LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejho, na FB już się pochwaliłam, ale muszę jeszcze raz:) Dzisiejsze zdjęcie z badań genetycznych, wszystko w porządku, pani doktor zna płeć, mamusia nie zna, oby tak dalej!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5267e7d21d9a.jpgMagic, kashanti, Agniechaaaa, magdaaq, PixiDixi, Urszulka89, magdis, PolaP, anecz_kaa, kasiuleks lubią tę wiadomość
-
a i jeszcze kiedys rozmawialysmy o plynach do higieny intymnej
Bedac w PL zaopatrzylam sie w kilka butelek tego specyfiku:
Na opakowaniu jest napisane, ze polecany jest kobietom w ciazy. Widzialam, ze niektore dziewczyny maja male problemy tam na dole to to moze jest dobry produkt, zeby profilaktycznie dzialac dla reszty
Ja polecam:)
-
Magia wrote:Tez mnie ciekawia Wasze opinie...wygladam strasznie I marze o frycu...
Do tego pytanko, czy robicie henne I depilacje brwi?
Co do fryzjera to raczej nie ma przeciwwskazań ale mnie ostatnio zaczął przeszkadzać klej do rzęś - mam wyczulony węch ostatnio. Więc farbowanie zostawię tak na marzec
-
Wszystko ok. Dzieciątko ma 63,2 mm
Serduszko 155 ud/m
Ryzyko podstawowe 1:307
Ryzyko Skorygowane 1: 1342
Teraz czekam na wyniki pappa
Szczerze denerwuje się bo lekarz mnie nie uspokoił.
Powiedział że wynik może być lepszy lub gorszy i że i tak mam mieć konsultacje genetyka bo choruje na co choruje. Badanie USG jest świetne tylko tyle powiedział.
Na pytanie o duphaston mówi że może wpływać na wynik ale o tym z genetykiem.
Po wyniki 22 stycznia.kashanti, Agniechaaaa, magdaaq, PixiDixi, Sabinkak lubią tę wiadomość
-
melbusia88 wrote:Muminko, ale to z powodu tej rozmowy z lekarzem, czy ogólnie masz taki dzień?
-
Nalia wrote:Nie wiem dokładnie jakie, ale z biocenozy wyszło:
- leukocyty 10-15 w polu widzenia
- nabłonki : liczne
- flora bakteryjną (+)
- pałeczki kwasu mlekowego (-)
- grzyby (-)
- Trichomonas vaginalis (-)
-
muminka83 wrote:Z powodu rozmowy z lekarzem. Lekarka ogólnie mimo tak dobrego wyniku wspomniała o amniopunkcji. Mówię jej że nie interesuje mnie to a ta dalej. Mówię że nie widzę potrzeby konsultacji genetyka bo moja choroba z wyników krwi i USG jest nie do wykrycia a ta ale może zrobić pani amniopunkcji. Tylko stres
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Nalia wrote:Nie wiem dokładnie jakie, ale z biocenozy wyszło:
- leukocyty 10-15 w polu widzenia
- nabłonki : liczne
- flora bakteryjną (+)
- pałeczki kwasu mlekowego (-)
- grzyby (-)
- Trichomonas vaginalis (-)
-
Urszulka89 wrote:Jeżeli te minusy znaczą że nie wykryto tego to jedynie leukocyty są wartością niepokojącą, ale i tak nie tak bardzo żeby wywołać jakąś infekcje.