X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LIPIEC 2018
Odpowiedz

LIPIEC 2018

Oceń ten wątek:
  • Paulina.G Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    Mi wcześniej ginekolog mówił, że jak ciągnie, kłuje, chwyci i puści, to ok, normalny objaw. Ale jak boli jak na okres i mocno, długo, to już jest podejrzany ból. Może pooszczędzaj się jutro trochę i poobserwuj. Innych podejrzanych objawów brak?
    Nie nic więcej, tylko ciagniecie.. nie jest to az taki bol żebym się zwijala i nie mogla wytrzymac... dobrze że juz o 8 rano mam wizyte to o wszystko wypytam

3i499vvjspjyuavk.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z ta lipa to hmm do przemyslenia...
    Dziala napotnie wiec tak srednio ,ale melusa,mieta rumianek spoko loko

• Paulina.G Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shadee wrote:
    mnie od dwóch dni też pobolewa, dokładnie tak samo: ciągnąco - okresowo, kłująco.
    śniło mi się nawet w nocy, że @ dostałam i cała bielizna w krwi była.
    ilekroć pytam o te bóle gina - odpowiada: to normalne, wszystko w środku się rozciąga, dodatkowo miałam tyłozgięcie macicy, więc ta teraz musi się naprostować. Mnie gdy brzuch pobolewa kazał leżeć i odpoczywać i obserwować czy żadnych plamień nie ma. Polecam faktycznie - tak jak dziewczyny piszą - ziołowe herbatki: miętę, lipę, rumianek.
    Ja też mam tylozgiecie... więc może to jest przyczyną

3i499vvjspjyuavk.png
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem co gorsze dziewczyny - czy ból brzucha bez plamień, czy plamienia bez bóli. Jak boli brzuch,to zaraz w głowie pytanie czy to na pewno normalne, że boli. Znowu jak krwawiłam czy plamiłam to nigdy temu nie towarzyszył ból i tak się łudziłam, że to w takim razie nic poważnego.

l22n6iyek016fbg8.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też dziś trochę się nazarlam.nerwow ze te wyniki srakie ale ufam poloznej ze mam sie nie martwic.
    Gorzej ze musze wmuszac w siebie plyny a mi naprawde szalowo sie pic nie chce:/ a musze bo lezac moge nabawic sie kamicy.
    No i tez położna mowila bo widziala foto z usg ze no nie wygląda to dobrze mam sie oszczedzac i byle do 30tyg. Ze najgorzej rodzic miedzy 24a28tyg bo najwiecej ryzyka itd. No niestety czlowiek w strachu zyje mimo wszystko. Gdzies z tylu glowy siedzi igromny lęk. Byle do poniedziałku. No i położna tez wspomniala ze w kazdej chwili moge na oddziale wyladowac a ja sobie nie wyobrażam bo Oski da rade ale ja bez Leny nie. Ona teraz stawia 1 kroki smieje sie w głos raduje mi serce po całości i dzięki niej te dni są takie a nie inne. Musze byc w domu musi byc dobrze.

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam tylozgiecie teraz mam przodozgiecie w ciąży

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Ja na przedluzaczach zylam i maz sie zlitowal i lozko mi przeniosl i mam wszystko pod reka co najwazniejsze do zycia gniazdko i tv :):) :) hehe
    Nie ma szans bo Lena jest wszędzie

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • Paulina.G Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    Też dziś trochę się nazarlam.nerwow ze te wyniki srakie ale ufam poloznej ze mam sie nie martwic.
    Gorzej ze musze wmuszac w siebie plyny a mi naprawde szalowo sie pic nie chce:/ a musze bo lezac moge nabawic sie kamicy.
    No i tez położna mowila bo widziala foto z usg ze no nie wygląda to dobrze mam sie oszczedzac i byle do 30tyg. Ze najgorzej rodzic miedzy 24a28tyg bo najwiecej ryzyka itd. No niestety czlowiek w strachu zyje mimo wszystko. Gdzies z tylu glowy siedzi igromny lęk. Byle do poniedziałku. No i położna tez wspomniala ze w kazdej chwili moge na oddziale wyladowac a ja sobie nie wyobrażam bo Oski da rade ale ja bez Leny nie. Ona teraz stawia 1 kroki smieje sie w głos raduje mi serce po całości i dzięki niej te dni są takie a nie inne. Musze byc w domu musi byc dobrze.
    Choć sama stresuje sie jak glupia, to wierzę że będzie dobrze. U Nas wszystkich ✊❤

3i499vvjspjyuavk.png
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina.G wrote:
    Nie nic więcej, tylko ciagniecie.. nie jest to az taki bol żebym się zwijala i nie mogla wytrzymac... dobrze że juz o 8 rano mam wizyte to o wszystko wypytam
    Nie stresuj się na zapas, będzie dobrze. Jutro na pewno cię lekarz uspokoi. Trzymam kciuki:-) Ja też mam jutro wizytę, na 10. Mam nadzieję, że mój lekarz też mnie uspokoi i będą tylko dobre wieści.

l22n6iyek016fbg8.png
  • Paulina.G Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    Nie stresuj się na zapas, będzie dobrze. Jutro na pewno cię lekarz uspokoi. Trzymam kciuki:-) Ja też mam jutro wizytę, na 10. Mam nadzieję, że mój lekarz też mnie uspokoi i będą tylko dobre wieści.
    Ja tez trzymam ✊za Ciebie i maleństwo

3i499vvjspjyuavk.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kurde musi być no...no musi byc dobrze..dajcie spokój..2trymestr..niby ten lepszy czas..taa uhmmmm

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2018, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez pobolewa podbrzusze ale w ciazy to częsty objaw wiec spokojnie musi być dobrze <3

• Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    Musi być dobrze bo jak nie my to kto ;)

melbusia88 lubi tę wiadomość

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • Paulina.G Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba muszę sobie przykleic kartke na lodowke z napisem "Musi być dobrze! " moze by pomoglo się nie stresowac

magdaaq, muminka83, Loczek2018 lubią tę wiadomość

3i499vvjspjyuavk.png
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    Nie myśl o tym szpitalu. Oszczedzaj się ile się da i wierzę, że się poukłada. Nie daj się strachom.

l22n6iyek016fbg8.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina.G wrote:
    Chyba muszę sobie przykleic kartke na lodowke z napisem "Musi być dobrze! " moze by pomoglo się nie stresowac
    Cokolwiek byle dzialalo.
    Moim antydepresantem jest glownie Lena.
    Kurde Oskar ma 9 lat zaraz 10...on juz taki młodzieżowy..koledzy..itp. Syn mi zwiewa normalnie. Córeczki są inne:-)

Paulina.G lubi tę wiadomość

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melbusia88 wrote:
    Nie myśl o tym szpitalu. Oszczedzaj się ile się da i wierzę, że się poukłada. Nie daj się strachom.
    Ten szpital to działa na mnie paralizujaca.

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • Urszulka89 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaaq wrote:
    Ten szpital to działa na mnie paralizujaca.
    Chyba dla każdego... Zwłaszcza dla tych co w domu dzieciaki już mają.. :/

w5wq8u69w0vnj88n.png

74dicwa1uopx5rx6.png
  • magdaaq Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urszulka89 wrote:
    Chyba dla każdego... Zwłaszcza dla tych co w domu dzieciaki już mają.. :/
    Oto sie rozchodzi wlasnie.

74dij44jb6j3i3hz.png
    ex2b8ribrklqc90y.png
    f2wlkp85fon5c0nc.png
  • melbusia88 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2018, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja nie mam dzieci, ale to nie znaczy, że jest mi łatwiej w szpitalu :-( wczoraj jak skierowanie mi wypisali, to się popłakałam. że znowu szpital. Rozumiem, że was boli, ze dzieci zostają same, ale bezdzietnym też łatwo nie jest :-( wy już macie swoje szczęścia, ja się matwiłam o jedyne na jakie czekam.

shadee, Agniechaaaa, Lena21 lubią tę wiadomość

l22n6iyek016fbg8.png
‹‹ 455 456 457 458 459 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ