Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • shadee Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chm ... ja to się w ogóle zastanawiam czy chrzcić więc na razie chrzestnymi się nie przejmuję
    jakaś antysystemowa jestem
    ślubu nie ma
    chrzest nie wiem czy chcemy

:)

pi84 lubi tę wiadomość

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    chm ... ja to się w ogóle zastanawiam czy chrzcić więc na razie chrzestnymi się nie przejmuję
    ślubu nie ma

To każdego sprawa indywidualna ;)

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • shadee Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od momentu kiedy na kazaniu usłyszałam że wszystkie kobiety co nie mogą mieć dzieci są opętane i diabeł w nich mieszka i powinno się je wykluczyć ze społeczności kościelnej - uznałam że sama się wykluczę :)

cuddlemuffin, pi84, Loczek2018, Magic lubią tę wiadomość

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• panan12 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    od momentu kiedy na kazaniu usłyszałam że wszystkie kobiety co nie mogą mieć dzieci są opętane i diabeł w nich mieszka i powinno się je wykluczyć ze społeczności kościelnej - uznałam że sama się wykluczę :)

Hahaha dobre... Ja mam tak głupia sytuację bo męża siostra wzięła jego na chrzestnego i mój mówi żeby pasowało ja bo się obrazi a mieszkamy obok siebie... Tylko że ona się nie nadaje.. Jest niemiłą, nie można na nią liczyć z niczym, jest dobra jak coś chce, ogólnie zamknięta ciężka do rozmowy... Ja mam dwie siostry jedna ma 15 lat, druga 18 no w lipcu będą rok starsze ale też się stresuje bo nie znam ich przyszłości... A jak nam by się coś stało? O to człowiek nie Raz się martwi... Do kitu wszystko

f2w3k0s3plke7odf.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:

Eeeee szkoda słów, naprawdę... Jak można coś takiego powiedzieć? Nie rozumiem jak można... Przykra sprawa, bardzo przykra ale niestety i tacy ludzie są...

My poki co mamy wybranego chrzestnego-mojego dobrego kumpla, z którym sie znamy od podstawówki i z ktorym mąż też ma świetny kontakt ;) myślimy nad kobitka ale mamy kilka osób i to jeszcze będzie rozstrzygane ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • shadee Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masz robić tak, żeby Ci pasowało i żebyś czuła się z tym dobrze, a nie "bo ktoś się obrazi, bo wypada"
    twoje dziecko - twoje zasady :)

panan12, Carolline lubią tę wiadomość

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• panan12 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    masz robić tak, żeby Ci pasowało i żebyś czuła się z tym dobrze, a nie "bo ktoś się obrazi, bo wypada"
    twoje dziecko - twoje zasady :)

Dzięki :* a powiedz nie balabys się wziąć kogoś z liceum?

f2w3k0s3plke7odf.png
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee systemem się nie przejmuj, rób tak jak czujesz i zgodnie ze swoim sumieniem. Lepiej nie chrzcić wcale niż chrzcić, bo "wypada".

Urszulka89 lubi tę wiadomość

l22n6iyek016fbg8.png
  • shadee Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    Dzięki :* a powiedz nie balabys się wziąć kogoś z liceum?

nie ma znaczenia gdzie poznałaś osobę, która jest ci bliska, której ufasz - wolałabym wziąć kogoś z liceum albo pracy z kim mam doskonały kontakt niż członka rodziny, którego nie lubię :)
    rodziny się nie wybiera - przyjaciół owszem

anecz_kaa lubi tę wiadomość

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• shadee Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój M na przykład ma brata i to takiego, z którym ma bliski kontakt, ale jeśli zdecydujemy się na chrzest to chrzestnym zostanie jego przyjaciel, zaś jego bratowa będzie chrzestną - bo po mojej stronie w rodzinie same chłopy :)
    najważniejsze to z kimś dobrze się czuć

melbusia88, anecz_kaa lubią tę wiadomość

9ewndqk37cm5zgbo.png

k0kdjw4z4bjlhzwp.png

• Ineczka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    Długo wyczekiwane to zawsze człowiekowi obojętne. Kiedy macie wizytę?
    24 stycznia :)

panan12 lubi tę wiadomość

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • kasiuleks Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu kilka stron miałam do nadrobienia i oczywiście nie pamiętam o czym było na początku ;)

Co do kalendarza chińskiego sprawdziłam i wyszła mi córka, zobaczymy czy się sprawdzi ;)

Jeśli chodzi o chrzestnych to będzie mój brat i bratowa od drugiego brata. Mamy wszyscy świetny kontakt,więc się o to akurat nie martwię.

Ja mam wizytę w następny piątek :)

magdaaq lubi tę wiadomość

h44e3e3kpp3ne81z.png
    03.08.11 - Aniolek 8tc cp
    22.01.15 - Aniolek 7tc
    19.06.15 - Aniolek - 5tc
    11.11.15 Aniolek - 6tc
    12.12.16 Aniołek - 7tc
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    nie ma znaczenia gdzie poznałaś osobę, która jest ci bliska, której ufasz - wolałabym wziąć kogoś z liceum albo pracy z kim mam doskonały kontakt niż członka rodziny, którego nie lubię :)
    rodziny się nie wybiera - przyjaciół owszem

Wiesz co bardziej chciałam Ci powiedzieć że moja siostra Ma 18 lat i jest licealistka. Nie znam jej przyszłości i czy by się potrafiła dzieckiem zająć jakby nam się coś stało

PixiDixi lubi tę wiadomość

f2w3k0s3plke7odf.png
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka wrote:
    24 stycznia :)

Wiesz już kto mieszka w brzuszku?

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Paulina.G Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    ślubu nie ma

Mój M tez od początku mowi ze nie będzie chrztu..
    Ja się zastanawiam, jest jeszcze czas

Teraz zaczynam się stresowac jutrzejsza wizyta...
    Brzuch mnie wczoraj i dzisiaj boli, co mnie martwi :( Nawet M powiedzial ze się martwi czy wszystko w porządku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 19:31

3i499vvjspjyuavk.png
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    Wiesz co bardziej chciałam Ci powiedzieć że moja siostra Ma 18 lat i jest licealistka. Nie znam jej przyszłości i czy by się potrafiła dzieckiem zająć jakby nam się coś stało
    Panan a znasz przyszłość innych ludzi :-) ? dzisiaj ludzie mają pieniądze, dobre prace, domy, a jutro mogą wszystko stracić. Sugeruj się tym jakim człowiekiem jest osoba, którą chcesz wziąć na chrzestną. Jeśli jest opiekuńcza,pomocna i wrażliwa, to pewnie w razie czego zajmie się Twoim dzieckiem.

PixiDixi, muminka83, magdaaq, shadee lubią tę wiadomość

l22n6iyek016fbg8.png
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina.G wrote:

Brzuch mnie wczoraj i dzisiaj boli, co mnie martwi :( Nawet M powiedzial ze się martwi czy wszystko w porządku
    Brzuch, czy bardziej podbrzusze? jaki to rodzaj bólu?

l22n6iyek016fbg8.png
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyczy coś poznikały, chyba na grupie na fb siedzą

l22n6iyek016fbg8.png
  • Nalia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina.G wrote:

mnie często pobolewa brzuch, nic się nie dzieje ;) a jaki to ból? Ciagnacy?

❤Ada&Pola❤
    gg642n0atc7priww.png
    o1488ribmfu4nl5k.png
  • Paulina.G Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    Brzuch, czy bardziej podbrzusze? jaki to rodzaj bólu?
    Tak jak na okres... więc zastanawiam się czy nie miala bym wlasnie @... nospy czy apapu boje się brac

3i499vvjspjyuavk.png
‹‹ 453 454 455 456 457 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ