LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
od momentu kiedy na kazaniu usłyszałam że wszystkie kobiety co nie mogą mieć dzieci są opętane i diabeł w nich mieszka i powinno się je wykluczyć ze społeczności kościelnej - uznałam że sama się wykluczę
cuddlemuffin, pi84, Loczek2018, Magic lubią tę wiadomość
-
shadee wrote:od momentu kiedy na kazaniu usłyszałam że wszystkie kobiety co nie mogą mieć dzieci są opętane i diabeł w nich mieszka i powinno się je wykluczyć ze społeczności kościelnej - uznałam że sama się wykluczę
Hahaha dobre... Ja mam tak głupia sytuację bo męża siostra wzięła jego na chrzestnego i mój mówi żeby pasowało ja bo się obrazi a mieszkamy obok siebie... Tylko że ona się nie nadaje.. Jest niemiłą, nie można na nią liczyć z niczym, jest dobra jak coś chce, ogólnie zamknięta ciężka do rozmowy... Ja mam dwie siostry jedna ma 15 lat, druga 18 no w lipcu będą rok starsze ale też się stresuje bo nie znam ich przyszłości... A jak nam by się coś stało? O to człowiek nie Raz się martwi... Do kitu wszystko -
shadee wrote:od momentu kiedy na kazaniu usłyszałam że wszystkie kobiety co nie mogą mieć dzieci są opętane i diabeł w nich mieszka i powinno się je wykluczyć ze społeczności kościelnej - uznałam że sama się wykluczę
Eeeee szkoda słów, naprawdę... Jak można coś takiego powiedzieć? Nie rozumiem jak można... Przykra sprawa, bardzo przykra ale niestety i tacy ludzie są...
My poki co mamy wybranego chrzestnego-mojego dobrego kumpla, z którym sie znamy od podstawówki i z ktorym mąż też ma świetny kontaktmyślimy nad kobitka ale mamy kilka osób i to jeszcze będzie rozstrzygane
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
panan12 wrote:Dzięki :* a powiedz nie balabys się wziąć kogoś z liceum?
nie ma znaczenia gdzie poznałaś osobę, która jest ci bliska, której ufasz - wolałabym wziąć kogoś z liceum albo pracy z kim mam doskonały kontakt niż członka rodziny, którego nie lubię
rodziny się nie wybiera - przyjaciół owszem
anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
mój M na przykład ma brata i to takiego, z którym ma bliski kontakt, ale jeśli zdecydujemy się na chrzest to chrzestnym zostanie jego przyjaciel, zaś jego bratowa będzie chrzestną - bo po mojej stronie w rodzinie same chłopy
najważniejsze to z kimś dobrze się czućmelbusia88, anecz_kaa lubią tę wiadomość
-
panan12 wrote:Długo wyczekiwane to zawsze człowiekowi obojętne. Kiedy macie wizytę?
panan12 lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Znowu kilka stron miałam do nadrobienia i oczywiście nie pamiętam o czym było na początku
Co do kalendarza chińskiego sprawdziłam i wyszła mi córka, zobaczymy czy się sprawdzi
Jeśli chodzi o chrzestnych to będzie mój brat i bratowa od drugiego brata. Mamy wszyscy świetny kontakt,więc się o to akurat nie martwię.
Ja mam wizytę w następny piątekmagdaaq lubi tę wiadomość
-
shadee wrote:nie ma znaczenia gdzie poznałaś osobę, która jest ci bliska, której ufasz - wolałabym wziąć kogoś z liceum albo pracy z kim mam doskonały kontakt niż członka rodziny, którego nie lubię
rodziny się nie wybiera - przyjaciół owszem
Wiesz co bardziej chciałam Ci powiedzieć że moja siostra Ma 18 lat i jest licealistka. Nie znam jej przyszłości i czy by się potrafiła dzieckiem zająć jakby nam się coś stałoPixiDixi lubi tę wiadomość
-
shadee wrote:chm ... ja to się w ogóle zastanawiam czy chrzcić więc na razie chrzestnymi się nie przejmuję
jakaś antysystemowa jestem
ślubu nie ma
chrzest nie wiem czy chcemy
Mój M tez od początku mowi ze nie będzie chrztu..
Ja się zastanawiam, jest jeszcze czas
Teraz zaczynam się stresowac jutrzejsza wizyta...
Brzuch mnie wczoraj i dzisiaj boli, co mnie martwiNawet M powiedzial ze się martwi czy wszystko w porządku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 19:31
-
panan12 wrote:Wiesz co bardziej chciałam Ci powiedzieć że moja siostra Ma 18 lat i jest licealistka. Nie znam jej przyszłości i czy by się potrafiła dzieckiem zająć jakby nam się coś stało
? dzisiaj ludzie mają pieniądze, dobre prace, domy, a jutro mogą wszystko stracić. Sugeruj się tym jakim człowiekiem jest osoba, którą chcesz wziąć na chrzestną. Jeśli jest opiekuńcza,pomocna i wrażliwa, to pewnie w razie czego zajmie się Twoim dzieckiem.
PixiDixi, muminka83, magdaaq, shadee lubią tę wiadomość
-
Paulina.G wrote:Mój M tez od początku mowi ze nie będzie chrztu..
Brzuch mnie wczoraj i dzisiaj boli, co mnie martwiNawet M powiedzial ze się martwi czy wszystko w porządku
-
Paulina.G wrote:Mój M tez od początku mowi ze nie będzie chrztu..
a jaki to ból? Ciagnacy?
❤Ada&Pola❤