X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    z chińskiego wychodzi dziewczynka
    z usg genetycznego chłopak - mam nadzieję że się potwierdzi bo inaczej córa będzie chodziła w body z dinozaurami i autkami :D:D:D
    Tez fajnie:}

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • annesa Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    z usg genetycznego chłopak - mam nadzieję że się potwierdzi bo inaczej córa będzie chodziła w body z dinozaurami i autkami :D:D:D
    Noi fajno - jakbym ja miała core to by na pewno dużo autek i motorkow miala :)))

m3sx43r846v2zvad.png
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi z kalendarza wychodzi K. :-p

PixiDixi, Magic lubią tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:
    Pixi może to zabrzmi strasznie, ale ja tam się cieszę, że mój mąż nie ma takiego częstego kontaktu z teściowa (chociaż jest jedynakiem) bo czasem jak od nich wraca to mam wrażenie, że mu mózg prała :)

Nie brzmi strasznie .....sa rozne sytuacje,relacje i nie zawsze jest tak normalnie jak u Agi. Ja mam z jednej strony ok tesciowa,ale kota distalabym gdyby nasze kontakty byly zbyt czeste (czestsze niz obecnie)bo jest ona zvinnej calkiem gliny niz ja i bywa irytujaca jak opowiada mi po raz setny najnowsze plotki ze swojej wsi. Na koniec zawsze dodaje,ze nigdy jej nie zrozumiem bo jestem miastowa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 14:28

• panan12 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:

To nieźle. Już jakieś ubranka kupowałas? Mnie nawet nie korci, mam uprzedzenie do takich rzeczy. W domu mam dwie rzeczy taki polar dla dziecka co się go wkłada do tego i jeszcze gdzieś mam taki komplet spodenki +koszulka miało być dla chrzesniaka męża ale było za małe a paragonu nie miałam i zostało

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Loczek2018 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi teściowie nie żyją od ponad 3lat więc nie wypowiem się, ze strony męża zostały nam jego siostry z którymi kontakt jest.. No comments. I dalsza rodzina.

qb3cp07w5ku95ses.png
  • Nalia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    A ja odebrałam wyniki moczu a tam1 raz pojawiła się billiburina 1. Nigdy nie mialam. I tsh podbilo z 1.90 na 2.40 a biore juz dawke88 euthyroxu..
    A może ta bilirubina z powodu leków? Dużo ich bierzesz, może dla wątroby to nie obojętne?

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Loczek2018 wrote:
    Moi teściowie nie żyją od ponad 3lat więc nie wypowiem się, ze strony męża zostały nam jego siostry z którymi kontakt jest.. No comments. I dalsza rodzina.

U mnie teście złoci naprawdę. Ale z nimi mieszka moja szwagierka to masakra.. Z nimi się dogadać nie da... Ciezcy ludzie

f2w3k0s3plke7odf.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To sa zloci czy ciezcy bo juz nie rozumiem Panan.?

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalia wrote:
    A może ta bilirubina z powodu leków? Dużo ich bierzesz, może dla wątroby to nie obojętne?
    Biore tylko euthyrox bo musze luteine i duphaston bo musze kwas foliowy i magnez. To.nie od tego..

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • Nalia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    To sa zloci czy ciezcy bo juz nie rozumiem Panan.?
    Teście złoci, szwagierka ciężka xD

PixiDixi lubi tę wiadomość

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
  • YellowAnn Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny;) szczesliwie dołączam do Was:) po 7m starań udało się:) termin na 27.07.18 r. Lekko podwyższone tsh (w sumie już obniżone ale dalej na lekach). Rh-. Druga ciąża. Witam się z wszystkimi szczęściarami:)

PixiDixi, magdaaq, Loczek2018, muminka83, Britty, karolcia87, Niecierpliwa123, melbusia88, Lena21, Urszulka89, Wiktoryna, Magic lubią tę wiadomość

YellowAnn
    8p3os65glyiibqce.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nalia wrote:
    Teście złoci, szwagierka ciężka xD
    Aaaa oki ,hehe :)

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra skonsultowalam z polozna wyniki i mam sie nie martwic. Mam duzo pic.

Loczek2018, Agniechaaaa, annesa, muminka83, PixiDixi lubią tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2018, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Nas ciężki dzien, wymioty i cały czas śpię :/ do tego zaparcia :/ buuuu dzis kiepsko ale damy rade

• annesa Przyjaciółka

Wysłany: 4 stycznia 2018, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    Dobra skonsultowalam z polozna wyniki i mam sie nie martwic. Mam duzo pic.
    I gitara :)
    Ja chyba za mało pije, nie mogę coś się zmusić. Rzadko nawet siusiu chodzę.

m3sx43r846v2zvad.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annesa wrote:
    I gitara :)
    Ja chyba za mało pije, nie mogę coś się zmusić. Rzadko nawet siusiu chodzę.
    Ja sikam mega duzo a malo.pije.

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • cuddlemuffin Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju serio wierzycie w coś takiego jak "test" z sodą? Przecież to bujda na resorach! Niby jak by to miało działać? W moczu matki nie ma niczego, co świadczyłoby o płci dziecka... A to czy się pieni zależy od pH moczu. Nie wierzę, że poważne kobiety w 21 wieku odstawiają takie hece.. Ech.

Magda zainspirowałaś mnie do dorobienia deseru do obiadu. Będzie chlebek bananowy z orzechami i czekoladą, mąż uwielbia. Skoro już w łóżku żadnego ze mnie pożytku to chociaż w kuchni...

Magic, Carolline lubią tę wiadomość

• magdaaq Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cuddlemuffin wrote:
    Jeju serio wierzycie w coś takiego jak "test" z sodą? Przecież to bujda na resorach! Niby jak by to miało działać? W moczu matki nie ma niczego, co świadczyłoby o płci dziecka... A to czy się pieni zależy od pH moczu. Nie wierzę, że poważne kobiety w 21 wieku odstawiają takie hece.. Ech.

Magda zainspirowałaś mnie do dorobienia deseru do obiadu. Będzie chlebek bananowy z orzechami i czekoladą, mąż uwielbia. Skoro już w łóżku żadnego ze mnie pożytku to chociaż w kuchni...
    Kocham chleb bananowyyyyy mniammm pychaaaaa

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • Britty Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cuddlemuffin wrote:
    ten test jest kompletnie niewiarygodny.

Można kupic test na plec, który ma wykrywac obecność testosteronu w moczu kobiety, jesli wykryje tzn ze mozemy spodziewać sie chłopca. Ale na ile jest to wiarygodne nie mam pojecia ;)

muminka83 lubi tę wiadomość

02.09.2020 Gabryś <3
    dqprj48a0vyap3wu.png
    22.07.2018 Zuzanka <3
    gg64t5odwuht857b.png
‹‹ 451 452 453 454 455 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ