt czeste (czestsze niz obecnie)bo jest ona zvinnej calkiem gliny niz ja i bywa irytujaca jak opowiada mi po raz setny najnowsze plotki ze swojej wsi. Na koniec zawsze dodaje,ze nigdy jej nie zrozumiem bo jestem miastowa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 14:28
-
shadee wrote:z chińskiego wychodzi dziewczynka
z usg genetycznego chłopak - mam nadzieję że się potwierdzi bo inaczej córa będzie chodziła w body z dinozaurami i autkami:D:D
To nieźle. Już jakieś ubranka kupowałas? Mnie nawet nie korci, mam uprzedzenie do takich rzeczy. W domu mam dwie rzeczy taki polar dla dziecka co się go wkłada do tego i jeszcze gdzieś mam taki komplet spodenki +koszulka miało być dla chrzesniaka męża ale było za małe a paragonu nie miałam i zostało -
magdaaq wrote:A ja odebrałam wyniki moczu a tam1 raz pojawiła się billiburina 1. Nigdy nie mialam. I tsh podbilo z 1.90 na 2.40 a biore juz dawke88 euthyroxu..❤Ada&Pola❤
-
Loczek2018 wrote:Moi teściowie nie żyją od ponad 3lat więc nie wypowiem się, ze strony męża zostały nam jego siostry z którymi kontakt jest.. No comments. I dalsza rodzina.
U mnie teście złoci naprawdę. Ale z nimi mieszka moja szwagierka to masakra.. Z nimi się dogadać nie da... Ciezcy ludzie -
Cześć dziewczyny;) szczesliwie dołączam do Was:) po 7m starań udało się
termin na 27.07.18 r. Lekko podwyższone tsh (w sumie już obniżone ale dalej na lekach). Rh-. Druga ciąża. Witam się z wszystkimi szczęściarami:)
PixiDixi, magdaaq, Loczek2018, muminka83, Britty, karolcia87, Niecierpliwa123, melbusia88, Lena21, Urszulka89, Wiktoryna, Magic lubią tę wiadomość
YellowAnn
-
nick nieaktualny
-
Jeju serio wierzycie w coś takiego jak "test" z sodą? Przecież to bujda na resorach! Niby jak by to miało działać? W moczu matki nie ma niczego, co świadczyłoby o płci dziecka... A to czy się pieni zależy od pH moczu. Nie wierzę, że poważne kobiety w 21 wieku odstawiają takie hece.. Ech.
Magda zainspirowałaś mnie do dorobienia deseru do obiadu. Będzie chlebek bananowy z orzechami i czekoladą, mąż uwielbia. Skoro już w łóżku żadnego ze mnie pożytku to chociaż w kuchni...Magic, Carolline lubią tę wiadomość
-
cuddlemuffin wrote:Jeju serio wierzycie w coś takiego jak "test" z sodą? Przecież to bujda na resorach! Niby jak by to miało działać? W moczu matki nie ma niczego, co świadczyłoby o płci dziecka... A to czy się pieni zależy od pH moczu. Nie wierzę, że poważne kobiety w 21 wieku odstawiają takie hece.. Ech.
Magda zainspirowałaś mnie do dorobienia deseru do obiadu. Będzie chlebek bananowy z orzechami i czekoladą, mąż uwielbia. Skoro już w łóżku żadnego ze mnie pożytku to chociaż w kuchni...
-
cuddlemuffin wrote:Jeju serio wierzycie w coś takiego jak "test" z sodą? Przecież to bujda na resorach! Niby jak by to miało działać? W moczu matki nie ma niczego, co świadczyłoby o płci dziecka... A to czy się pieni zależy od pH moczu. Nie wierzę, że poważne kobiety w 21 wieku odstawiają takie hece.. Ech.
Można kupic test na plec, który ma wykrywac obecność testosteronu w moczu kobiety, jesli wykryje tzn ze mozemy spodziewać sie chłopca. Ale na ile jest to wiarygodne nie mam pojeciamuminka83 lubi tę wiadomość
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka