LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina.G wrote:Okresowo-ciągnący
Takie bóle mogą się pojawiać. Nie myśl negatywnie. Niech mąż zrobi ci miętę, melisę lub rumianek. Pij dużo tych herbat. Mają zbawienny wpływ na ciążę.Paulina.G, anecz_kaa lubią tę wiadomość
-
muminka83 wrote:Weź nospe. Ewentualnie magnez duża dawkę. Połóż się na płasko. Oddychaj głęboko. Nos wdech i wydech usta. Powinno pomóc po jakimś czasie.
Takie bóle mogą się pojawiać. Nie myśl negatywnie. Niech mąż zrobi ci miętę, melisę lub rumianek. Pij dużo tych herbat. Mają zbawienny wpływ na ciążę. -
PixiDixi wrote:Bo Cie mniej haha,zawsze piszesz z predkoscia karabinka maszynowegova tu dzisiaj zdecydowanie ciszej Madzia
Ale odpisuje na wątki i pytam co i jak oraz pisze co u mnie
-
mnie od dwóch dni też pobolewa, dokładnie tak samo: ciągnąco - okresowo, kłująco.
śniło mi się nawet w nocy, że @ dostałam i cała bielizna w krwi była.
ilekroć pytam o te bóle gina - odpowiada: to normalne, wszystko w środku się rozciąga, dodatkowo miałam tyłozgięcie macicy, więc ta teraz musi się naprostować. Mnie gdy brzuch pobolewa kazał leżeć i odpoczywać i obserwować czy żadnych plamień nie ma. Polecam faktycznie - tak jak dziewczyny piszą - ziołowe herbatki: miętę, lipę, rumianek.
-
melbusia88 wrote:Madzia raczej żadna z nas nie miała nic złego na myśli
po prostu jesteś takim dobrym duchem forum, zawsze obecna i służąca dobrą radą i wsparciem i jak się chwilowo nie odzywasz, to tak pusto
Jestem jestem.
Czytam wszystko co piszecie i jak tylko mam coś do napisania pisze.
Fakt kurde mnie wszędzie pełno :o
Strach nie odezwać się dłużej
-
shadee wrote:mnie od dwóch dni też pobolewa, dokładnie tak samo: ciągnąco - okresowo, kłująco.
śniło mi się nawet w nocy, że @ dostałam i cała bielizna w krwi była.
ilekroć pytam o te bóle gina - odpowiada: to normalne, wszystko w środku się rozciąga, dodatkowo miałam tyłozgięcie macicy, więc ta teraz musi się naprostować. Mnie gdy brzuch pobolewa kazał leżeć i odpoczywać i obserwować czy żadnych plamień nie ma. Polecam faktycznie - tak jak dziewczyny piszą - ziołowe herbatki: miętę, lipę, rumianek.
Ale sny to Ty koszmary masz :o
Nie martw się tyle.