LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
PixiDixi wrote:Agus ,wielorodki szybciej czuja,jest wszystko ok,musisz troszke cierpliwie poczekac :-*
Z tymi ruchami na poczatku to tez raz na jakis czas....ostatnio czulam z dwa dni temu .PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Magic wrote:No właśnie ja mam problem bo nie mamy takich tradycyjnych imion
Ja to mam fantazje na Stefanię,ale maz absolutnie sie nie zgodzi i tyle....Jozio jest juz mega wyzwaniem by zaakceptowal.
Wczesniej wybieralam imie takie jakie mi sie podobalo a tym razem oprocz tego korzystam ze znaczenia imion takze jest trudniej.... -
PixiDixi wrote:Ja to mam fantazje na Stefanię,ale maz absolutnie sie nie zgodzi i tyle....Jozio jest juz mega wyzwaniem by zaakceptowal.
Wczesniej wybieralam imie takie jakie mi sie podobalo a tym razem oprocz tego korzystam ze znaczenia imion takze jest trudniej....
-
nick nieaktualny
-
U nas mieszka Julian albo Pola w poniedziałek genetyczne USG wiec może się dowiemy kto tam jest. Wszyscy mówią ze będzie chłopak i ja coś tak czuje, w ciąży z córka nie czułam żadnych mdłości ciąża przebiegała perfekcyjnie i jadlam same ogórki konserwowy ( kto je ogórki ten ma same córki hehehe) teraz jest inaczej mdłości nie dopuszczają od 6 tygodnia nic nie mogę jeść wszystko mi śmierdzi
-
nick nieaktualny
-
Ania123488 wrote:U nas mieszka Julian albo Pola w poniedziałek genetyczne USG wiec może się dowiemy kto tam jest. Wszyscy mówią ze będzie chłopak i ja coś tak czuje, w ciąży z córka nie czułam żadnych mdłości ciąża przebiegała perfekcyjnie i jadlam same ogórki konserwowy ( kto je ogórki ten ma same córki hehehe) teraz jest inaczej mdłości nie dopuszczają od 6 tygodnia nic nie mogę jeść wszystko mi śmierdzi
Mi też się Pola podoba, ale mój nie chce o tym słyszeć!(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Osnowa wrote:Hej. Czy dziewczyny które robiły badania prenatalne w Diagenie w Szczecinie wchodziły z mężczyznami? Czy wasi mezoeie/partnerzy mogli być obecni przy tym badaniu?
Ogólnie faceci tam wchodzili ze swoimi dziewczynami, ja byłam sama, bo mój się nie kwapi do takich wizyt.
Osnowa lubi tę wiadomość
-
Lena21 wrote:Ktoś pytał o poduszki, ja mam C i jestem zadowolona
Kupiłam na tej stronie, poduszka 95 zł, dodatkowa poszewka 15 zł i wpisałam jakiś kod z darmowa dostawa od nich z fb.
https://supermami.pl/poduszki-ciazowe-173❤Ada&Pola❤
-
Pixi ja też patrzę na znaczenie
Melbusia jak buleczka to bankowo panienkamój poprzedni gin jak mówił płeć to tak nawet określał
zazdroszczę że już wiesz
u mnie jeszcze tydzień i też pewnie się dowiem
Oki idę robić te naleśniki :pLoczek2018, PixiDixi lubią tę wiadomość