LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Osnowa wrote:Ojej ja się nie znam na tym wiec pewnie dla mnie będzie najważniejsze tylko czy wszystko ok. Ja jestem z Koszalina
ale u nas nie ma zbyt dobrych specjalistów od badań prenatalnych. Moja koleżanka z technikum ma teraz córkę i robiła u nas w mieście. Pomylili wyniki i powiedzieli jej, że dziecko będzie miało zespół Downa. Pojechała do Szczecina i się okazało że wszystko ok. Ma zdrową córkę. Zresztą mój lekarz prowadzący też powiedział, że nie chce podważyć kompetencji naszych koszalinskich specjalistów, ale poleca jechać do Szczecina.
Trzymam kciuki.
-
Ania123488 wrote:Dziewczyny jak mam cukier 106 wynik z dzisiaj na czczo to znaczy ze cukrzyca?
Ja się nie głodzę, jem czasem i słodkie, tylko pilnuję, by nie przesadzać. Będzie dobrze.
-
Decadence wrote:Koleżance kurczę okropny stres zafundowali... straszne. Dobrze, że wszystko w porządku. Nie wiem, jak jest w Koszalinie, ale w Szczecinie faktycznie ta "miejscówka" uchodzi za bardzo dobrą. Aaa, wiem, że jest opcja, by wyniki przesłali Tobie pocztą. Bądź tak z 10 minut wcześniej, dają specjalny formularz do wypełnienia, kilka minutek to trwa. Wejście C, jakby co.
Trzymam kciuki.
Jak mi się uda to będę. Bo kończę pracę o 11. Na 15 wizyta więc mam nadzieję, że uda się dojechaćMargaretka tol lubi tę wiadomość
-
PolaP wrote:U nas miało być tak że będzie ze mną do momentu rozpoczęcia pełnej akcji, bał się że nie da rady On na widok krwi mdleje
Ale jak się już rozkręciło to powiedział że teraz to on mnie tutaj samej nie zostawi. Mamy znajomych gdzie facet był przy pierwszym porodzie i do drugiego już nie poszedł. Stwierdził że nie chce żony oglądać od TEJ strony. Co było dla mnie trochę niezrozumiałe, ale miał do tego prawo.
To sie zdarza są nawet książki na ten temat. Dla niektórych mężczyzn pprod jest taka trauma,ze nie chca nawet wspolzyc potem z kobietą. Nie każdy sie nadaje do porodów:) moj szwagier jest policjantem, pracowal w drogówce, brzydko mówiąc trupy przeszukiwal a na porodówce prawie zemdlał02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
anecz_kaa wrote:Pixi ja też patrzę na znaczenie
Melbusia jak buleczka to bankowo panienkamój poprzedni gin jak mówił płeć to tak nawet określał
zazdroszczę że już wiesz
u mnie jeszcze tydzień i też pewnie się dowiem
Oki idę robić te naleśniki :pja na obiad mam leczo
A co do poduszek to muszę zakupić bo rewelacja nie miałam głupio zrobiłamLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
anecz_kaa wrote:Pixi ja też patrzę na znaczenie
Melbusia jak buleczka to bankowo panienkamój poprzedni gin jak mówił płeć to tak nawet określał
zazdroszczę że już wiesz
u mnie jeszcze tydzień i też pewnie się dowiem
Oki idę robić te naleśniki :p -
nick nieaktualny
-
Ja mam usg genetyczne 17.01 tez mam nadzieje ze maluch pokaze co ma miedzy nóżkami. Bardzo sie boje tego badania. 11.01 jadę do szpitala na jakies badanie krwi, lekarz nie wytlumaczyl mi co to za badanie wiec nie wiem czego sie spodziewać. Wolałabym miec to wszystko za sobą.02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
nick nieaktualny
-
Britty wrote:Ja mam usg genetyczne 17.01 tez mam nadzieje ze maluch pokaze co ma miedzy nóżkami. Bardzo sie boje tego badania. 11.01 jadę do szpitala na jakies badanie krwi, lekarz nie wytlumaczyl mi co to za badanie wiec nie wiem czego sie spodziewać. Wolałabym miec to wszystko za sobą.❤Ada&Pola❤
-
Chyba nie pappa bo to duzo kosztuje, a to badanie jest na nfz w szpitalu. Nie wytlumaczyl bo czesc czau mojej wizyty zajela teściowa ze szwagierka qiec lekarz sie dosyć spieszyl
przez to jestem poddenerwowana tym wszystkim
02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
nick nieaktualny
-
Ineczka wrote:Oby tak było
Bo na to badanie poszlam naprawdę z dobrym nastawieniem i myślą tyle kobiet dało radę to tez dam, ale w trakcie jak zrobiłam się sztywna przez bol i cała mokra już mi to nastawienie nie pomogło.Nie miałam żadnego znieczulenia a to trwało tylko chwile poród trwa dłużej damy radę.Maz będzie przynajmniej chce ja tez uważam, ze bez niego będzie mi trudniej, ale gdyby zmienił zdanie to siostra go zmieni niedługo będzie miała praktyki na ginexie w tym szpitalu co chce rodzic wiec będzie w gotowości.Zastanawiam się nad swoją położna nie wiem czego się mogę spodziewać przy pierwszym porodzie jak potem maleństwo karmić chyba będę spokojniejsza jak ktoś kogo wcześniej znam będzie czuwał.
Sabinkak lubi tę wiadomość