LIPIEC 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny!
Bardzo dawno mnie tu nie było. Dziwna sprawa, wylogowało mnie i za nic w świecie nie mogłam się zalogować, mimo zmian hasła etc... Ale już jestem.
Dzisiaj byłam na USG prenatalnym. Wszystko wskazuje na to, że jest ok, prawidłowo. Pobrali mi krew na PAPPA bo w tym gabinecie standardowo robią to wszystkim 35+ na NFZ. Wyniki mają przyjść do tygodnia.
Ale jestem bardzo szczęśliwa po dzisiejszym badaniu, pozytywnie nastrojona, choć denerwowałam się. To niesamowite, widać już tyle szczegółów. Dzidzia się prężyła, jak pani dr popukała brzuch... Widać profil twarzy...
To prawdopodobnie dziewczynka! Nie przypuszczałam, że się dziś dowiemy (12 t 5 dz). Widzę, że na forum dotąd przeważają chłopcy, to coś dla równowagi
kashanti, dżelka, Niecierpliwa123 lubią tę wiadomość
-
To jeszcze dodam update:
moje ostatnie badanie przed Świętami wykazało, że mam niewielkiego krwiaka i miałam wskazania, żeby "dużo leżeć". Do tego cały czas od 7 tygodni, nieustannie i codziennie rzygam i mam mdłości, bardzo duże zmęczenie. Jestem cały styczeń na zwolnieniu lekarskim, nie dałabym rady pracować, mam wymagającą energetycznie i intelektualnie pracę. I tak troszkę pracuję online.
Mam nadzieję, że niedługo się lepiej poczujękashanti lubi tę wiadomość
-
muminka83 wrote:Przypuszczam że będą wcześniej i będę dzwonić w wtorek . Jeśli będą ok nie idę do żadnego genetyka. Ja czuję i wiem że jest ok n USG super wyszło a chcą mnie dać że względu na moją chorobę. Bez sensuAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
nick nieaktualny
-
PixiDixi wrote:Madzia, dzieki
, jest dobrze bez zapeszania , drobne plamienia. Jak u Ciebie sytuacja?
-
magdaaq wrote:Nie mam jak teraz jechać. Musze.poczekac do rana. Wszyscy spia a zeby zostac z dziecmi musieliby rodzice przyjechać. To nie jest takie hop niestety...Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
nick nieaktualny